Merhabalar. Ben Windows 7 kullanıyorum. Piranha 5.0 mp web cam var. Driverlar yüklü olmasına rağmen kamera görüntü vermiyor. Bununla ilgili çok araştırma yaptım. Konulardaki söylenenleri yaptım yine düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum.
Kameranın programını açtığımda beyaz ekran çıkıyor. Msn'de görüntülü konuşma yaptığımda da beyaz ekran çıkıyor. Nedeni nedir acaba?
Up.
keşke almadan önce araştırsaydınız bu kadar mağdur olmazdınız piranha bir marka değildir fason çin malı türevi olup sorunlu platform kategorisindedir
quote:
Orijinalden alıntı: dephyr
keşke almadan önce araştırsaydınız bu kadar mağdur olmazdınız piranha bir marka değildir fason çin malı türevi olup sorunlu platform kategorisindedir
Çok önceden de vardı ve çalışıyordu. Şimdi çalıştırmaya kalktığımda çalışmıyor. Başka bir Windows 7 olan bilgisayarda denedim onda çalıştı.
Sürücüsünü kaldır tekrar kurmayı dene sistemde hata ile karsılasmıstır kamerayı cıkarıp baska usb takmayı dene
quote:
Orijinalden alıntı: K@ptan41
Sürücüsünü kaldır tekrar kurmayı dene sistemde hata ile karsılasmıstır kamerayı cıkarıp baska usb takmayı dene
bende silmeye çalışıyorum >SetupDLL\Setupdll.cpp.(499) $7.0.100.1342 @Windows XP Service Pack 3 (2600) IE 7.0.5730.13 yazıyor tekrar yüklüyorum açılmıyo yada açılıyoda karşı taraf beni görmüyo ne yapmalıyım yardımcı olurmusun?
quote:
Orijinalden alıntı: ramor26
quote:
Orijinalden alıntı: K@ptan41 Sürücüsünü kaldır tekrar kurmayı dene sistemde hata ile karsılasmıstır kamerayı cıkarıp baska usb takmayı dene
bende silmeye çalışıyorum >SetupDLL\Setupdll.cpp.(499) $7.0.100.1342 @Windows XP Service Pack 3 (2600) IE 7.0.5730.13 yazıyor tekrar yüklüyorum açılmıyo yada açılıyoda karşı taraf beni görmüyo ne yapmalıyım yardımcı olurmusun?
aynı sorun bendede vardı. xp sp3 yamasını kaldır sorun düzeliyor. veya sp2 li bir bilgisayardan c:\windows\system32 klasorundekı msyuv.dll iyuv.dll ksuser.dll tsbyuv.dll vfwwdm32.dll ksuser.dll ksproxy.ax kswdmcap.ax kstvtune.ax ksxbar.ax vidcap.ax dosyalarını kopyala. sonra problemli bilgisayarı guvenlı kıpte başlatıp system32 klasorunun içine at. yenıden başlattıgında kamera normal çalışacaktır.
Ne gariptir bilmiyorum o sorun msn live 9 dan sonra başladı... Eğer işletim sistemi yüklendikten sonra önce msn messenger yüklenip peşine kamera driverı yüklenirse bu sorun meydana gelebiliyor... Bu sebeptendir ki önce kamerayı kurun, bir kereye mahsus çalıştırın ve ondan sonra msn kurun... Çözüm budur ve tecrübe ile sabittir internetkafeci olaraktan...
ben de de piranha ks189 modeli var hiç çalışmıyordu. bir milyon driver denedim sonunda şu driver ı buldum