Şimdi Ara

Piranha Webcam 1,3MP den 2,0MP için Software (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yokmudur bunun 1,3MP ve 2MP çekilmiş bir görüntüsünü gönderecek babayiğit?
  • Almış bi piranha webcam gidiyo... Millet webcamları leblebi çekirdek gibi kapışıyo... hadi bakalım sonu ne olacak!
  • resim diyoruz resim örnek resim bi örnek koyun görelim kalitesini düz halini ve şişirilmiş halini fikrimiz olsun bende almayı düşünüyorum 40 ytl neki.
  • iyi iş
  • yazılım için sağol ama ben 1.3 ve 2.0 mp resim çekemedim bu programla. önizlemede oluşmuyor. çekebilen var mı?
  • birde işe yarasa program iyi olurdu
  • link için saol

bendeki 1.3 olanı görmüyor aygıt bulunamadı diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

resim diyoruz resim örnek resim bi örnek koyun görelim kalitesini düz halini ve şişirilmiş halini fikrimiz olsun bende almayı düşünüyorum 40 ytl neki.

Hakkaten arkadaşlar ya... Bi resim, bi de capture edilmiş video linki koymak çok mu zor? "Bu fiyata görüntü kalitesi daha iyi olan kamera yok" diye diye yere göğe sığdıramıyosunuz, ama bi allahın kulu da bu süper görüntüyü yayınlamıyor.

Forumda aynı şeyi isteyen 10 larca kişi var. Zatenhepsi her fırsatta "görüntüler nerde" diye soruyolar. Yapın işte bi güzellik bea, üşenmeyin.
  • Ya üşenmede değil kardeş ben artık yalan olduğuna inanmaya başladım. Birileri reklam yapıyo bilmeden alan bikaç kişide aynı düdüğü öttürmeye devam ediyo benim anladığım budur bu işten. Çünkü tam tersine burası donanım forumu biri bişey aldımı paylaşmak açısından görüntü vs. herşeyini koyar buraya. Adamın biri resmen içini bile parçalayıp web camin içinin dışının heryerinin fotolarını çekmiş foruma koymuş ama na bitane web cam le çekilmiş görüntü koymamış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.