Şimdi Ara

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
7
Favori
31.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son film gibi olmasın da nasıl olursa olsun
  • 3D saçmalığı yaşanmaz bunda umarım.
  • 4'ü sinemada izlemiştim. O kadar kötü bulmamıştım ben. Tabi 1-2 ve 3 e göre biraz daha kötüydü orası ayrı. Umarım bunu güzel yaparlar ve seriyi artık çok fazla uzatıp suyunu cıkarmazlar. Bu seri iyi bi finali hakediyor çünkü
  • 3 te 4 te güzel değildi. 1.film bi derece güzeldi. En güzeli 2.filmdi. Harikaydı hatta. 2.filme benzer bir şey olursa düzgün bir film izleriz.
  • devam filmi olmasın ya her şeyi tadında bıraksınlar hem 4. filmide gördük adamlar sırf para kazanmak için çekmiş bi numarası yok yani 5'inde farklı olacagını sanmam ama eski kadro taoplanıp bişielr yapılırsa o zaman durum farklı
  • Wikipedia'da senaryonun hazır olduğu yazıyor.
  • Karayip Korsanları 5'in çekimlerine Kasım ayında Puerto Rico'da başlanacak
    Pirates of the Caribbean 5 to Start Shooting This November in Puerto Rico

Its been a little while since we've heard anything about Pirates of the Caribbean 5,
    but today Caribbean Business has revealed that this sequel will begin shooting in Puerto Rico this coming November.

Walt Disney Studios was lured in by the aggressive incentives the island has to offer, which makes sense, since the last couple of films in the franchise have held some of the biggest budgets in Hollywood history.
    Production costs for the last four films topped more than $900 million, with the series pulling in an estimated $3.7 billion worldwide.

Hawaii, where most of Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides was shot, was not able to provide the same types of incentives, so Disney baled on the state.
    Some scenes for the previous fourth installment were shot in Puerto Rico, and left the crew praising the locale.

New tax incentives for shooting in both Puerto Rico and the Dominican Republic went into affect this past July,
    and provide studio tax credits for money spent on non-resident actors, writers, directors and other talent.

Pirates of the Caribbean 5 comes to theaters in 2015 and stars Johnny Depp.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Giderek kötüleşen bir seri son filmi serinin en kötü filmiydi. Fakat sırf Jack Sparrow gibi bir karakterin muzipliği ve TR dublajdaki kalite için izledim ve bu ikisi beni tatmin etti ama film olarak baktığımızda hiçbir şey yoktu. 5. film gelirse sinemada izlemeyeceğim kesindir.

Giderek kotulesen mi ? 4 haric gitgide daha iyi oldu bnm iyiden kotuye siralamam su ; 3 2 1 4 ... 3 serinin sn iyi filmiydi ...

Bu filmin repliklerini ezbere
    bildigimi belirtmek isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Kıtmir'

quote:

Giderek kötüleşen bir seri son filmi serinin en kötü filmiydi. Fakat sırf Jack Sparrow gibi bir karakterin muzipliği ve TR dublajdaki kalite için izledim ve bu ikisi beni tatmin etti ama film olarak baktığımızda hiçbir şey yoktu. 5. film gelirse sinemada izlemeyeceğim kesindir.

Giderek kotulesen mi ? 4 haric gitgide daha iyi oldu bnm iyiden kotuye siralamam su ; 3 2 1 4 ... 3 serinin sn iyi filmiydi ...

Kime sorarsan sor 1. film her zaman serinin en iyisi der, 4. film de en kötüsüdür zaten. Evet, doğrusal olarak kötüleşmiyor. Benim için de sıralama 1,3,2,4 şeklindedir. 1. film hem orijinaldir hem de bir konusu vardır, diğerleri konu bakımından biraz zorlamadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Eylül 2012; 23:36:55 >

• quote:

quote:

quote:

Kime sorarsan sor 1. film her zaman serinin en iyisi der, 4. film de en kötüsüdür zaten. Evet, doğrusal olarak kötüleşmiyor. Benim için de sıralama 1,3,2,4 şeklindedir. 1. film hem orijinaldir hem de bir konusu vardır, diğerleri konu bakımından biraz zorlamadır.

3. filmde ki savas sahneleri yeter

• İyisiyle kötüsüyle 10 film olsada kabulümdür
  • quote:

quote:

quote:

+1

• Bana göre de 2,1,3 tür seri, 4 ne la. Seriyle alakasız bir şeydi. Seriden bile saymıyorum onu.
  • 4.film sadece Jack Sparrow üzerinden gidildiğinden biraz sıkıntı oldu.Tamam doğrudur serinin en kötü filmiydi ama yine de çok güzel bir filmdi.Ben 5.filmde düzelteceklerine inanıyorum.

(Güzelden kötüye sıralamam)

1(mükemmeldi)-2-3-4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big-Long-Pink-Strong -- 27 Ekim 2012; 3:53:34 >
  • karayip korsanlarinin tek bir filmini bile izlemedim. bu seriyi de en kisa zamanda telafi edecegim

• Git gide kötüye mi gidiyor acaba
  • Bekliyoruz.
  • Çok sevdiğim bir seri ne kadar kötü olursa olsun Depp için bile izlenir. Sonsuz saygım var bu adama özellikle de sesine ve konuşmasına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zUbE -- 27 Kasım 2012; 23:56:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.