Şimdi Ara

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
7
Favori
31.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Johnny Depp Tekrar Kaptan Jack Sparrow Olma Yolunda!

Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides)'nin dünya çapında 1 milyar dolarlık gişe hâsılatı yapmasının ardından serinin yeni filmi için hazırlıklara başlayan stüdyo, Kaptan Jack Sparrow rolüyle seriyi sırtlayan Johnny Depp'le resmi imzaları atma aşamasında...

Mayıs ayında senarist Terry Rossio'nun devam filminin senaryosunu tamamlandığını fakat Johnny Depp'in henüz senaryoyu okumadığı açıklanmıştı. Bugün çıkan haberlerde ise ünlü oyuncunun senaryoyu okuduğu ve seriye geri dönmeye hazırlandığı konuşuluyor. Fakat Depp yine de temkinli, Mayıs ayında yaptığı açıklamada projenin biraz ağırdan ilerlemesi gerektiğini söyleyen oyuncu, 2 devam filminin daha çekilmesi planlanan serinin seyircilerini hayal kırıklığına uğratmayacak özel bir yapım olması gerekliliğini vurgulamıştı.

Depp'in önünde şimdi Tim Burton'ın yönetmenliğinde çekilecek olan 'Dark Shadows' projesi olduğu düşünülürse, 'Karayip Korsanları 5'in yakın zamanda çekimlere başlaması zor gözüküyor. 'Dark Shadows'dan sonra da Jerry Bruckheimer'la 'The Lone Ranger'a başlayacak Depp'i tekrar Jack Sparrow olarak görmemiz en az 2013'ü bulabilir.

Bunun yanı sıra projenin yönetmenliğini kimin yapacağı da büyük bir soru işareti. Henüz yönetmeni belli olmayan projede yönetmen koltuğunu tekrar Rob Marshall devralmazsa ya da Disney projenin atmosferini değiştirmek isterse pusulanın hangi isme kayacağı şimdilik muamma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 12 Eylül 2016; 10:27:25 >

• Her filmde bir öncekinden daha kötü.Umarım bu daha güzel olur.Ama sinemada izlemeyeceğim bu sefer.Son rezalet 3D kalitesinden sonra...
  • 3D animasyonlarda güzel olur... birde avatarda güzel oldu..zaten sinemada 3D reklamı avatar sayesinde oldu...artık her alakasız filmin 3D sini yapıyolar...Recep ivedik 3D derlerse yakında şaşmam... 3D lafına kanılıp film izlenmemeli.. 2D nin suyu mu cıktı...
  • 4 çok başarısızdı, belki bunu seriyi toparlamak için çekiyorlardır.
  • Bende 4 u begenmedim fazla. Eger daha iyi yapacaklarsa yapsinlar para icin yapacaklarsa hic yapmasinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım bu filmi de para için yapmaya başladılar. Malum son film 1 milyar hasılat yapınca, adamlar da altın yumurtlayan tavuğu kesmek olmaz demişlerdir.
  • Giderek kötüleşen bir seri son filmi serinin en kötü filmiydi. Fakat sırf Jack Sparrow gibi bir karakterin muzipliği ve TR dublajdaki kalite için izledim ve bu ikisi beni tatmin etti ama film olarak baktığımızda hiçbir şey yoktu. 5. film gelirse sinemada izlemeyeceğim kesindir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bütün seriyi sevdim şahsen 5 çıkarsa yine sinemada izlerim sanırım
  • ben serinin son filmini başarılı bulmuştum.Doğru ilk üçleme kadar renkli karakterler ve çok daha sağlam hikayesi olmasa da kötü değildi.Umarım serinin çıtası aşağı çekilmeden devam eder.
  • Giderek kötüleşen bir seri son filmi serinin en kötü filmiydi +1
  • Tüm seri yavaş yavaş gıdım gıdım düştü umarım bu çok kötü olmaz
  • 4 icime sinmedi hala izlemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

4 icime sinmedi hala izlemedim.

4'de filmin o eski havası yoktu. Ben izledim ama beğenmedim. Güzel film ama bu serinin ortalamasına göre çok kötü olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony -- 10 Temmuz 2012; 10:03:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altaïr Ibn-La'Ahad

Sanırım bu filmi de para için yapmaya başladılar. Malum son film 1 milyar hasılat yapınca, adamlar da altın yumurtlayan tavuğu kesmek olmaz demişlerdir.

Böyle devam ederse hasılat, hiç bitirmezler herhalde. Senelik dizi gibi oynar durur.
  • Johnny Depp olsun da bana yetiyor adamım.
  • Orlando Bloom olmadan tadı çıkmıyor ki
  • Farklı konular bulup yeni projeler uretemedikleri için sevilen eski serileri gereksiz uzatıp batirma yolunu tercih ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Farklı konular bulup yeni projeler uretemedikleri için sevilen eski serileri gereksiz uzatıp batirma yolunu tercih ediyorlar.

Hatta konu bulmaya bile üşenip Remake yapıyorlar.
  • karayip korsanları zaten siyah inci çok tutuldugu ıcın 2.ve3'ü çekti yani normalde 1. filmin sonunda bu film devam eder dedirten bişey olmadı yani senaryoyu açıkdan aldılar saw,hızlı ve öfleki gibi karayip korsanları gibi bir film bence 6-7'lere kadar çıkmasın 1.ve 3. film cok iyiydi 2. film geçiş oldugu ıcın ben pek beğenmedım
  • İlk film harikaydı, ondan sonra seri yavaş yavaş bozulmaya başladı.Tadında bıraksanalar efsane olabilirdi ama iyice cıvıttılar 4. filmde bunun kanıtıooldu.Bana göre en sağlam karakterlerden biri Jack Sparrow gerek mizacı, hareketleri vs. Johhny depp işinin hakkını veriyor.Artık seriden pek birşey beklemesemde 5. film çıkarsa onada gider paşa paşa izlerim sinema da
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.