Şimdi Ara

Pirelli PRG E4202G Firmware Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim modemi kullanıyorum. Zaman zaman 10-15sn.lik kopmalar yaşıyorum bu süre zarfında internete erişemiyorum. Wow oynadığım zamanlarda bu sebeple disconnect oluyorum. Birkaç yerde okudum, modemin yazılımının güncellendiği takdirde sorunun ortadan kalkma ihtimali varmış. Daha önce güncelleme yapmadım belki de sorun ondandır. Modemin arayüzünden yapmaya çalıştım fakat güncelleme yapılamıyor bir türlü. "Kontrol ediliyor" diyor ama öyle kalıyor.

Şuanki firmware sürümü:

Yazılım Sürümü:
    PRGE4202G_TEL_4.3.2.0250
    Configuration Version: DWV_TEL_4.3.2.0001
    Firmware Sürümü::
    4.5.3 Güncelle
    Yayımlanma Tarihi: Feb 11 2008

• Zaten son çıkan firmware sürümü yüklü
  • Ciddi misiniz :/ Yayınlanma tarihini 2008 görünce eski sanmıştım. Merkezden güncellediler o zaman. E peki bu sorunun çözümü nedir? Tek çözüm modem değiştirmek mi?
  • Bu tür durumlarda router değiştirmek işe yarayabiliyor. Müşteri hizmetlerini arayıp değişim için talepte bulunun
  • bildiğim kadarı ile pirellileri geri topluyorlar
    imha etmek için yerine yeni router veriyorlar
  • Güncelleme yapamıyorsa ugraşma müşteri hizmetlerini ara onlar uzaktan güncelleme yapıyorlar

bu arada ben geçen sene antenli prelli kullanıyordum bu sene antensiz verdiler çok memnunum bunda anten olmamasına ragmen antenliden daha çok çekim alanı var pirelli marka yine tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 17 Şubat 2012; 10:46:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.