Şimdi Ara

pirhana yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , pirhana dan tablet aldım bozuldu garantiye gönderdim , yasal hakları 20 gün bugun tam 20 gün doldu , bugunde gelmezse eger internet üzerinden bi dava yada başka biryere başvurabilirmiyim, üstelik tabletimi gönderdikten 3gün sonra mail attılar onarımı tamamlanmıştır diye. Yasal hakları bugun bitiyor. ne yapabilirim çok sinir ettiler beni yardım lütfen.

• Konkort alsan bunların hiçbiri olmayacaktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pirhana değil piranha tarhana gibi ;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Konkort alsan bunların hiçbiri olmayacaktı

piyasa değeri 3000 lira.
  • concort akar
  • konkört alsaydın keşke hemde 3000 tl değil 1288 tl değil 1000 değil 600 değil tamı tamına 500 de değil tam 200 tl
  • konkort almalıydın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muzio fs300 yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atarlı Cat

konkört alsaydın keşke hemde 3000 tl değil 1288 tl değil 1000 değil 600 değil tamı tamına 500 de değil tam 200 tl

benimkide 200 lira :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emreagbey24

quote:

konkört alsaydın keşke hemde 3000 tl değil 1288 tl değil 1000 değil 600 değil tamı tamına 500 de değil tam 200 tl

Bende vatandan aldım piranha bussinnes tab II 10.1 hiçbir sorunu çıkmadı sizde ne sorunu vardı?

ben sitesine mail attıgım zaman 5-6 saat sonra cevaplanıyordu sizde bir deneyin isterseniz.

• quote:

Merhaba arkadaşlar , pirhana dan tablet aldım bozuldu garantiye gönderdim , yasal hakları 20 gün bugun tam 20 gün doldu , bugunde gelmezse eger internet üzerinden bi dava yada başka biryere başvurabilirmiyim, üstelik tabletimi gönderdikten 3gün sonra mail attılar onarımı tamamlanmıştır diye. Yasal hakları bugun bitiyor. ne yapabilirim çok sinir ettiler beni yardım lütfen.

dikkat et o 20 gün değil 20 iş günü eğer 20 işgünü dolmadıysa bekliyeceksin eğer dolduysa oturduğun yerdeki kayamakamlığa gidip tüketici hakem heyetine başvuracaksın.
  • quote:

quote:

quote:

Bende vatandan aldım piranha bussinnes tab II 10.1 hiçbir sorunu çıkmadı sizde ne sorunu vardı?

ben sitesine mail attıgım zaman 5-6 saat sonra cevaplanıyordu sizde bir deneyin isterseniz.

açılmıyor , kaç defa mail attım tek bildikleri 20 iş günü

• quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

Merhaba arkadaşlar , pirhana dan tablet aldım bozuldu garantiye gönderdim , yasal hakları 20 gün bugun tam 20 gün doldu , bugunde gelmezse eger internet üzerinden bi dava yada başka biryere başvurabilirmiyim, üstelik tabletimi gönderdikten 3gün sonra mail attılar onarımı tamamlanmıştır diye. Yasal hakları bugun bitiyor. ne yapabilirim çok sinir ettiler beni yardım lütfen.

dikkat et o 20 gün değil 20 iş günü eğer 20 işgünü dolmadıysa bekliyeceksin eğer dolduysa oturduğun yerdeki kayamakamlığa gidip tüketici hakem heyetine başvuracaksın.

aa ona hiç diikat etmedim cumartesi pazar günlerini saymıyoruz o zaman , aralık 21inde teslim edildi o zaman haftaya bugun sonra eriyor. şerefsizlere bak ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

aa ona hiç diikat etmedim cumartesi pazar günlerini saymıyoruz o zaman , aralık 21inde teslim edildi o zaman haftaya bugun sonra eriyor. şerefsizlere bak ya

Vurun Beyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.