Şimdi Ara

PHILIPS 55PML9009 nasıl bilirsiniz? Yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba yaklaşık 8 senedir kullandığım 43 inç LG led tv nin paneli kırıldı. Mecburiyetten tv ihtiyacım doğdu. Bütçem Max 35 k. Philips 55 pml9009 model tv ye denk geldim. Mi box kullandığımdan titan olması beni pek ilgilendirmiyor. Çok tv kullanan biri değilim. Haftda 1-2 maç 1-2 film haftaiçi normal kanalları izliyorum. İzledim mi de kalite arıyor insan doğal olarak. Philips Tavsiye eder misiniz yoksa bütçem civarında başka birşey önerebilir misiniz. Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaklaşık 3 aydır bu televizyonu kullanmaktayım.SONY Türkiye'den çekilince girdiğim uzun araştırmalarım sonucu almaya karar vermiştim.Herşeyden önce ufak tefek eksikliklerine rağmen çok memnunum.

İşletim sisteminin Titan olmasını ben özellikle seçtim.Androiddeki gibi güncelleme derdiniz yok.Uygulamalar bulutta olduğundan sizin heberiniz bile olmadan güncelleniyor ve siz devam ediyorsunuz. Ocak ayının başında yeni bir güncelleme ile eksik olan uygulamaların bir kısmının da geleceğini öğrendim.Bu arada 3 güncelleme aldı cihaz.

Renk konusuna gelince,OLED tadında bir görüntü almanız çok mümkün.Geniş bir ayar yelpazesi var ve her göze hitap ediyor neredeyse.Aradaki farkı anlamak uzman değilseniz bence çok zor.

Ses yeterince tatmin edici .Bir soundbar yada 5.1 gibi bir sistem sizi sinema havasına sokabilir.Ben kendi hoparlörlerini yeterli buluyorum evde.Zaten sesi yüksek açmanız mümkün olmuyor.Yeterince güçlü.

Ambılıgt konusu inanın cok farklı bir deneyimmiş.Ben ilk kez kullandım.Artık vazgecemiyorum neredeyse.Sizi içine ceken birşey bir şekilde.

Menüler arasında gezinemek oldukça kolay.

Bu arada oyun oynayanlar için , yüksek hızlı HDMI kablo ile , yeterince güçlü bir bilgisayarınız var ise 120 hz ve 144 hz in keyfini cıkarabilirsiniz.Grafikler oldukça tatmin edici ve ses deneyimi çok başka..

Ufak tefek yazılım eksikleri olsada hızlı güncellemeler ile hepsi gideriliyor.

Platform üyelikleriniz var ise 4k.dolby ve hdr'nin tadı bir başka..

Tv izlemek için dahili uydusunu kullanıyorum.Kanla geçişleri bir tık yavaş gibi gelsede,görüntü tatminkar.

Bu arada haziran ayına kadar stoklara gelmeyeceğini öğrendim.Bilginiz olsun.

Umarım bu kısa bilgiler işinize yarar.

• merhaba cevabınız için teşekkür ederim. yabancı kaynakları videoları izleyerek çevreden ufak birkaç tavsiye ile bende aldım. gerçi bir o kadarda tavsiye etmeyen vardı. yaklaşık 2 haftadır kulllanıyorum. bende ilk defa ambilight özellikli bir tv kullandım ve gerçekten stabil çalışıyor. kapattığım zaman sanki tv nin boyutu küçülüyor gibi geliyor. filmlere ekstra bir hava katıyor. menüleri kolay anlaşılır ve sekmelerin üzerinde detaylı açıklamaları yer alıyor. içindeki uygulamalar hızlı ve tv özellikleri ile senkronize halde çalışıyor. hoparlörler bir apartman dairesi için fazlasıyla yeterli. tatmin oldum. tavsiye ederim.

• çok çekinsemde bende aldım.2 haftadır tv araştırıyordum.55pus8949 serisinden bir tv alacaktım.Hatta pazar günü vatanda indirime girdi 28 bin tl idi.Mağazaya gittiğimde bitmişti.Varmış bir hayır.Eve geldim 55pml9009 vatanda 32 bine düşmüş.Hem miniled hemde 144hz olması çok cezbetti.6 ocak 00:00 da indirim bitecek pazar gecesi 23:30 da fiyat ve kağıt üstündeki veriler çok iyi durunca hızlı karar verip satın aldım.Cuma'ya kadar teslim olacakmış.Yorumlarınız için teşekkürler çünkü tv hakkında pek fazla bilgi yok ve çekiniyordum.Bakalım

• o TV'yi görmüştüm işletim sistemi çok kötüydü ve ekran parlaklığı çok düşüktü muadillerine göre hatırladığım kadarıyla ama siz bir inceleyin yine..

ama LG'den philips'e geçmek biraz hayal kırıklığı yaratabilir bütçeniz varsa yine LG bakın bence..

LG'den Tüketici ve Ev Elektroniği | LG TR

• Tam aynı tv değil ama şu videoda tanıtım var. Bende alınacak bir tv değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 8 Ocak 2025; 14:12:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.