Şimdi Ara

Grundig 49GDU7810B LÜTFEN YARDIM EDİN ARKADAŞLARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba güzel arkadaşlarım. Grundig 49gdu7810b tv nasıldır? Bir internet sitesinde 2799 tl ye düşmüş fiyatı. Grundig sitesinde 3500. Sizce vestel 50u9500 e kıyasla nasıldır. Samsung 49n5300 mü bu tv mi daha iyidir? Lütfen bana yardımcı olun. Sizlere güveniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de almayı düşünüyorum. Elinize geçerse hareketli sahneleri ve hoparlörleri nasıl özellikle bu ikisini anlatabilir misiniz?

• Kardeş sipariş verdim. Ne çıkarsa bahtımıza. Çok büyük beklentim yok. Vestelden iyi olsun yeter. Bir 7000 serisi samsung ve lg performansı beklemek hata gibi.

• ogretmenht O kullanıcısına yanıt
    Merhaba tv nasıl yorum yapabilir misiniz acaba?

merhaba ilk bakışınız nasıl oldu ürüne bende sipariş vermeyi düşünüyorum da
  • Verdiğiniz paraya göre ürün alıyorsunuz. Vestelden hallice diyebilirim. Ben 60 yaş üstü kullanıcılar için aldığımdan çok önemsemedim. Yoksa ben kareleme olayını çok takarım. Bu tvde aşırı bir kareleme yok. 50 hz sonuçta. Bütçeniz yetiyorsa 100 hz tv alın. Ses olarak iyi. Trt 4 k çok iyi. Yan açılarda görüş kaybı biraz oluyor. Belki saçma olabilir ama tvnin sağından bakınca daha soluk bir görüntü var. Sol açı daha iyi. Standart modda bile renkler yeterli dinamikte biraz daha parlıyor ancak bir samsung 7000 serisi performansı beklemek yanlış olur. 3 yıl garntili 4kli 49 inç tv. Parasının tvsi. Seg hi level ve sunnyden iyi.

Smart performansı zayıftır muhtemelen.Tarayıcıdan film izlenebilir mi ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütçeniz varsa 100 hz bir samsung alın arkadaşlar, şiddetle 100 hz samsung tavsiye ederim.

Hocam hayırlı olsun nasıl tv ii görür mü bende almayı düşünüyorum ama hiç bir yerde yorum falan yok tavsiye eder misiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.