Şimdi Ara

Piri reis üniversitesi hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercih listeme eklemeyi düşünüyorum.internetten tatmin edici veriler bulamadım. Hazırlığın nasıl olduğu, eğitimi ve kampüs hayatı hakkında bilgi sahibi olan yardımcı olabilir mi?

• Suvaridir S kullanıcısına yanıt
    merkez kampüsünden bahsedeyim nickinden denizcilik oluyacağını tahmin ediyorum. kampüs hayatı yok hazırlık kampüste değil dandik bi binada denizcilik okuyacaksan okuma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ybs yazacağım
    başka yer tutuyorsa prü okuma ama tutmuyorsa da ybs okunur

• Sıralamam 80k, 70kden başlayacağım ybs yazmaya. Piri reis yazarsam gelme ihtimali yüksek. Yurt olanakları, ulaşım koşulları hakkında bilginiz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    yakınında yurt yok. yurt uzak düşüyor yarın tam olarak süresini yazarım çok arkadaşım var prü'de ev kiraları çevresinde en iyileri 1.5k iki arkadaşım ortak ev tuttu 1.5k kirası var ev çok iyi ama. tuzlayı biliyor musun bilmiyorum ama sıkıcı bir yer karşıya geçmek çok uzun sürüyor. ulaşım için tuzladaysan minibüs geçiyor

• Teşekkür ederim. İstanbul semtlerinin konumunu bilmiyorum. Ankaradayım. Söylediklerinizden çıkardığıma göre pek iyi bir eğitimi yok. Gidersem çok yorulacak gibiyim. Ankara'da kaliteli ünide istemediğim bölüm okumak dahi cazip geldi bu anlattıklarınızla :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.