Şimdi Ara

PİRİFORM DEFRAGGLER MI YOKSA WİNDOWS'UN DİSK BİRLEŞTİRİCİSİ Mİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda windows 7 ultimate 64 bit yüklü. Disk birleştiriciyi çalıştırınca C sürücüsünde %0 parçalanma diyor, Piriform'un defraggler programında % 20 olarak gösteriyor. Harici diskimi defraggler %52 parçalanma gösterirken windowsun disk birleştiricisi %5 olarak gösteriyor. Aralarında dağlar kadar uçurum var. Defraggler programıyla dün geceden beri ortalama 12 saattir hariciyi birleştirmesi için bıraktım %52'den %39a kadar düşürmüş hala devam ediyordu. Durdurdum windowsun kendi disk birleştiricisiyle inceleme yaptırınca bu sefer o da dünkü %5ten sonra ve defraggler ın işleminden sonra bu sefer %15 göstermeye başladı. Sizce bu programlardan hangisine güvenmeliyim??

• quote:

Orijinalden alıntı: converttostring

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda windows 7 ultimate 64 bit yüklü. Disk birleştiriciyi çalıştırınca C sürücüsünde %0 parçalanma diyor, Piriform'un defraggler programında % 20 olarak gösteriyor. Harici diskimi defraggler %52 parçalanma gösterirken windowsun disk birleştiricisi %5 olarak gösteriyor. Aralarında dağlar kadar uçurum var. Defraggler programıyla dün geceden beri ortalama 12 saattir hariciyi birleştirmesi için bıraktım %52'den %39a kadar düşürmüş hala devam ediyordu. Durdurdum windowsun kendi disk birleştiricisiyle inceleme yaptırınca bu sefer o da dünkü %5ten sonra ve defraggler ın işleminden sonra bu sefer %15 göstermeye başladı. Sizce bu programlardan hangisine güvenmeliyim??

bence windowsa güven. 3. parti yazılımları her zaman doğru olmayabiliyor. hdd sağlığına da bakmak isterim. hdtune kurun health kısmının resmini çekin atın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.