Beyler sitesine girince şaşırdım ayakkabıda çıkarmış.Modeller gayet guzeldi.Yanlız pislickin diger urunleride ne kadar model olarak guzel sayılsada kumas kalitesi vasat diyebilirdim.Acaba bu ayakkabılardan deneyen kullanan varmıdır almaya degermi.
Nixe al daha sağlamdır.
cok sglam modeller var ama bnde hc bılmıyrm dandıktr dıye tahmın edıyrm ama blmem normal urunlerıde dandık glıba
Pislick in ayakabılarına o kadar vericeğine git Etnies , DC falan al daha iyi . Pislick 'in bi kaç t-shirt ünün baskısı ecko t-shirtlerinden çalmışlar sonra time is money den çaldıkları baskılarda var.zaten şu sıralar yeni yetme bebelerin üstünde ıyygh tavsiye etmem
quote:
Orijinalden alıntı: trane1
Pislick in ayakabılarına o kadar vericeğine git Etnies , DC falan al daha iyi . Pislick 'in bi kaç t-shirt ünün baskısı ecko t-shirtlerinden çalmışlar sonra time is money den çaldıkları baskılarda var.zaten şu sıralar yeni yetme bebelerin üstünde ıyygh tavsiye etmem
kardes cogu siteye baktım t-shirtler model olarak zevk meselesi tabi pisliktekilerden iyi model gormedim.Bu tarz online satıs sitelerinden.Urunler kalitesiz belki ama modeller gercekten guzel.Varsa bildigin siteler Dc yada Et satan yada t shirt secenegi bulabileceğim PM lersen sevinirim
1-2 T-shirt'ü var bende.1,5 sene oldu baskısında zerre bozulma yok.
İstanbul'da oturuyorsan Akmerkez'in en üst katında bir mağaza vardı ekstrem spor malzemeleri satıyor orda bulabilirsin belki gitmeyeli çok oldu
2 model gerçekten başarılı birini arkadaş yukarıda koymuş zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: YamYamPokemon
1-2 T-shirt'ü var bende.1,5 sene oldu baskısında zerre bozulma yok.
aynen..
model güzelde ne olduğu belli değil ayakkabıların ilk bir arkadaşını ikna et o alsın sonra rahatsa sende alırsın
quote:
Orijinalden alıntı: felaj
model güzelde ne olduğu belli değil ayakkabıların ilk bir arkadaşını ikna et o alsın sonra rahatsa sende alırsın
Oda iyimiş
quote:
Orijinalden alıntı: YamYamPokemon 1-2 T-shirt'ü var bende.1,5 sene oldu baskısında zerre bozulma yok.
pislick için soluyon demi.
Ayakkabıların Modellerini Beğendim Almayı Düşünüyorum Alan Yok Mu Hiç ?
Arka kısım daha güzel yapılabilirdi yan kısımlar çok hoş.
quote:
Orijinalden alıntı: ForYouKill
Arka kısım daha güzel yapılabilirdi yan kısımlar çok hoş.
Bence arka kısmı güzel kral tacıı gibi yapmışlar.
güzel bence meraklıları için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme