ben kimseye giymeyin şunları diye birşey söylemiyorum bunu baştan belirteyim
Adidas,Nike,Puma,Converse gibi niye sadece hep bu markaları giyiyorlar ama en çok dikkatimi çekene mesela adidas tamam ama herkes niye gidip Superstar denen modele saldırıyor??? bu markaların ayakkabıların çoğu çok kaba he güzel olanı yok mu??? Var
Bunların hepsi iyi markalar aslında (kalite manasında), bence converse hariç imalat olarak kötü 120TL civarı alınan bir ayakkabının 1 ay sonra 2 yanında patlak olması saçma değil mi???
Aslında burda daha çok merak ettiğim o ayakkabı yapımcılarının saçma sapan yapımlarının bir kaç kişi giydi diye popüler olup yakışıp yakışmayan giyim tarzı uyan uymayan herkesin alması
Not:Kösele ve benzeri hiçbir ayakkabı kullanmam bende spor giyerim ama bu markalar dışında ve deri.
reklam
Günümüzdeki diziler ve magazin hayatındaki sürekli sevgi, aşk, meşk gibi bize bunlarıda aşıladırlar diyorsun o da doğru
valla ben adidas nike giymiyorum vans yada etnies tarzı daha çok uyuyor slap giyiyorum nedenlerine gelince türk markaların yaptığı ayakkbılar hiç sağlam değiller kullandıkları yapıştırıcılar ve malzemeler çok dandik ben size bir vans göstereyim tank gibi ayakkabı + conversi giyenler o ayakkabının daha ne olduğubilmiyorlar bir dönem amerikaya damgasını vuran basketbol ayakkabısıdır kotun altına çok güzel durmakla birlikte bazı kendini bilmezler bunları yanlış yorumuluyor adidas nike puma vs bunlar dünyaca otoriterlerin kabul etmiş olduğu ve tescillemiş oldukları ürünler
Basketbol oynarken giymek için aldığım superstar 2 ay sonra yanlardan patladı
quote:
Orjinalden alıntı: zkcn
Basketbol ayakkabısı superstar alınırmı :]
Bende Hyperdunk var valla müthiş ayakkabı
quote:
superstar basket ayakkabısı değildi günlük ayakkabı.Onla basket oynarsanız tabi patlar.
superstar basket ayakkabısı değildi günlük ayakkabı.Onla basket oynarsanız tabi patlar.
superstar basketbol ayakkabısı dostum
İşin daha bir komik yanı sokakta kapalı salon ayakkabılarıyla gezenler
bende anlamıyorum,
herkes adidas nike puma vs giyniyo,
veriyolar 100 150 tl,
bende veriyorum 100 150 tl ama o tür ayakkabılara değil,
nedense hiç bir modeli benim hoşuma gitmiyor,
kaliteli deri ayakkabılar buluyorum,benim için onlar diğerlerinden 10 kat daha kaliteli, konfor diye birşey var,ayağını bastığın zaman yastığın üstünde gidiyon sanki o hesap.
ama bu dediğimiz olay biyerden sonra özentiliğe giriyor
quote:
Orjinalden alıntı: FREE-4
quote:
Orjinalden alıntı: emrcan
quote:
Arkadaşım bombamısın kaç yıllık ayakkabı bir kere basket maçlarına cıkdığımda yada gittiğimde görmedim superstar la oynıyanı..
Converse desen anlıycam eskiden 70 li 80 yıllarında basketbol ayakkabısı olarak kullanılyormuş.
quote:
Orjinalden alıntı: Van HaLLen
quote:
Orjinalden alıntı: FREE-4
quote:
Orjinalden alıntı: emrcan
quote:
Arkadaşım bombamısın kaç yıllık ayakkabı bir kere basket maçlarına cıkdığımda yada gittiğimde görmedim superstar la oynıyanı..
Converse desen anlıycam eskiden 70 li 80 yıllarında basketbol ayakkabısı olarak kullanılyormuş.
İşin daha bir komik yanı sokakta kapalı salon ayakkabılarıyla gezenler
@FREE-4 Tamam babalık öle olsun bakalım kaç senedir basketbol oynıyorum.
Federasyonda normal superstarlarla cıkınca sağaya hakemler sokmuyor ama bunu bilesin.
Neyse uzatmıyalım en büyük sensin.
bimeks diye nike çakmasına benzeyen ama nike olmayan bi ayakkabı giyiyorum çokta güzel valla beyazıttan aldım 30 tl
Bu converse ayakkabilarin yüzüne 2000li yillarda kimse bakmazdi. Bir moda akimi oluyor , 7,den 70e converse giyiyorlar sonra. Tam 4 yil Converse giydigim olmustu, önceden kaliteliydi fakat bu moda cilginligindan sonra olsa gerek kalitesi cok düstü.
Dostum ilk önce sen türkçe öğren ..
Başlığa bak : Niye Bütün Gençler Niye Adidas,Nike,Puma,Converse
ben nike aldım pişman oldum daha güzel bir marka buldum onitsuka tiger diye keşke şimdi ondan alsaydım diyorum aptallık ettim
Puma'yı severim. Ama bu neslin gençleri tamamen özenti olduğu için böyle.
onitsuka tiger ,vans ,converse, adidas,nike,puma,reebok faketmez.Aslında olay ayağımı gün içinde rahat tutacak yürürken beni yormayacak ayakkabılar olması.Aynı zamanda görüntüsü de güzel olmalı şuanda giydiğim ayakkabı puma ama çok çok dikkat etmezsen puma olduğunu anlayamazsın.Pek de sorun değil bence.Yeri gelir Polaris bot da giyerim