Şimdi Ara

Niye Bütün Gençler Niye Adidas,Nike,Puma,Converse? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lacoste ve dkny tercih ediyorum fazla kimsede de olmuyor ondan rahatım
  • adamlar işini gerçekten hakkıyla yaptıkları için.asgari ücretle çalışmama rağmen ayakkabımı her zaman adidas'tan alırım.sokaktaki ayakkabıcıdan alsam 1 yıl dayanmıyor.3 sene önce aldığım adidas eşofmanla ayakkabım hala duruyor
  • Sırf marka diye para ödüyenleri bende sevmiyorum Puma , Converse ve Nike hakkında konuşmayacağım ama bence Adidas konusunda haksızlık ediyorsuunz.

Adidas bu sektörde bayadır olan bir firma ve ürünleri çok kaliteli sağlam , ayriyetten tasarımınıda becermişler fazla uçmamışlar . Ürünlerinde 3 bant kullanıyorlar ve bu çok hoş.

Adidasın pahalı olduğu doğrudur ama parasını yeterince hakediyor bana göre , aldığım bir ürünü uzun süre kullanıyorum öbür türlü birşey alsam 3 gün sonra parçalanmayacağımın garantisi yok . Kanadada okuyan kuzenim süperstarların 30-40 dolar arası olduğunu söylemişti ama maalesef iş ülkemize gelince değişiyor .

Bu arada Süperstar ise çok tutulmuş bir ürün ama senelerdir böyle , üstelik çok çok rahat bir ayakkabı işi öküzlüğe vurup futbol oynadığımda oldu onlarla ama hala yanlardan patlamadı.Üstelik yurt dışında birüsürü modeli mevcut sevdiğiniz sanatçının süperstar modeli bile olabilir.

Ben bu ayakkabılarla istediğim gibi kendimi ifade edebiliyorum en basiti müzikseversem şunu giyebilirim .

Niye Bütün Gençler Niye Adidas,Nike,Puma,Converse?

Ayrıca bir laf vardır hatırlatırım . Çok doğu bir söz git 40 milyona ayakkabı al 2 gün sonra gitsin bir daha al bir daha al

''ucuz mal alacak kadar zengin değilim''

• bırakın adidas nike puma bilmem neyi de çalışın da kendi ayakkabınızı kendiniz üretin
    böyle bit yavrusu gibi başkasından geçinip kazık para ödeyerek başka bir ülkenin markası yok ne model çıkarmış yok kalitelimiymiş uğraşmayın bunlarla..

tabi bu benim için de geçerli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sambaras

Dostum ilk önce sen türkçe öğren ..

Başlığa bak : Niye Bütün Gençler Niye Adidas,Nike,Puma,Converse

Ahh canım kapasite yetmemiş o kadar karışık cümleyi anlamaya kusura bakma orada 2 soru var
    Niye Bütün Gençler, Niye Adidas,Nike,Puma,Converse
    Belki şimdi birşeyler anlamışındır her konudada şöyle biri çıkmasa şaşarım zaten ama bana sökmez uza şimdi

• Böyle düşünerek ortaokulda kendime alacağım ayakkabıyı 20 liralık olandan seçmiştim. 3 ayda patladığını görünce, ucuz alacak kadar zengin değilim lafının ne kadar doğru ve yerinde olduğunu öğrendim, ilk o zaman. Biriktiririm paramı, giderim adam gibi birşey alırım. En az 2 en fazla 4 sene giyerim. Sahip olma maliyeti yüksek gözükse de, kullanım süresini düşündüğümde verdiğim paranın hakkını verdiğini görmüş oluyorum.
    Şu "trendy" markalardan birkaçını denedim, çok gösterişlilerin aslında o kadar sağlam olmadığını gördüm. Bir puma bir de nike aldım, ikisinden de çok memnun kalmadım. Adidas aldım memnundum, ömrünü doldurunca Dockers aldım, ondan hayvan gibi memnunum, çok acaipmiş. Halen ayağımda o var. Sonraki ayakkabım ne olacak bilmiyorum ama ne olmayacağını biliyorum en azından :)
    Converse marka ayakkabılar bazılarına hakikaten çok güzel oluyor, ama benim yapımda insanda güzel durmayacağını düşündüğüm için hiç almadım. Bir de, hakikaten sloganlarındaki gibi "just a canvas and rubber" olduğu ama etiketi öyle göstermediği için yanaşmadım. Ama çoğu arkadaşım kullanıyor ve açıkçası çok yakışanlar da var, hakkını vermek lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hazar

Böyle düşünerek ortaokulda kendime alacağım ayakkabıyı 20 liralık olandan seçmiştim. 3 ayda patladığını görünce, ucuz alacak kadar zengin değilim lafının ne kadar doğru ve yerinde olduğunu öğrendim, ilk o zaman. Biriktiririm paramı, giderim adam gibi birşey alırım. En az 2 en fazla 4 sene giyerim. Sahip olma maliyeti yüksek gözükse de, kullanım süresini düşündüğümde verdiğim paranın hakkını verdiğini görmüş oluyorum.
    Şu "trendy" markalardan birkaçını denedim, çok gösterişlilerin aslında o kadar sağlam olmadığını gördüm. Bir puma bir de nike aldım, ikisinden de çok memnun kalmadım. Adidas aldım memnundum, ömrünü doldurunca Dockers aldım, ondan hayvan gibi memnunum, çok acaipmiş. Halen ayağımda o var. Sonraki ayakkabım ne olacak bilmiyorum ama ne olmayacağını biliyorum en azından :)
    Converse marka ayakkabılar bazılarına hakikaten çok güzel oluyor, ama benim yapımda insanda güzel durmayacağını düşündüğüm için hiç almadım. Bir de, hakikaten sloganlarındaki gibi "just a canvas and rubber" olduğu ama etiketi öyle göstermediği için yanaşmadım. Ama çoğu arkadaşım kullanıyor ve açıkçası çok yakışanlar da var, hakkını vermek lazım.

Hehe bende ilk adidas'ımı lisede'de almıştım ama baktım sonradan çok kabaydı dedim bunlar ne zaten çoğu salon ayakkabısı sonra kış ayı geldiğinde camel'ın bir ayakkabısını aldım converse'e çok az da olsa benziyor içi polarlı ilk defa bir kış ayağım üşümedi dedim giydikten sonra
    Farklı bir sürü çok güzel markalar varken aynı fiyata hemde deri ayakkabıların kullanımı sporlara oranla daha rahat 1 cila ile tertemiz oluyor ve sporlardan çok daha konforlu yazın o kaba kaba sporlar ayağı resmen pişiriyor
    ben manyak mıyım ayağımı yakim yazın o sıcağında
    en anlamadığım şeylerden birinide yazmak istiyorum komple siyah giyinip ayağına beyaz converse giyen tipleri yolda dövesim geliyo

• o değilde.90'ların efsane esprilerinden biri olan a.d.i.d.a.s. esprisini bulan arkadaşı yalamak istiyorum..

a
    donunun
    içindeki
    daracığının
    a
    s
  • quote:

Orjinalden alıntı: zkcn

Basketbol oynarken giymek için aldığım superstar 2 ay sonra yanlardan patladı

Süperstar'lar basket oynamak veya futbol ayakkabisi degildir. daha cok yürüyüş ayakkabısıdır.
    3 yıldır kullaniyorum sadece yürümek amacli. yandan veya başka biryerinden çatlama patlama olmadi.
  • bu markalar kapitalizmin acı oyunu gibi geliyor olabilir. o kişisel dünya görüşümüzle alakalkı olup, başka bir platformda tartışılması gereken konu bence. ancak bu markalar bir şekilde meşhur olmuş ve öyle gidiyor. ya ilk oldukları için, ya modada devrim yarattıkları için, ya gençler tarafından tutuldukları için. bundan sonra da kolayca düşmezler. hakkını vermek lazım ki, nike hemen her modelini giydiğim bir ayakkabıdır. güzel, rahat. puma ise şık ve rahat. adidas sağlam ve rahat. converse rahat ve kişisine göre çok yakışan bir model. ince uzun bir ayağım var, yakışır feci

editten önceki not: Türk olsa keşke güzel bir marka, giysek giydirsek..
  • Aldığıma pişman oldum zaten nba takımlarının adı felan yazıyordu ondan almıştım
  • Sen ilk başta kendini geliştir , sonra milleti eleştir dostum.

quote:

ama en çok dikkatimi çekene mesela adidas tamam ama herkes niye gidip Superstar denen modele saldırıyor???
    bu markaların ayakkabıların çoğu çok kaba he güzel olanı yok mu??? var

Zevkler ve renkler tartışılmaz.

İyi o zaman bundan sonra millet gelip sana sorsun , abi bu ayakkabı kabamı , bu ayakkabının rengi nasıl felan.

• quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

quote:

Orjinalden alıntı: sambaras

Dostum ilk önce sen türkçe öğren ..

Başlığa bak : Niye Bütün Gençler Niye Adidas,Nike,Puma,Converse

Ahh canım kapasite yetmemiş o kadar karışık cümleyi anlamaya kusura bakma orada 2 soru var
    Niye Bütün Gençler, Niye Adidas,Nike,Puma,Converse
    Belki şimdi birşeyler anlamışındır her konudada şöyle biri çıkmasa şaşarım zaten ama bana sökmez uza şimdi

Genede anlatım bozukluğu var. Cümlenin doğru olduğunu savunsan bile, noktalama işaretlerine dikkat etmedikten sonra insanların anlamasını bekleyemezsin.

Konuya gelirsekte, ne istiyorlarsa giyerler. Ne zorunuz var markalarla?

Edit: Konvers'i bende sevmem(Model olarak) o ayrı mesele...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 18 Şubat 2009; 18:22:34 >

• Ben bu olayı gözlemledim,genellikle Converse giyenler emo,tiki,apaçi tipler.
  • genelde markasız şeyler giymek durumunda kalıyorum.Mecburiyetten dolayı.Markasızdan kasıt ; markalı ancak ucuz ve çok kaliteli olmayan orta kakitede ürünler.Kahrolsun parasızlık
  • Her ayakkabı alan orjinal mi alıyor sanıyorsun
  • trde baska marka ayakkabi yok bize sunulanlari giyiyoruz mecburen
  • nerdeyse 1 sene oldu süperstarlarım hala yeni gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Ben bu olayı gözlemledim,genellikle Converse giyenler emo,tiki,apaçi tipler.

yapma gözünü sevim ya.

ben şahsen converse giyiyorum.kimileri dayanıksız diyebilir ama bence çok dayanklı.
    yanlardan patlyor doğru ama bez sonuçta.diktirip diktirip giyiyorum
    ...
  • Kendim için söyliyim.Ben genellikle spor eşyası için Nike'dan, giyim için ise LCW'den alışveriş yaparım.Çünkü misalen kalitesiz bir joystick aldınız, iki kullanmada bozuldu ve yeniden almak zorunda kaldınız o da bozuldu ve sonra yine aldınız ama oysa eğer kaliteli alsaydınız bir kere alırdınız ve bozulmadan sürekli kullanabileceğinizden daha az masrafa girmiş olurdunuz.Para dışında kalite, rahatlık vb. özelliklerinden dolayı genellikle markalı ürünleri tercih ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.