Şimdi Ara

Niye Bütün Gençler Niye Adidas,Nike,Puma,Converse? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Méxes

Sırf marka diye para ödüyenleri bende sevmiyorum Puma , Converse ve Nike hakkında konuşmayacağım ama bence Adidas konusunda haksızlık ediyorsuunz.

Adidas bu sektörde bayadır olan bir firma ve ürünleri çok kaliteli sağlam , ayriyetten tasarımınıda becermişler fazla uçmamışlar . Ürünlerinde 3 bant kullanıyorlar ve bu çok hoş.

Adidasın pahalı olduğu doğrudur ama parasını yeterince hakediyor bana göre , aldığım bir ürünü uzun süre kullanıyorum öbür türlü birşey alsam 3 gün sonra parçalanmayacağımın garantisi yok . Kanadada okuyan kuzenim süperstarların 30-40 dolar arası olduğunu söylemişti ama maalesef iş ülkemize gelince değişiyor .

Bu arada Süperstar ise çok tutulmuş bir ürün ama senelerdir böyle , üstelik çok çok rahat bir ayakkabı işi öküzlüğe vurup futbol oynadığımda oldu onlarla ama hala yanlardan patlamadı.Üstelik yurt dışında birüsürü modeli mevcut sevdiğiniz sanatçının süperstar modeli bile olabilir.

Ben bu ayakkabılarla istediğim gibi kendimi ifade edebiliyorum en basiti müzikseversem şunu giyebilirim .

Niye Bütün Gençler Niye Adidas,Nike,Puma,Converse?

Ayrıca bir laf vardır hatırlatırım . Çok doğu bir söz git 40 milyona ayakkabı al 2 gün sonra gitsin bir daha al bir daha al

''ucuz mal alacak kadar zengin değilim''

Kesinlikle katılıyorum sana.Ben de kaç senedir superstar kullanıyorum çok rahat ve çok güzel

• param olsada 100 milyon hayatta vermem bi kundura 25 milyon 6 ay yetiyo bide jump alırım ketenden oda 1 sene ayagmda yeter :D bi seneyi 3 ayakkabıyla bıtırıyoz ısde
  • bende aynı akrkaları gıyıyorum ama sebebı şu basketbol oyuncusuyken adıdas degılde nıke alırdık.sebep hem hafıf hemde esnek ayakkabı olması ve salonda gıydıgın zaman altı erımeyene bır ayakkabı olmasıydı.ayakkabı ne kadar esnek olursa o kadar hızlı kosarsın be ayakların agrımaz.turk yapımı basketbol ayakkabısı varmı yok.benim sebebim
  • 2 cesıt ayakkabı vardır ADIDAS ve dıgerlerı...
  • amerikada bu ayakabıları sokak çocukları giyiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

ben superstarı özentilik hava atma değilde sevdiğim tarz olduğu için giyiyorum kim ne derse desin

bunu almayı düşünüyorum ayrıca

bu ayakkabı alınıRmı adı üstünde adicolor yazıyo kocaman

• Açıkçası özellikle kimsenin giymediği ayakkabıları tercih etmeye çalışıyorum.Nike'ın ve Puma'nı ayakkabıları var şuan 2 adet spor ayakkabım var yani.İkiside dışarıda birisinde göremeyeceiğiniz modeller.Yani moda diye dışarıda 10 kişiden 4'ünün ayağında olan modeli giymenin mantığı nedir hiç bilmiyorum.Ben açıkçası bu tarz moda ayakkabılardan nefret ederim.Özellikle almam.
  • Sanane kardeşim ben Nike giyerim sen deri giyersin aradaki fark bu zaten bunu bildiğin halde neden soru soruyosunki? Herkes senin beğendiğin şekildemi giyecek illaki?

Sen Nike alana verir veriştirirsin bende sana deri giyiyorsun diye Apaçi derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

Sanane kardeşim ben Nike giyerim sen deri giyersin aradaki fark bu zaten bunu bildiğin halde neden soru soruyosunki? Herkes senin beğendiğin şekildemi giyecek illaki?

Sen Nike alana verir veriştirirsin bende sana deri giyiyorsun diye Apaçi derim...

Ne alakası var deri giymeykle apaçilğin?
    İnsanlar iyice kafayı yedi şık giyinen apaçi olur tikky olur, giyinmesini bilmeyen çapulcu olur.Giyinmesini bilen cix olur.Normal insan kalmadı etrafta galiba size göre.Komiksiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Van HaLLen

quote:

Orjinalden alıntı: zkcn

Basketbol oynarken giymek için aldığım superstar 2 ay sonra yanlardan patladı

Basketbol ayakkabısı superstar alınırmı :]

Bende Hyperdunk var valla müthiş ayakkabı

evet hyperdunk ve kobe 3

• quote:

Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE

quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

ben superstarı özentilik hava atma değilde sevdiğim tarz olduğu için giyiyorum kim ne derse desin

bunu almayı düşünüyorum ayrıca

bu ayakkabı alınıRmı adı üstünde adicolor yazıyo kocaman

adicolor seri

• Geçen 2 ayakkabı aldım bir aşağıdaki resimdeki birden bunun aynı rengi sadece bağcıklı olanını aldım gayet şık ve modelide çok güzel + rahat. Ben converse sevmem ve aksine nefret ederim. Hayatımda converse giymedim Allah giydirmesin yani nefret ederim Benim nike modelini seçme nedenim ayakkabılarının hem göze hitap ediyor hem kaliteli hemde bütçeme uygun. Bu arada merak edenler için bu ayakkabıları tanesi 60 ytl den aldım indirim vardı

http://img162.imageshack.us/my.php?image=29124ago4.jpg

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.