Şimdi Ara

Niye Bütün Gençler Niye Adidas,Nike,Puma,Converse? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Converse denemek istedim o boğazlı olanlardan aldım bi tane 100 liraya 2 ay olmadı neye uğradığını şaşırdı ayakkabı.Ne futbol ne basketbol oynadım.bi dahada sağlam model görmessem almam ondan.Bu günlerde 1 senelik emektar siyah super starla takılıyoruz.Ayağım büyüdü.Biraz vurmaya başlıyor ama idare ederiz.Bide siyah converse var bi tane.cırtlı.bir iki aydır belki daha fazla,kulalnıyorum.Fena değil.Açılma falanda yok.
    Bide günlük yaşantıda basketbol ayakkabısı giyenlere ben de gıcık oluyorum.Günde 5 dk ya oynlarlar ya oynamazlar.Bide bir moda vardı.T-mac midir nedir beyaz böyle kocaman bişey.Herkesde ondan görüyordum artık.

Bu arada arkadaşlar adidas ayakkabı düşünüyorum ama model sıkıntım var.Bir ara arkadaşlar koyuyordu konu açıp bir iki resimle.Bildiğiniz varsa koyarmısınız
    ?
  • Ben Adidas giyerim ama bu küçüklüğümden beri böyledir ayağım Adidas ayakkabıda rahat eder ve Adidas ayakkabılar gözüme hoş gelir küçüklükten beri o yüzden hep Adidas giyerim ama sadece 1 kez Superstar aldım.

Bu arada Superstar Low-Top basketbol ayakkabısıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FREE-4

quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

quote:

Orjinalden alıntı: zkcn

Basketbol oynarken giymek için aldığım superstar 2 ay sonra yanlardan patladı

superstar basket ayakkabısı değildi günlük ayakkabı.Onla basket oynarsanız tabi patlar.

superstar basketbol ayakkabısı dostum

Superstar basket ayakkabısı olabilir ama superstar la basket oynanmaz. Denedım biliyorum. En basitinden bilek koruması yok. Crosslarda bilegin dönmüş bir biçimde yerde bulabilirsin kendini. Şuan için en begendıgım basket ayakkabısı hyperdunk veya kobe zoom3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 18 Şubat 2009; 17:20:01 >

• Hepsi Ön Yargılıda O Yüzden Çoğu Özentilikden Çocukluğundan Kızları Etkileme Çabaları Yüzüden Bir Ön Yargı Koyuyor Parası Ne Olursa Olsun Tipi Gıcıkda Olsa İlla Nike Addidas Süper Star Olucak
  • Ben tiger giyiyorum ama onu da bütün apacheler giymeye başladı
  • Adidas ve Nike'ın dışında aradığım kaliteyi bulamadım.Her sene ayakkabı alırım ilkbaharda ve geçen sene aldığım Adidas ya da Nike'ım eskimemiş oluyor neredeyse 2,5 senelik Adidas'ımı hala kullanıyorum.Ayrıca abartı modelleri almak bence de reklam,ben sade ve güzel olanları tercih ediyorum.60-100YTL arasında oluyor bu ayakkabılar.Diğerleri ayağıma vuruyor,açılıyor,koku yapıyor daha neler neler...
  • bundan 1-1,5 yıl önce scooter ayakabı almıştım. üstü süet gibi ama pütürlü. çok çok rahattı. ayağı kavrıyor ve hafif. kahverengiydi üstüne mavi boya döküldü siyaha boyattım hala giyerim.

Niye Bütün Gençler Niye Adidas,Nike,Puma,Converse?

ondan sonra adidas jogging aldım. 46 numara ve deri . heralde o modelin en büyüğüydü ve mağazadaki sondu. o da çok rahat. önünde sert plastikten koruması gibi bişeyi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 18 Şubat 2009; 17:24:38 >

• ben superstarı özentilik hava atma değilde sevdiğim tarz olduğu için giyiyorum kim ne derse desin

bunu almayı düşünüyorum ayrıca

• jump giy
  • Hepsi kaliteli çünkü. Kalite önemlidir. Fiyat konusunda aşırıya kaçmadıkça tabiki. Adidas Superstar giyilmesinin nedenide şık ve sade olmasıdır. Bu ayakkabı markalarnın dışındaki ayakkabılara spor demek doğru olmaz ayrıca.
  • kaliteli ayakkabı konusunda birşey dediğim yok ama diğer konularda bende kızıyorum
  • Valla Bize Allah ne verdiyse giyiyoruz

Şaka bir tarafa bence bu işi artık çok abartıyorlar.benim bir arkadaşım var okula hergün farklı bir ayakkabıyla geliyor :S adidas,nike,converse cart curt.
    Zenginya ondan heralde ...
  • Tiger, Converse, Ugg ve Timberland var piyasada.
  • basket için adidas veya nike basketball ayakkabılarından,
    yürüyüş,tenis için: adidas stan smith
    normal giyim için: çakma converse(orjinaliyle 1e1 gidip nie orjinaline 100lerce lira vereyimki 2 side aynı zaman diliminde patlıyor )
  • Converse, Nike, Puma, Adidas, Lotto, Timberland, Ugg(kızların amele ayakkabıları)

genelde bunlar giyiliyor çünkü gerçekten kaliteli, spor ayakkabı denince akla bunlar geliyor.

yani başka ayakkabı nereden alınır ki bende bilmiyorum pazardan mı alalım yerli malı kalitesiz kauçuk kauçuk şeylerden mi alalım yoksa harbi kaliteli ayakkabı gibi ayakkabı mı alalım, ben o yüzden bunları alıyorum
  • Superstar 10 numara ayakkabı. 8 ayda sadece 2 ayakkabı aldım. İkiside Superstar II serisinden. Hatta halı saha maçlarında da kullanmama rağmen 4 ay dayandı.
  • bana küçücükken bunları alıyolardı şimdide kendim alıyorum neden bu özentilik yapmak için tomarla para bayılmıyorum yani
  • ayakkabı giymeyi seviyorum ayakkabısız mı geziyim
  • Zaten adam gibi başka marka kalmadı ki, kaldı ki herkes fahiş fiyatlar vermiyor ayakkabılara mesela benim kullandığım ayakkabı:

70tl verdim, rahatlıksa rahatlık, tipse tip ve izmir gibi bir yerde kışın giyebildim...

Yani o markalara marka olduğu için değilde kalite olduğu için para veriyorum. Marka için para veren varsa zaten ayakkabıdan anlamıyodur o..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

ben superstarı özentilik hava atma değilde sevdiğim tarz olduğu için giyiyorum kim ne derse desin

bunu almayı düşünüyorum ayrıca

Süpermiş ya . .
    Benim kargo pantolona ve yeşil sweetin altına çok tatlı durur . Bulursam alıcam bu modelden

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.