Şimdi Ara

Pişman Oldum Turkcelle Dönmek İstiyorum Uygun Tarife Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yıllar Turkcell kullandım. Daha sonra fiyatı uygun diye vodafone geçtim. 1 yıl tahahütüm vardı bu ay sonu bitiyor doğru düzgün çekmiyor şehir merkezinde bile sıkıntı yaşıyorum .Tahahütüm var boş yere para vermeyeyim diye mecbur kaldım neyseki bu ay sonu bitiyor. Turkcellden memundum çekim gücü falan çok iyiydi pişman oldum hattımı taşıdığıma şimdi tekrar dönmek istiyorum uygun tarife var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknouser -- 21 Aralık 2019; 14:12:9 >

• bna ihtiyacini butceni soyle hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 Tl bütçem var internet dk bol olursa iyi olur hocam:)
  • hocam turkcell geri dönenler için kampanya yapmış o tam sana göre 10 gb internet 1000 dk 44 Tl buradan da bakabilirsin başka paketlerede
  • Eğer gnc tarifesi düşünürseniz 49 TL'ye 1000 dakika 1000 SMS 10 GB internet 1 GB sosyal medyalarda geçerli ve haftada iki yumurta çatlat ile beraber bir gnc tarifesi var bilginize.

Pişman Oldum Turkcelle Dönmek İstiyorum Uygun Tarife Var mı?

• Bügüne kadar tek kişiyle bile düzgün konuşamamıştırım çünkü çekmiyor wp mesajı yarım saat sonra gidiyor 2g daha hızlıydı tüm hatlarımı taşıyacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biradam0000 -- 21 Aralık 2019; 23:21:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün gördüm Turkcell bayi önünde 8 gb 500 dk 100 sms 39 tl faturali. Ayrıntısını bilmiyorum sormadim da. Reklam monitöründe gördüm bence oldukça güzel bi paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaryigiter -- 22 Aralık 2019; 0:29:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim hafta sonu Türktelekomdan Turkcelle geçtti bu taifeye baya avantajlı sen de bak istersen yuvaya dön kampanyası
  • bu yuvaya dönüş kampanyası nihayet düşünülmüş kanayan bir yaraydı çünkü
  • yuvaya dön kampanyası var evet geri dönmek isteyenler için o tarife uygun şuan gayet cazip duruyor 10 gb 1000 dk 44 tl
  • Yuvaya dönüş demiş ama en ucuzu 44tl.
    20tl bandında yuvaya dönülmüyor sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cazip bir teklif bence
  • Yuvaya dönüş olayında internetin içinde fizzy,dergi v.s ekstra mı yoksa 10 Gb'ın içinde mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.