ya bir insan bu kadar sorunlu+ozurlu olabilir ya....
salak izm de naptın google da arattıgında ilk cıkan isimler :DD salak neymis efendim gerekli program yokmuss hahahhahaha
bilal gerçek nickinle gel yiyosa ayrıca şu lanet olası lafı da tam zenci lafı pitbull besleyeceğine git golden retriver besle
adı üstünde hayvan bunlara çocuğunu teslim edenler bence daha hayvan.1 milyon kere bir şey yapmasa olaki bir kere denese çocuğu mezardan çıkarırlar artık
walla bnde acılmadı bembeyaz bi sayfa var
kangal kadar duyarlı laf anlayan köpek bulamazsınız kim ne derse desin
@merak etmeyen adam
Valla laf anlıyor da anladıkları pek hoşuna gitmiyor. Hayvan "hayır" kelimesini duymaktan gerçekten hoşlanmıyor..
hanı olm ne kapagı acılan kapanan bisi yok
ya bunlar gerçekten manyak ya bu köpekleri böyle çocuklarının yanına bırakıyorlar ya kurt'a kuzu emanet etmek buna denio galiba
Bence en iyi köpek St.bernard cinsidir ben almayı düşünüyorum Bi kere saldırır duyusu yok köpekte tamammen ev arkadaşı
walla benim alman kurdum var dişi geçenlerde doğurdu yavrularını alınca panikliyor ama bana hiç sesini çıkaramıyor, hatta tepki bile vermiyor içine atıyor
kısacası köpeğin sahibine bağlılığı ve yetiştirilmesi önemli ama pitbull larda saldırgan bi tavır var bu da onların doğal yaratılışından kaynaklı o yüzden bu hayvanlara dikkat edilmeli, eğer yetiştirilmesini bilmeyen bir toplumda yaşıyorsan örneğin türkiye de bence yasaklanması gayet normal.
köpek budur
yazık o ustteki kopek ölmüş. . . mekanı cennet olsun
bana üstüne para verseniz öle yanyana bile durmam o hayvanla yer mer bişi değil
fotoşop o arkadaşım
quote:
Orjinalden alıntı: bmadran
quote:
Orjinalden alıntı: Bilal19
Bunlar Pittbull değil Bull Terrier. Genel kültür açısından diyim dedim
kardeş ben yazıcaktım sen benden önce davranmışın biraz ekonomik durumu düzeltip aynen bu köpekten alıcam
quote:
Orjinalden alıntı: sedail
ateşle oyun olmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme