Şimdi Ara

###PİTON-Mu ONLİNE###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Server bilgilerinin oldugu Web site =http://pitonmu.sytes.net/ [ Web sitemiz en iyi 1024*768 çözünürlükte, 16K renk ile Internet Explorer 5.x, 6.x ]

Server Bilgileri

Server Version = 97tr

Exp = 1000x

Drop = %100

Life Bug = ON Not = Fazla alip satma :D

Spot = Gözel

Shop = Ne ararsan var

Üyelik için = pitonmu_admin@hotmail.com

Not = Server 1 Eylül 2006 Cuma Günü Resetlenmiştir..

sitede Yenidir..

HERKESİ BEKLERİZ İYİ EĞLENCELER

• 2 tane topic açmaya ne gerek war zaten böyle bir konu vardı
  • lutfen emege saygı bu rsetlenmiş topic saygııl ol
  • Ne kadar ciddiye aldigin belli seninde piton özellikleri söylerken baksana neler yazmişsin gözel felan filan
  • [Deleted by Admins]
  • DialogMu Online 97d+99 exp200 drop%70 7x24 online 3 aylık bi geçmişi var kapanmama garantisi sm lerde ms full stat da ölümsüzlük kazandırıyo belirli resetlerde belirli hediyeler şu anda 800 hesap alındı serverde yabancılarda mevcut özellikle yunanlar kaliteli ve kalıcı server arayanlar için güzel bi server

http://dialog.dynu.com
  • yav ne zaman girsem kapalı sen o ####PİTON- MU ONLİNE ### yazısını değiştir ####PİTON - MU OFLİNE ### yap daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1. olarak sanane o serverdan 2. olrak playerlarina sahip cik sinmi diorsun baska server topiclerine girip bizim serverin reklamini yapin die
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoRRoR

1. olarak sanane o serverdan 2. olrak playerlarina sahip cik sinmi diorsun baska server topiclerine girip bizim serverin reklamini yapin die

malesef ben öle bişi demiyorum kişiler kendileri yapıyorlar o kadar seviyesiz değilim
  • o zaman admin olarak servera of line dicene o playeri uyar once
  • benim playerim olduğunu nerden biliyosun adam serverimde kasmıyor ve izlenimlere göre bu foruma takılan kişiler 1 serverde 1 haftadan fazla takılmıyolar
  • nasil izlenimlere gore foruma takinlanlar 1 haftadan fazla kasmio mu - turkiyede en az 1 bucuk ay kastim ve hala dewm ediorum melartta en az 1 ay kasti FIRST eski bizmuda 1.02d wersionu 1.likle bitirmişti daha benim tanimadigim cok kişi war 1 haftadan fazla kasan yeterki guzel server olsun

-------------------------------

senin serverinda kasmasa senin serverin reklaminida yapmazdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 9 Eylül 2006; 11:53:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirwe

benim playerim olduğunu nerden biliyosun adam serverimde kasmıyor ve izlenimlere göre bu foruma takılan kişiler 1 serverde 1 haftadan fazla takılmıyolar

Valla exp al olsada cok res atmaktan sıkılınca bırakıyorum Alpernde dedıgı gıbı mu turkıyede o kadar akstım eger bılgısyarımı kaldırmasam gene kasardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.