Şimdi Ara

Pixel 9 Serisi Gelecek mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tüm Pixel 9 serisi server kaydı oluyor şuanda fiyat olarak en makul repair fiyatı Pixel'de..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • altiparmak1982 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bir tarafta One UI diğer tarafta Stock Android bambaşka kutuplar ikisinide deneyimleyip kıyaslama yapmak inan çok güç Stock Android'in de güzel yanları var öte yandan Android cihazlar içinde yazılımı ile tüm Çin'li markaları ezen Samsung Android dünyasının sefiridir yazılım ile karşı koyamayan Çin'li markalar donanım üstünlüğü ile skoru eşitlemeye çalışıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 4 Şubat 2025; 6:56:50 >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

hocam server kaydı nasıl oluyo, dezavantajı varmı. Yarın birgün sorun yaşama ihtimali yada ne biliyim her türlü işimizi malum telefondan yapıyoruz veri çalınması gibi şeyler yaşarmıyız. Bu aralar telefon almam lazım25-30 bin xiaomi alacağıma bu telefonu almak isterim yıllarca da nexus kullandım resmi olarak gelmedi gitti şu telefonlar memlekete..

• benv3kendim kullanıcısına yanıt
    server kaydında sorun yaşama ihtimali yok garantili cihaz gibi düşünün güncelleme ve sıfırlama sorunsuz çalışmayan herhangi bir uygulama yok ama kuşkuyla yaşanmaz yurtdışı cihaz konusunda hassasiyeti olanların kafasını kurcalayan en önemli olgu bilgilerini emanet ettiği cihaz haklı olarak bu sebeple güvenilir referanslı satıcıları tercih etmeliler..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Hocam kolay gelsin. Xiaomi 15 pro için server kayıt açıldı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pixel 8 pro kullanan var mı? Almayı düşünüyorum.

• Merhabalar pixel 9 pro da Türkiye için yapay zeka özelliklerinin tamamı kullanılabiliyor mu bilen var mı? Pixel studio Avrupa'da kullanılamıyor diye okudum yabancı forumlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.