Şimdi Ara

Pixel 9 Serisi Gelecek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir öngörünüz var mı? Halihazırda Pixel 9 Pro XL'ler yurtdışı cihazı olarak bulunuyor fakat 9 ve 9 pro modelleri zor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gelirse alacam

• vodafone ile google anlaşma sağlamış deniliyor. kasım ayı içerisinde telefonlar piyasaya gelecekmiş. fiyatlandirması ise yurtdışı fiyat üzerinden kabaca %50 daha pahalı olacakmış vergi eklendiği için.

saf android deneyimlemek için alınabilir.

• StalkerReborn kullanıcısına yanıt

Ben de 9 proya gözümü diktim. S24'e göre fiyatta aşağıda kalırlarsa muhtemelen ona geçiş yaparım

• pro_man P kullanıcısına yanıt

Bu ay belli olacak yani her sey asagı yukarı. Beklemedeyiz

• bende en son nexus 5 pili çatlayıncaya kadar kullandım, bayadır bekliyorum pixeli bakalım bugün yarın gelsinde alalım xiaomi sıkmaya başladı artık, apple zaten istemiyorum

• Kasımda neredeyse bitiyor. Sanırım gelmiyecek.

• radapaz kullanıcısına yanıt
    Sorma ya. Yok vodafone işbirliğiyle geliyo meliyo diye tantana yaptıkar. Bir fos çıkmadı

Edit: hoş benim de alacak durumum yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeronautical Engineering -- 29 Kasım 2024; 13:15:33 >
  • Ben de bekliyorum. Az önce googleda haber taraması yaptım çıkardığım sonuç gelecek ama ne zaman belli değil

• Yıl başından önce netleşmeyecek gibi, yurt dışından alma olayına da pek güvenemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.