< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Pixel 9 Serisi Gelecek mi?
-
-
Gelirse alacam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vodafone ile google anlaşma sağlamış deniliyor. kasım ayı içerisinde telefonlar piyasaya gelecekmiş. fiyatlandirması ise yurtdışı fiyat üzerinden kabaca %50 daha pahalı olacakmış vergi eklendiği için.
saf android deneyimlemek için alınabilir.
-
Ben de 9 proya gözümü diktim. S24'e göre fiyatta aşağıda kalırlarsa muhtemelen ona geçiş yaparım
-
Bu ay belli olacak yani her sey asagı yukarı. Beklemedeyiz
-
bende en son nexus 5 pili çatlayıncaya kadar kullandım, bayadır bekliyorum pixeli bakalım bugün yarın gelsinde alalım xiaomi sıkmaya başladı artık, apple zaten istemiyorum
-
Kasımda neredeyse bitiyor. Sanırım gelmiyecek.
-
Sorma ya. Yok vodafone işbirliğiyle geliyo meliyo diye tantana yaptıkar. Bir fos çıkmadı
Edit: hoş benim de alacak durumum yok zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeronautical Engineering -- 29 Kasım 2024; 13:15:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de bekliyorum. Az önce googleda haber taraması yaptım çıkardığım sonuç gelecek ama ne zaman belli değil
-
Yıl başından önce netleşmeyecek gibi, yurt dışından alma olayına da pek güvenemiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X