< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Pixel 9 Serisi Gelecek mi?
-
-
Gelirse alacam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vodafone ile google anlaşma sağlamış deniliyor. kasım ayı içerisinde telefonlar piyasaya gelecekmiş. fiyatlandirması ise yurtdışı fiyat üzerinden kabaca %50 daha pahalı olacakmış vergi eklendiği için.
saf android deneyimlemek için alınabilir.
-
Ben de 9 proya gözümü diktim. S24'e göre fiyatta aşağıda kalırlarsa muhtemelen ona geçiş yaparım
-
Bu ay belli olacak yani her sey asagı yukarı. Beklemedeyiz
-
bende en son nexus 5 pili çatlayıncaya kadar kullandım, bayadır bekliyorum pixeli bakalım bugün yarın gelsinde alalım xiaomi sıkmaya başladı artık, apple zaten istemiyorum
-
Kasımda neredeyse bitiyor. Sanırım gelmiyecek.
-
Sorma ya. Yok vodafone işbirliğiyle geliyo meliyo diye tantana yaptıkar. Bir fos çıkmadı
Edit: hoş benim de alacak durumum yok zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeronautical Engineering -- 29 Kasım 2024; 13:15:33 >
Ben de bekliyorum. Az önce googleda haber taraması yaptım çıkardığım sonuç gelecek ama ne zaman belli değil
-
Yıl başından önce netleşmeyecek gibi, yurt dışından alma olayına da pek güvenemiyorum.
-
Kayıt çıktı pixel 9 almayı düşünüyorum. Kullanan var mı?
Bende almayı düşünüyorum, satıcı araştırıyorum, güvenilir varsa özelden de paylaşabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl bir kayıt acaba?
Server kaydı yapılıyor hocam güncelleme ve sıfırlama sorunsuz yapılıyor
Eğer benim gibi S24'ü satıp ta geçecekseniz çok ta heves etmeyin. S24'ün fiyat olarak altında gelmesi zaten zayıf ihtimal. S24'ün stabilitesi ve hızı bunda yok maalesef. Fakat müthiş bir kamera, mükemmel bir batarya ve premim++++++ bir kalite.
-
S24'te aklımda bir yerlerde şu an için. S20 ultra var ve büyük telefon evet bazı açılardan kullanışlı olsa da oyun oynayan falan birisi değilim maks büyük ekran avantajım dizi film izlerken bi dezavantaj olacak. İnsan eli için ideal boyutlu telefonlara geçmek istediğimi farkettim. S24 veya s25i bekleyebilirim pixel'den bir ses çıkmazsa :)
S24 un stabilitesi yok mu hocam elimde 9 pro xl olmasam s24 ultradan sonra kullanmasam inanırım iPhone gibi pürüzsüzluk kaymak gibi kaysin istiyorsaniz pixel tek çare.
Pixel 9 pro hakkında yorum yapabilecek var mı? Nasıldır ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pixel ve s24 ultra kullanmış biri olarak objektif bir kıyaslama yapar mısınız telefon alma arefesindeyim özellikle kamera ve batarya dayanımı hakkında
Ufakda olsa bir karşılaştırma yaparsanız sevinirim hocam .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X