Şimdi Ara

Pixel 9 serisi Türkiye’de de satışa sunulacak olabilir, işte o sızıntı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
3.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pixel 9 serisi Türkiye’de de satışa sunulacak olabilir, işte o sızıntı!

Google'ın Pixel 9 serisi resmen duyuruldu ve teknoloji dünyasında büyük yankı uyandırdı. Pixel 9, 9 Pro, 9 Pro XL ve 9 Pro Fold modellerini içeren bu yeni seri, kullanıcılardan şimdiden büyük ilgi gördü. Ancak, Pixel 9 serisiyle ilgili daha ilginç bir gelişme, bazı planların sızdırılmasıyla ortaya çıktı. Bu sızıntılara göre, Pixel 9 serisinin Türkiye pazarında da satışa sunulması gündemde.

Yazılım analisti Emir Bardakçı, Pixel 9 Pro'nun (caiman) yazılımını inceleyerek Türkiye için hazırlanmış bazı konfigürasyon dosyalarına ulaştı. Bu dosyalar, cihazların Türkiye'deki mobil operatörlerle sorunsuz bir şekilde çalışabilmesi için gerekli ayarları içeriyor. Daha önce sadece Vodafone Türkiye için birkaç kod satırı bulunurken, Google bu kez sürpriz bir hamle yaparak Türk Telekom ve Turkcell kullanıcılarının da sorunsuz bir deneyim yaşaması adına bu operatörler için de özel ayarlar eklemiş.

Ayrıca Bkz.Yepyeni tasarımıyla Google Pixel 9 Pro Fold tanıtıldı: İşte özellikleri

Bu gelişmeler, Pixel 9 serisinin Türkiye'ye gelme ihtimalini güçlendiriyor. Ancak, şu anki beklentiler yalnızca Pixel 9 ve henüz tanıtılmamış olan Pixel 9A modellerinin Türkiye’de satışa sunulacağı yönünde. Emir Bardakçı’nın sosyal medya hesabından paylaştığı bu konfigürasyonlar, Türkiye’deki kullanıcıların Pixel 9 serisini görebileceği beklentisini artırmış durumda.

Yine de Pixel 9 serisinin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği kesinleşmiş değil. Eğer gerçekten böyle bir durum gerçekleşecekse, Google'ın Pixel 9 serisini Türkiye’de 2025 yılında tanıtması olası görünüyor. Ancak, Google’dan resmi bir açıklama yapılmadan kesin bir şey söylemek zor. Teknoloji dünyası, bu gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/08/13/google-pixel-9-series-may-arrive-turkey/

• O halde cüzdanları hazırda tutmak icap eder!

• Bu telefonda AI entegrasyonu üst düzeyde olacakmış, özellikle kamera uygulamasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingUnderpants -- 14 Ağustos 2024; 09:57:02 >
  • Dün tanıtımını izledim , çok güzel olmuş cihaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yıllardır gelse iyi olur dediğimiz cihaz.

• Güzel haber. Çok aşırı fotoğraf çeken biri olmasam da kamera tarafında çok yetenekli bir telefon. Yarın bir gün satışa sunulursa belki iPhone'dan Pixel'e geçiş yapabilirim.

• gelirse fiyat tahmini var mı? lansmana özel bir şey yapsalarda alsak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke resmi olarak garantili Google satsa .. Ama olmayacaktır. Bu tür şeyler global bir cihaz olması nedeniyle olağan Türkiye ayarlarıdır. Yani tüm ülkelerin GSM operatörleri de vardır.

Salt bu bilgiyle böyle bir çıkarım kesinlikle sağlıklı değildir ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Google Türkiye'nin şu anki ülke müdürü bir şeyler yapmak için uğraşıyordu en son, ama ne olmuştur bilemem. Bence getirirlerse de muhtemelen operatör mağazalarında satışa sunacaklardır.

• Bunun nesi sızıntı anlamadım. Kaynak kodlar herkese açık sunuluyor zaten. İsteyen inceleyebilir.Ayrıca, operatörler için yapılandırma dosyası eklendi diye de böyle bir çıkarım yapmak çok abartılı bence.

• Kapak fotoğrafını değiştirin. Pixel 8 bu.

• osos11 O kullanıcısına yanıt

akılları sıra işe gizem katmaya çalışıyorlar millet merak edip konuya tıklasın diye, şark kurnazlığı yapıyorlar

• Koskoca Google girecek olabilir seviyesinde yani, yersen

• Böyle bir sızıntıdan Türkiye'de satış yapabilir diye haber üreten arkadaşı ayakta alkışlıyorum ve mabadım ile gülüyorum. Keşke gelse ama imkansız. Çok büyük anlaşmalar olması lazım. Bakınız bundan yıllar önce Apple'ın Türkiye'ye gelişi.

• Muhammed Taha Türk kullanıcısına yanıt

Nexus 5 telefonu LG garantili idi ... Nexus10 Samsung ürettiği için Samsung Türkiye Resmi garantili olarak Türkiye de satıldılar.

Nexus 5 Türkiye de almıştım ama Nexus 10 tableti 32GB Modeli Amerikadan almıştım ve Türkiye de sadece 16Gb olanı resmi olarak satılmıştı.

Umarım gelir. Yanılan ben olurum...

Umarım 1 TB modelleri hatta orta seviye a lı model daha önce bu yıl çıkmış olanları da hepten her kesime hitap ederek Türkiye de resmi garantili satılır.

Google orta seviye denilen cihazı da fena değildir kamerası da iddialıdır. En çok a lı modelleri sonra da Pixel 9 serisi rağbet görür. Fold için de iddialı 16Gb Ram ile Fold6 arayüzüne rağmen 12gb Ram tam bir rezalet rakipleri daha fazlasını sade hafif az işgal eden arayüzü ile sunuluyorken Pixel serisi Türkiye ye kesin derhal öyle Ocak ta değil 2 ay içinde resmi satışlara başlanmalı. Kayıtsız satanlara talep az olsa da onları da engellemiş olurlar çakallar meraktan baktım uçuk kaçık fiyatlarla neymiş bunu alan biliyormuş programcıdır filan diyenlere de denk geldim... O düşünce eskidendi Nexus serisi telefonlar aynen basit ucuz sadece referans telefonları idi ama Pixel serisi anlayışı öyle değil. Kıt satıcılar da var dertleri bilinen cihazları kazıklamak garantisi zaten yok. Bunları da çözmüş olurlar umarım resmi garantili Türkiye de satılır en kısa zamanda.

Ben gözü kapalı alacağım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonu ABD de alan bir adam belki burada kullanacak bir süre. Ayarlamalar olması satışa sunulacak anlamına gelmez gündem olmak için yapılan boş bir haber. Ha ben ister miyim satılmasını, isterim o ayrı.

• İnsanı boş yere umutlandırmayın, öyle bir şey olsa Google Türkiye sayfasını aktif edip pre-order kampanyasını başlatırdı

• Kaçak TR satışları iyi demek ki

• Gelecek. Kesinlikle gelecek ama ne zaman onu bilmiyoruz. Umarım bölgesel fiyatlandırma iyi olur.

• alemburda34 kullanıcısına yanıt

'' malum '' ortamlarda pixel cihazlara neredeyse talep sıfır. Birde bizde malum yollu kayıtlı cihazlar daha çok tercih ediliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.