Şimdi Ara

Pixel Watch 3 alacakların canını sıkacak haber: Bozulursa çöpe atmanız gerekebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pixel Watch 3 alacakların canını sıkacak haber: Bozulursa çöpe atmanız gerekebilir

Google'ın son modeli Pixel Watch 3, şık ve zarif tasarımıyla dikkat çekiyor. Ancak, göz alıcı bu tasarımın altında önemli bir sorun yatıyor: Tamir edilemezlik. Daha önceki modellerde olduğu gibi, bu yeni akıllı saat de kullanıcılarına herhangi bir tamir imkanı sunmuyor. Ekranı kırıldığında ya da pili arızalandığında, cihazı tamir ettirmenin bir yolu yok; yerine yenisini almanız gerekiyor.

Pixel Watch serisinin imza niteliğindeki yuvarlak formu ve kavisli camı, saatin estetik açıdan oldukça çekici olmasını sağlıyor. Ancak bu tasarım, özellikle düşmelere ve darbelere karşı hassas olan ekran gibi bileşenlerin zarar görme olasılığını artırıyor.

Ayrıca Bkz.Xiaomi, yeni bütçe dostu tablet modelini global pazar için satışa sundu

Google, Android Authority'e yaptığı açıklamada, bu politika değişikliğinin olmadığını belirtti. Eğer saatiniz zarar görürse, değiştirilmesi gerektiğini ifade etti. Şirket, kullanıcılarına ise 49 dolarlık bir hizmet ücreti karşılığında hasarlı cihazın yenisiyle değiştirildiği Preferred Care programını öneriyor. Ancak, bu program yalnızca belirli bölgelerde geçerli ve desteklenmeyen bölgelerdeki kullanıcılar, garanti süresi dışında yüksek maliyetlerle karşı karşıya kalabiliyor.

Bu durum, Google'ın yakın zamanda Pixel akıllı telefonlar için başlattığı kendi kendine tamir programı gibi sürdürülebilirlik girişimlerine tamamen ters düşüyor. Ayrıca, bozulmuş Pixel Watch cihazlarının kullanılmaz hale gelmesi, birçok elektronik atık oluşmasına neden oluyor.

Pixel Watch 3’ün tasarımını koruyacak kılıflar bazı kullanıcılar için rahatlık sağlasa da, bu kılıflar cihazın estetik çekiciliğini olumsuz etkileyebilir. Sonuç olarak, Pixel Watch 3'ün geliştirilmiş fitness takibi, Nabız Kaybı Algılama aracı ve daha parlak ekran gibi özellikleri olsa da, tamir edilemezliği nedeniyle satın alırken dikkatli olunması gerekiyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/08/21/google-pixel-watch-3-not-repairable/

• Sağlamlık konusunda Apple ve Samsung Ultra modelleri özellikle düşmeleri karşı dayanıklı olmuş ben her ikisinide beğenerek kullanıyorum.

• Yok anasının....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazfit bozuldu ve çöpe atmak zorundayım...
    Tamir istesem saat fiyatı çekerler muhtemelen ya da yapmazlar...

• DH editörlerinden Saçma sapan bir haber daha...

HİÇBİR!! - HİÇBİR akıllı saat üreticisi tamir yoluna gitmez. Bunlar ufak/kompakt cihazlar. Bu cihazları tamir edecek 10 insan bile yok Dünya'da.

Pil ömrü mü azaldı? - Değiştir

Ekranı mı çatladı? - Değiştir

Sensörü mü bozuldu? - Değiştir.

En son Garmin'de benzer bir sorun yaşadım, adam "200 dolar'a değişim yaparız" dedi.

49 dolar çok ucuz.

• Benim huawei watch gt 3 saatim denizde su geçirdi ve garanti kapsamında birçok parçasını değiştirdiler. Bütün saatler tamir edilemez değil. Bence tamir edilemez olması ciddi bir sorun, ülkemizde 49 dolarlık değişim kampanyası olursa güzel olur.

• raxetul kullanıcısına yanıt

garanti süresi geçmediyse ve arıza sizden kaynaklı değilse değişim yapıyorlar diye biliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.