Şimdi Ara

2.5 yılda sevgilimin inanılmaz değişimi ( Herkesin kendine pay çıkaracağı konu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
6
Favori
4.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimden geldiğince özet geçerek anlatıcam her şeyi lise 3 ün ikinci döneminde başlayıp üniversite 1 in bu zamanlarına kadar süren ilişkimin nasıl bittiğini daha doğrusu sevgilimin nasıl değiştiğini sizlere anlatmak istiyorum ve okumanızı rica ediyorum .

Lise yıllarımızda her şey harikaydı aynı sınıftaydık beraber otururduk her gece aynı saatte uyur sabah aynı saatte uyanırdık hafta içi sürekli beraberdik dolu dolu bir ilişki yaşıyorduk hani öpmeye kıyamamak diye bir şey var ya işte o şekilde seviyordum gerçi hala seviyorum fakat sanırım artık tek taraflı yeri geldi ailesi beni doğuluyum diye istemedi yeri geldi babası yolumu kesti kızımın peşini bırak dedi bunlara rağmen ne ben onu bıraktım nede o beni bıraktı sizinde anladığınız gibi benim için ailesini karşısına aldı ve bu tip etkenler ilişkimizi dahada güçlendirdi kız arkadaşım benim tüm ailemle tanışmıştı fakat ben doğulu çocuk makedonyalı kız arkadaşımın ailesi tarafından deyim yerindeyse günahları kadar sevilmiyordum o bunu dert etmiyordu ama içten içe ulan nasıl olucak işler nasıl ciddiye binicek diye sürekli düşünüyordum

1.yıl dolduktan sonra anneside ilişkimizi kabullendi babası için aynı şeyi söyleyemem fakat annesi artık durumu kabullenmişti bizden tek isteği oturduğumuz semtte el ele görünmememizdi bizde buna özen gösterdik dediklerini yaptık ve ilişkimiz bu şekilde devam etti .

Lise 4 e geçtiğimizde staj falan derken haftada 2 gün görüşmeye başladık beni deliler gibi seven benim için canını verebilecek insan değişti kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar değişti birbirimizin her şeyine karışırdık bilmiyorum çok sevdiğimiz için mi yoksa sahiplenme duygusu çok ağır mı bastı inanın emin değilim fakat ota b*ka karışırdık şu saatte çıkma hadi geç oldu uyu face şifrelerini falan paylaşma gibi şeyler vardı birbirimize sadece sevgili değil en iyi arkadaş ve anne baba olmuştuk staj işleri başladıktan sonra bu sahiplenme çok sevme duygularını yitirdi sanırım eskisi gibi kısıtlamadı ne bileyim uyku saatlerime karışmadı o eski kız yoktu karşımda . Şuan bir çoğunuz kız kendine başkasını bulmuş bu enayide geldi bunu yazıyo diyosunuz ama emin olun öyle değil olsa bilirdim .

Bu şekilde devam ettik lise 4 te bitti ve yaz tatili başladı temmuz ayında benden 3 kere ayrıldı fakat ben ikna ettim sürekli yeniden başladık her seferinde yapmıycam söz dediğim şeyleri yaptım evet hatalıydım ama inanın bana bu kadar kolay silinmeyi hak etmiyordum hatta bir ilişkiye bu kadar zamanını veren kimse hak etmiyordur fakat hak etmediğim bir çok şeyden biriydi bu .

Ayrılıp barışmalar oldu sürekli taa ki aralığın 23 üne kadar bu tarih geldiğinde bir tartışma yaşadık beraber gideceğimiz filme kuzenleriyle beraber gitti ve ben buna doğal olarak sinirlendim çünkü dişimden tırnağımdan arttırdığımla o hafta sonu çıkıp bir şeyler yapabilmek için para biriktirdim emeğimin karşılığını alamayınca da sinirlendim ve kavga ettik tartıştık ve artık olmadığını bitmesini gerektiğini söyledi saatlerce dil dökmeme rağmen bana mısın demedi ve bitti bittikten 1 hafta sonra ona aldığım yazdığım veya işte ne bileyim kurumuş çiçek gibi ne varsa bir kutunun içine koyup bana getirdi bende aldım hepsini çöpe attım.

Geçtiğimiz 14 şubat gününde ise çok samimi olduğumuz bir ortak arkadaşımız vesilesi ile karşısına çıktım elimde 1 demet çiçek masadan kalkmaya çalıştı 5 dakika ver bana dedim çantasını falan almaya çalıştı izin vermedim sadece derdimi anlatmak istediğimi söyledim oturdu 5 dakika verdi bana fakat dinledimi bilmiyorum bile ... Konuşmamı bitirdikten sonra bunların onun için hiç bir şey ifade etmediğini içinde bana karşı hiç bir şey kalmadığını söyledi bunu yediremedim ve yemin etmesini istedim gözlerini kocaman açıp gözlerime bakıp yemin ederim senin için 1 damla göz yaşı dökmedim 1 gün bile özlemedim 1 gün bile mutsuz olmadım dedi bende 1 sigara yaktım ve kalktım masadan beynimden vurulmuşa döndüm günlerce kendime gelemedim işin en çok canımı yakan kısmı bir insan nasıl bu kadar değişebilir ? Benim için ölebileceğini bile söyleyen insan nasıl beni 1 dakika içinde kendi elleriyle sözleriyle öldürebilir ?

14 şubattan bu yana çok garip bir psikoloji ile dolaşıyorum işin kötüsü derdimi anlatabilecek kadar samimi gördüğüm insanda şuan askerde bulunduğum boşluk psikolojik çöküş kelimelerle tarif edilemez ve sonunda sizinle paylaşmak rahatlamak istedim . En çok canımı acıtan kısımda 2.5-3 yılımı 1 gram karakteri olmayan nankör ve hain bir insana vermiş olmam güzelim lise yıllarımı çaldı ve elde var 0 kadınlara güvenim kalmadı ve tekrar sevip aşık olabilecek miyim bilmiyorum .

Siz siz olun değmiyecek insanlara sevginizi vermeyin hani bir söz vardır ya '' kadınlar hiç bırakmayacakmış gibi sever gün gelir hiç sevmemiş gibi bırakıp gider '' şu sözü bu kadar canlı bir şekilde yaşayabileceğimi hiç tahmin etmezdim siz siz olun kadınlara güvenmeyin okuduysanızda değerli vaktinizi harcadığınız için çok teşekkürler inanın çok rahatladım fikirlerinize açığım şimdiden çok sağolun .

• gene noktalama işareti özürlü birisi
  • Okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi az noktalama koysaydın, okunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Massibe

Okudum

ee ?
  • Face şifresi kısmından sonrasını okumadım. Böyle ilişkimi olur

Devamını okumadım ama hep aynı hikaye. Bu kadar vıcık vıcık , bu kadar dolu ilişkilerin sonu hep aynı biter. Benimde bir buçuk senelik bi ilişkim var. Bi kere telefondan mesajlaştığımız yok. Öyle face şifreleri falan çocuk musunuz.

Öpmeye kıyamıyorum demişsin. Öyle kız erkek ilişkisi kardeşliğe döndümü biter zaten.

Edit : Okumaya karar verdim. Kız senden 3 kez ayrılmış hala uğraşmışsın. Biraz saçma bi örnek olucak ama ilişki bina gibidir. Bi kere yıkıldıktan sonra ne kadar toparlayabilirsin ki. Hiç görmedim , duymadım ayrılıp barışan sonrada ilişkileri mutlu mesut devam eden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 10 Mart 2014; 21:08:09 >
  • Uykulu uykulu okudum . CSB ise güzel yazmissin değilse geçmiş olsun kadinlar böyledir hak etmemiş seni uzulmeye değmez bidahakine bu kadar cok bağlanma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okuyun.
    Edit: 30 saniyede 6 mesaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerenin burasındayım -- 10 Mart 2014; 21:07:31 >
  • Kardeş virgül filan koysaydin tek nefeste bitirdik

• Okurum birazdan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende SS attın sandım la Bu kadar uzun yazıpta forumu kendine küstüreceğine önceki hali sonraki hali diye SS atadın da konuyu çoşturaydık
  • Okudum, kadınlara neden yalvarıyorsunuz. Hiç gurur yok mu sizde?

• quote:

Orijinalden alıntı: brkyldrm19

quote:

Orijinalden alıntı: Massibe

Okudum

ee ?

Ne yani tesellimi ediyim baska denizlere acil ne biliyim artik tek tabanca takil onune gelene sapla falan...

• Bian ciddi ciddi bu konuyu kız arkadaşım açtı sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolSerçe

Kardeş virgül filan koysaydin tek nefeste bitirdik

abi bırakın şu noktalama işareti olayınıda bi akıl fikir verin ya
  • Bulunsun

• Kendin kaşınmışsın bir kere ayrıldıysan niye uzatıyorsun tamam uzattın sinema olayında kıza sen trip atıyorsun ayrılalım deyince de özür dileyip tükürdüğünü yalıyorsun
    özet:aklına zıcayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodplus -- 10 Mart 2014; 21:11:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

Uykulu uykulu okudum . CSB ise güzel yazmissin değilse geçmiş olsun kadinlar böyledir hak etmemiş seni uzulmeye değmez bidahakine bu kadar cok bağlanma

yemin ederim tamamen yaşananları anlattım hocam csb falan değil
  • bu klip kızları iyi anlatıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıl verilecek bişi yok kız bitirmiş bundan sonra beraber olsanız bile eskisi gibi olmaz hiçbir şey. Doğulu olduğum için demişsin bunu tipine bakarak mi anladilar yoksa her yerde "biz diyarbakirliyik" tarzi hareketler mi yapıyorsun?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.