Şimdi Ara

2.5 yılda sevgilimin inanılmaz değişimi ( Herkesin kendine pay çıkaracağı konu ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
6
Favori
4.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum en başında ayrılmak istediğinde niye ikna ettin ki zaten uzatmalara götürmüşsün sadece neyse allah büyük dert vermesin karın değildi birsey değildi bundan sonrasına bak zor olacak ama hayatını yaşa bak uni kazanmışsın neler göreceksin daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşk işte her zaman ki gibi canindan cok seven biri kiz belli bir yerden sonra degisiyor benimde epeyi cok sevdigim kiz arkadasim liseye gecince epeyi degismisti cok pesinden kostum yalvardim olmadi ama kafaya taktim birgun gelicek ''keske bunyamin'' dedirttiricem kendisine

• Okurken kör oldum
  • Ben kasımın 1'inde senin psikolojik çöküş dediğin şeydeydim 4 kasımda başka kız bulmuştum geçmişti önemli olan kafayo meşgul etmek bekar adam boş kalınca 31 çeker sevgilisi olan sevgilisini düşünür

• Kısaca bıkmış sıkılmış senden ilişkinizden de, ilişkinin heyecanı kalmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

quote:

Orijinalden alıntı: brkyldrm19

quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Hayatta okumam la Bu mesaj size itici gelmiş olabilir ama okuduktan sonra haklı olduğumu göreceksiniz.OKUMAYIN

Kardeşim psikolojik bir problemin mi var ?

Kardeşim psikolojik bir problemin mi var ?
    Hayır sanmıyorum.
    Git kardeşim.
    Hayır sanmıyorum.
    .......
    Hayır sanmıyorum.

batmanlı beyond 4445 yapta şu mesajını artık rahatlıyalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kedici_Playboy

gene noktalama işareti özürlü birisi

Sen nasil bi insansin?

Edit: okudum kardesim pm at bana pc geldiginde beraner dertlesiriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 10 Mart 2014; 21:45:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Onu dedin ya.Zaten yapmayacaktım, artık sevselerde yapmam La sırf batman ilini örnek vermesinler diye beyond ekledik.Yine aynı.
  • başın sağolsun kardeş noktalama işaretlerini kaybetmişsin
  • hayirlisi olsun hocam üzülmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

bu kadınlar böyle, ben hakikaten anlam veremiyorum, kendilerini seven insandan kaçmak için bin türlü bahane arıyor gibiler, bir gün sizi çok seviyorum derler ama 1 hafta sonra bakarsınız sanki hiç güzel şeyler yaşanmamışçasına terk eder giderler, o yüzden 4s kuralı diye bas bas bağırıyor bu millet, demem o ki üzülmene değmez hocam, olan olmuş, geri döndürebilir misin? sana tek tavsiyem kendine iyi bakman olur, onsuz hayatına nasıl mutlu devam ettiğini göster, güçlü olduğunu anlasın, hayatının onun etrafında dönmediğini anlasın. hiçbir şey bitmiş değil daha gençsiniz.

Anlasan zaten dünya da yaşama gerek kalmaz level atlarsın evrene açılırsın.
  • mesaj bulunsun sonra okurum
  • daha yaşın çok genç unutursun emin ol. Hiç geçmeyecek gibi geliyor şuan sana bu acı, kafandan silip atamıyorsun ama geçecek merak etme.
  • Kardeş 17-18 yaşında saçmasalak davranışların olduğu yaşlar bunlar.
    Canım cicim takılırsınız illa ki bir taraf sıkılır olay bundan ibaret ya da başka birinden hoşlanmıştır çıkmamış olabilir aklında başka birisi vardır.
    Sevgi,aşk felan geç o ayakları o yaşta yok öyle birşey abazalıktan ya da arkadaş ortamında anlatmak için gittin teklif ettin, hoşlandın, vakit geçirdiniz hepsi bu.
    Başka bir kız bulursun bak nasıl unutuyorsun eskiyi önüne bak üzülüp depresyona girme kendi kendine.
  • İnan bana '' kadınlar hiç bırakmayacakmış gibi sever gün gelir hiç sevmemiş gibi bırakıp gider '' lafını 2 kere yaşadım. artık birinden gerçekten hoşlandığımı yada ona aşık olup olmadığımı kestiremiyorum. ilkinde 4 senemi 1 gün içerisinde silip attı 4 SENE!! diğerinde ise 1 ayımı. ama 1 ay benim için daha önemliydi diğer 4 seneden daha fazla koydu niye dersen 1 ay içerisinde o 4 sene yaşadığım ilişkiden daha çok şey yaptım daha çok sevdim daha çok sevildim eğlendim. tabi her zaman olduğu gibi beni evine çağırdı senle ben farklı insanlarız bu yürümüyor lafını duydum. hani büyük büyük dayılar hep der ya samimi olduğun '' seven s.k.l.r s.ken sevilir '' diye harbiden doğru laf. gerçekten zor seni anlayabiliyorum ama insan bi süreden sonra yada bi kişiden sonra unutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.TSC -- 11 Mart 2014; 13:10:15 >
  • Okudum.Yaşanmış ve bitmiş.
    Her zaman yazdığım gibi
    Aynı dili konuştuğum ama aynı duyguları paylaşmadığım
    Yerli kızların canımı yakmasina izin vermem.
    Senin yerinde olmakta istemem.
    Yapacağın geçmişteki hatalarından ders almak.
    Her kıza o kız gibi bakmamak ve davranmamak.

• Bir kez ayrıldın mı orada bitmiştir kopan ipe ne kadar düğüm atsanda olmazzz...Sen yoluna bak yaşandı geçti tecrübe oldu deyip kapat bence
  • pompaya devam yapacak bi şey yok.
  • Güldüm iyiydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.