Şimdi Ara

2.5 yılda sevgilimin inanılmaz değişimi ( Herkesin kendine pay çıkaracağı konu ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
6
Favori
4.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hacı burdan dönmez ya. geçmiş olsun. zamanla geçer artık.
  • makedonya iştipliyim kızım doğulu biriyle çıksa kızımı öldürürüm kusura bakma kardeşim
  • Kız düşünmüştür; Babam mı yoksa Sevgilim mi?
    cevabını biliyorsun boşuna kürek çekme daha.
    Geçmiş olsun.
  • Özet:Klasik ergen ilişkisi

Hocam yanlış anlama aynı şeyler benimde basima geldi face olayi haric hep cok sacma buldum ve hicbir kiza sifremi vermedim,bu yuzden sorun cikartanlarada yol verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bin defa yalvardım demişsin, akıl vermek için artık çok geç. Giden yol vermeyi bir öğrenemediniz. Şu liseyi bitirmeden evli hayatı gibi sevgili hayatı yaşamaya çalışmayın ayrıca, komik duruyor.

• Abinler babanlar polisimizi askerimizi öldürmese siz "bizde ozgurluk istiyoz istiyoz dil istiyoz her biji" gibi aptalca ve sacma seyler dememis olsaydi dogulu gibi bir sorun olmayacakti ve mutlu mesut yasayacaktin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajoooR -- 11 Mart 2014; 0:32:55 >
  • Çok acıklı hocam

• yıl 2014
  • Şu en sona dogru 1 damla olayında tamam şimdi s. git dicektin ondan sonra yakacaktın sigaranı
  • Tam konuya uygun hocam.

Kadınlar kendilerini sevenler için değil, onlara hükmedenler için can verirler. ... Halide Edip Adıvar
  • her seferinde yapmıycam söz dediğim şeyleri yaptım evet hatalıydım ama inanın bana bu kadar kolay silinmeyi hak etmiyordum

buna ya da karşı tarafın hissettiklerine bir yerden sonra karar vermemek lazım. bir yerden sonra sevmiyorsa sevmiyordur ya da ayrılmak istiyorsa herkes kendi yoluna gider. bu senin de başına gelebilir; bir kızla başlarsın ama bitirmek için kendince gerekçelerin olabilir ya da ona hissettiklerin biter.

hoşuna gitmese de bu da bir gerçek. zaten sen değişen kızı değil ilk tanıdığın kişiyi sevmişsin.
  • Hocam ayrılalım dediğinde ayrılsaydınız öyle daha iyi olurdu kusura bakmayın ama sonrası da sizin hatanız kıza sülük gibi yapışmışsınız

• hepsini okudum "güzelim lise yıllarımı çaldı ve elde var 0" demişsin ama belki de hayatının en güzel günlerini yaşadın sayesinde,

biz napak hıı ? yaş 27 oldu hala tık yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkyldrm19

Elimden geldiğince özet geçerek anlatıcam her şeyi lise 3 ün ikinci döneminde başlayıp üniversite 1 in bu zamanlarına kadar süren ilişkimin nasıl bittiğini daha doğrusu sevgilimin nasıl değiştiğini sizlere anlatmak istiyorum ve okumanızı rica ediyorum .

Lise yıllarımızda her şey harikaydı aynı sınıftaydık beraber otururduk her gece aynı saatte uyur sabah aynı saatte uyanırdık hafta içi sürekli beraberdik dolu dolu bir ilişki yaşıyorduk hani öpmeye kıyamamak diye bir şey var ya işte o şekilde seviyordum gerçi hala seviyorum fakat sanırım artık tek taraflı yeri geldi ailesi beni doğuluyum diye istemedi yeri geldi babası yolumu kesti kızımın peşini bırak dedi bunlara rağmen ne ben onu bıraktım nede o beni bıraktı sizinde anladığınız gibi benim için ailesini karşısına aldı ve bu tip etkenler ilişkimizi dahada güçlendirdi kız arkadaşım benim tüm ailemle tanışmıştı fakat ben doğulu çocuk makedonyalı kız arkadaşımın ailesi tarafından deyim yerindeyse günahları kadar sevilmiyordum o bunu dert etmiyordu ama içten içe ulan nasıl olucak işler nasıl ciddiye binicek diye sürekli düşünüyordum

1.yıl dolduktan sonra anneside ilişkimizi kabullendi babası için aynı şeyi söyleyemem fakat annesi artık durumu kabullenmişti bizden tek isteği oturduğumuz semtte el ele görünmememizdi bizde buna özen gösterdik dediklerini yaptık ve ilişkimiz bu şekilde devam etti .

Lise 4 e geçtiğimizde staj falan derken haftada 2 gün görüşmeye başladık beni deliler gibi seven benim için canını verebilecek insan değişti kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar değişti birbirimizin her şeyine karışırdık bilmiyorum çok sevdiğimiz için mi yoksa sahiplenme duygusu çok ağır mı bastı inanın emin değilim fakat ota b*ka karışırdık şu saatte çıkma hadi geç oldu uyu face şifrelerini falan paylaşma gibi şeyler vardı birbirimize sadece sevgili değil en iyi arkadaş ve anne baba olmuştuk staj işleri başladıktan sonra bu sahiplenme çok sevme duygularını yitirdi sanırım eskisi gibi kısıtlamadı ne bileyim uyku saatlerime karışmadı o eski kız yoktu karşımda . Şuan bir çoğunuz kız kendine başkasını bulmuş bu enayide geldi bunu yazıyo diyosunuz ama emin olun öyle değil olsa bilirdim .

Bu şekilde devam ettik lise 4 te bitti ve yaz tatili başladı temmuz ayında benden 3 kere ayrıldı fakat ben ikna ettim sürekli yeniden başladık her seferinde yapmıycam söz dediğim şeyleri yaptım evet hatalıydım ama inanın bana bu kadar kolay silinmeyi hak etmiyordum hatta bir ilişkiye bu kadar zamanını veren kimse hak etmiyordur fakat hak etmediğim bir çok şeyden biriydi bu .

Ayrılıp barışmalar oldu sürekli taa ki aralığın 23 üne kadar bu tarih geldiğinde bir tartışma yaşadık beraber gideceğimiz filme kuzenleriyle beraber gitti ve ben buna doğal olarak sinirlendim çünkü dişimden tırnağımdan arttırdığımla o hafta sonu çıkıp bir şeyler yapabilmek için para biriktirdim emeğimin karşılığını alamayınca da sinirlendim ve kavga ettik tartıştık ve artık olmadığını bitmesini gerektiğini söyledi saatlerce dil dökmeme rağmen bana mısın demedi ve bitti bittikten 1 hafta sonra ona aldığım yazdığım veya işte ne bileyim kurumuş çiçek gibi ne varsa bir kutunun içine koyup bana getirdi bende aldım hepsini çöpe attım.

Geçtiğimiz 14 şubat gününde ise çok samimi olduğumuz bir ortak arkadaşımız vesilesi ile karşısına çıktım elimde 1 demet çiçek masadan kalkmaya çalıştı 5 dakika ver bana dedim çantasını falan almaya çalıştı izin vermedim sadece derdimi anlatmak istediğimi söyledim oturdu 5 dakika verdi bana fakat dinledimi bilmiyorum bile ... Konuşmamı bitirdikten sonra bunların onun için hiç bir şey ifade etmediğini içinde bana karşı hiç bir şey kalmadığını söyledi bunu yediremedim ve yemin etmesini istedim gözlerini kocaman açıp gözlerime bakıp yemin ederim senin için 1 damla göz yaşı dökmedim 1 gün bile özlemedim 1 gün bile mutsuz olmadım dedi bende 1 sigara yaktım ve kalktım masadan beynimden vurulmuşa döndüm günlerce kendime gelemedim işin en çok canımı yakan kısmı bir insan nasıl bu kadar değişebilir ? Benim için ölebileceğini bile söyleyen insan nasıl beni 1 dakika içinde kendi elleriyle sözleriyle öldürebilir ?

14 şubattan bu yana çok garip bir psikoloji ile dolaşıyorum işin kötüsü derdimi anlatabilecek kadar samimi gördüğüm insanda şuan askerde bulunduğum boşluk psikolojik çöküş kelimelerle tarif edilemez ve sonunda sizinle paylaşmak rahatlamak istedim . En çok canımı acıtan kısımda 2.5-3 yılımı 1 gram karakteri olmayan nankör ve hain bir insana vermiş olmam güzelim lise yıllarımı çaldı ve elde var 0 kadınlara güvenim kalmadı ve tekrar sevip aşık olabilecek miyim bilmiyorum .

Siz siz olun değmiyecek insanlara sevginizi vermeyin hani bir söz vardır ya '' kadınlar hiç bırakmayacakmış gibi sever gün gelir hiç sevmemiş gibi bırakıp gider '' şu sözü bu kadar canlı bir şekilde yaşayabileceğimi hiç tahmin etmezdim siz siz olun kadınlara güvenmeyin okuduysanızda değerli vaktinizi harcadığınız için çok teşekkürler inanın çok rahatladım fikirlerinize açığım şimdiden çok sağolun .

Kendi yaşadıklarımı okudum, açıkçası bu çok garibime gitti.Seninki üç senelikmiş benimki iki idi. Bir PM atayım hele sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

quote:

Orijinalden alıntı: Kedici_Playboy

gene noktalama işareti özürlü birisi

Sen nasil bi insansin?

Edit: okudum kardesim pm at bana pc geldiginde beraner dertlesiriz.

bilmem sence nasıl bir insanım dostum?
  • Dostum bakma sen burda yazılanlara,yani bak ama fazla takılma.Klasik ergen ilişkileri, vıcık vıcık diyenler,ya her gün başka kızla çıkıyor,hepsine canım cicim diyor yada hayatında hiç kız eli tutmamış kişiler.Hepsine canım diyorsunda senin kaç canın var? Biride "yok dil istiyoruz yok biji biji" felan demiş.Adam doğulu doğdu diye onu büyüten annesinden babasındanmı utansın? Onlarımı öldürsün yoksa kendinimi assın? Adam sizden fikir istemiş ben dağa çıkıyorum dememiş,belki çok klasik bir cümle ama "sonra bu ülke neden gelişmiyor" ben yurtdışındayım,hristiyan adamlar bile birbirini dışlamıyor.Konuya dönecek olursak,arkadaşım bir kızın peşinden ne kadar koşarsan o kızda aynı hızla senden kaçar.Çünkü kızların egosu yüksektir genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın.Aynı şeyleri bende yaşadım bildiğimden söylüyorum.Sen kaç kere peşinden koşmussun belkide hiç sıkmasan hiç yazmasan o sıralar o sana yazacaktı veya konuşacaktı.Yazının hepsini okudum ve yaşadıklarını yaşadım anlatmak istediğim çok şey var fakat mobilim.Pm atarsan derdini dinlerim.Şunuda ekleyeyim "umursamaz erkekler daha çekici bulunur" kızlar ulaşamadıklarını daha çok sever.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daiya -- 11 Mart 2014; 2:30:56 >

• Olmamış...

• quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

makedonya iştipliyim kızım doğulu biriyle çıksa kızımı öldürürüm kusura bakma kardeşim

sebep ? insanları doğu batı kuzey diğemi ayırıyoruz.. yoksa efendi dürüst iyi kötü diğemi.. insan olduktan sonra kimlikte yazan pek önemli değil..
  • Benim anlamadığım olay bu, bir gün ayrılacaksınız, canımlı cicimli günler geçecek gidecek, birbirinize yabancı kalacaksınız. Peki öyleyse, neden ki bu yaşanmışlıklar, bu zaman kayıpları ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.