Şimdi Ara

2.5 yılda sevgilimin inanılmaz değişimi ( Herkesin kendine pay çıkaracağı konu ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
6
Favori
4.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ss var diye geldim yokmuş simdi cikiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bosver hocam . Askerden sonra ?ra biriktir kariyer yap iyice. Git antalyaya bul güzel sarışını evlen oh miss . By

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi okudumda seni terk edip tekrar barışmaya çalıştığında kaybetmişsin.

Neyse kendine başka hobi falan bul geçer zamanla.

• En büyük hatan ne biliyor musun ? Herşeyini bilmesi bazı şeylerini bilmeyecekti ki seni merak etsin ama sen herşeyi detayı detayına anlatır izin alırsan, olacağı bu olur. Bir kadını eğer seninleyse ara ara seni kaybetme korkusunu yaşatmalısın ki o zaman daha çok bağlanır. Face şifreleri en büyük hata bütün herşeyinle özelini açmayacaksın. Biraz gizemini koru ki dizi misali hep senin peşinde olsun. Bu biraz sana tecrübe olmuş bence. Bir ilişki de yapılmaması gereken şeyleri öğrenmişsindir. Ona gelince belki sinirlenirsin ama kabul etmen gerek. Sevgilisi vardır, tabi tek taraflı dinliyorum olayı ama ilişkinin monoton laşması ve özel birşeyin kalmaması bitmesinde önemli etken. Üstelik sürekli üstüne gidip barışman onun gözünde daha da basit gelmişsindir. Unutamazsın belki, geçen zamana acırsın ama buda bir tecrübe. He birde gözden ırak gönülden ırak durumu da etkili olabilir.

• Sence neden hiç kadın peygamber yok,??

• kurtulmusun ıste sende rahatı olmaması lazım
  • Zamanla herşey değişir.
    Kardeşler, eşler, sevgililer vb...
    Yaş ilerledikçe tecrübe ederek anlıyor insan.
  • Sevgilinin ve senin burcunuz nedir?

• adem-123 kullanıcısına yanıt
    sebebi yok sevdiğim insanla muhattap oluyorum sevmediklerimle olmuyorum kişisel kararım kimseyi ilgilendirmez bana göre kimlikte yazan önemli nabayım senin istediğin insanlarla takılıp senin istediğin bir insanla mı evlenip kızımı senin istediğin bölgeden birine mi vereyim kardeşim
  • Kardeş benim sana tavsiyem şu şiiri oku, hayata bakış açın değişsin. Görmüş, geçirmiş, terk edilmiş, terk etmiş, geçirmiş, geçirilmiş birisi olarak tavsiyemdir bu.

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
    “O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin.
    Demeyeceksin işte.
    Yaşarsın çünkü.
    Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
    Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.

Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
    Senin onu sevdiğinden.
    Çok sevmezsen, çok acımazsın.
    Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
    Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
    Senin değillermiş gibi davranacaksın.
    Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de
    korkmazsın.
    Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
    Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
    Paldır küldür yürüyebileceksin.
    İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
    Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
    Gökyüzünü sahipleneceksin,
    Güneşi, ayı, yıldızları…
    Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
    “O benim.” diyeceksin.
    Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin…
    Mesela gökkuşağı senin olacak.
    İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait
    olacaksın.
    Mesela turuncuya, yada pembeye.
    Ya da cennete ait olacaksın.
    Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
    Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem
    de hep senin kalacakmış gibi hayat.
    İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak…

• gangsta5959 G kullanıcısına yanıt
    hayır benim istedimle değil.. herkez hürdür ama unutmaki kızında hür sen sevlisin veya evlencen vs sana ailen oradan olmaz buradan olmaz dese takarmıydın fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem-123

hayır benim istedimle değil.. herkez hürdür ama unutmaki kızında hür sen sevlisin veya evlencen vs sana ailen oradan olmaz buradan olmaz dese takarmıydın fazla

Ailem benimle aynı kafada olduğu için ve Trakya dışından kız alıp vermediğimiz için sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

quote:

Orijinalden alıntı: adem-123

Ailem benimle aynı kafada olduğu için ve Trakya dışından kız alıp vermediğimiz için sorun olmaz

ozamana sorun yok saygı duyarım herkezin kendi görüşü ama ben asıl demek istedim mevzu evlilik değil insanların nereli oldugu değil kim oldugu önemlidir.. yani takım elbise giymekle adam olunmuyorsa normal giysi giymekle adam dil diyemeyiz.. herkezin görüşü tabi insanlar birbirine saygılı olduktan sonra sıkıntı yok.

• ilişkiden sıkılmış, sende keşfedecek bir şeyi kalmamış. kuvvetle muhtemel etkilendiği, yada konuştuğu başka biri de girdiyse işin içine, seni bırakması daha da kolay olmuştur. gerçekler acıtır, ama dost acı söyler. abi tavsiyesi, yeni arkadaş ortamları yarat kendine. elbet başka bi hatun çıkar. her önüne gelenle de ciddi takılma. oluruna bırak.
  • Yarın okuyacağım da burdan çıkarılcak deslerslerin içinde ilki kız arkadaş edinmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

Yarın okuyacağım da burdan çıkarılcak deslerslerin içinde ilki kız arkadaş edinmek lazım

edin ama vur geç sakın ama sakın sevme dostum sakınn
  • Kardeş kendini çok fazla kaptırmayacaksın, onsuz yaşayamam falan hiç öyle psilojilere girmedim. Odun olduğumu düşünebilirsiniz ama kesinlikle öyle biri değilim. Ayrıca lise çağlarında yaşanan ilişkilere fazla bel bağlamayın, siz ne kadara bitmeyeceğini düşünseniz de eninde sonunda bitiyor.

• tamamını okudum kardeşim fakat öyle demiş olması, daha doğrusu yüzüne karşı utanmadan diyebilmesi o anda çok gurur yıkar, eminim. ama üzülürsün, ama ağlarsın geçer. emin ol hayırlı olan budur. bu kızla ilerleseydin düşünsene evlendin, böyle bıraktı. daha çok koyardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nist

tamamını okudum kardeşim fakat öyle demiş olması, daha doğrusu yüzüne karşı utanmadan diyebilmesi o anda çok gurur yıkar, eminim. ama üzülürsün, ama ağlarsın geçer. emin ol hayırlı olan budur. bu kızla ilerleseydin düşünsene evlendin, böyle bıraktı. daha çok koyardı.

3 yıla yakın bir sürenin ardından hiç acımadan söylemesi en çok üzen kısım zaten hocam en kötüsü bu

• Teseli edemeyiz hocam seni en çok kısmet değilmiş deriz Türk kızları işte
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.