Şimdi Ara

2.5 yılda sevgilimin inanılmaz değişimi ( Herkesin kendine pay çıkaracağı konu ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
6
Favori
4.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatta okumam la Bu mesaj size itici gelmiş olabilir ama okuduktan sonra haklı olduğumu göreceksiniz.OKUMAYIN

• kadınlar böyledir onunlada olmuyor onsuzda
    bir de ego tatminleri var ya ona gıcık olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackoffire -- 10 Mart 2014; 21:16:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadzzo

Akıl verilecek bişi yok kız bitirmiş bundan sonra beraber olsanız bile eskisi gibi olmaz hiçbir şey. Doğulu olduğum için demişsin bunu tipine bakarak mi anladilar yoksa her yerde "biz diyarbakirliyik" tarzi hareketler mi yapıyorsun?

Hocam babam Elazığ'lı fakat benim 1 kere Elazığ'a gitmişliğim yok İstanbul'da büyüdüm sırf kimliğimde yazıyor diye ne yapıcaksın o kürtle bakamaz o sana gibi laflar etmişler arkamdan kaldı ki kürtte değilim bilmiyorum ya ne desem boş artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Hayatta okumam la Bu mesaj size itici gelmiş olabilir ama okuduktan sonra haklı olduğumu göreceksiniz.OKUMAYIN

Kardeşim psikolojik bir problemin mi var ?

• bu kadınlar böyle, ben hakikaten anlam veremiyorum, kendilerini seven insandan kaçmak için bin türlü bahane arıyor gibiler, bir gün sizi çok seviyorum derler ama 1 hafta sonra bakarsınız sanki hiç güzel şeyler yaşanmamışçasına terk eder giderler, o yüzden 4s kuralı diye bas bas bağırıyor bu millet, demem o ki üzülmene değmez hocam, olan olmuş, geri döndürebilir misin? sana tek tavsiyem kendine iyi bakman olur, onsuz hayatına nasıl mutlu devam ettiğini göster, güçlü olduğunu anlasın, hayatının onun etrafında dönmediğini anlasın. hiçbir şey bitmiş değil daha gençsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkyldrm19

quote:

Orijinalden alıntı: Shadzzo

Akıl verilecek bişi yok kız bitirmiş bundan sonra beraber olsanız bile eskisi gibi olmaz hiçbir şey. Doğulu olduğum için demişsin bunu tipine bakarak mi anladilar yoksa her yerde "biz diyarbakirliyik" tarzi hareketler mi yapıyorsun?

Hocam babam Elazığ'lı fakat benim 1 kere Elazığ'a gitmişliğim yok İstanbul'da büyüdüm sırf kimliğimde yazıyor diye ne yapıcaksın o kürtle bakamaz o sana gibi laflar etmişler arkamdan kaldı ki kürtte değilim bilmiyorum ya ne desem boş artık

Bence kendini yipratma daha fazla. Unutmak zordur biliyorum ama yeni maceralara yelken açman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav iki virgül, birkaç ünlem falan koy. Sossuz, yoğurtsuz mantı yemeye benziyor bu.
  • Salla emin ol geçiyor. Seni gerçekten seven biri karşına çıktığı zaman, iyi ki ayırılmışız la diyeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II

Yav iki virgül, birkaç ünlem falan koy. Sossuz, yoğurtsuz mantı yemeye benziyor bu.

Onu düşünecek hal mi kaldı hocam ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Hayatta okumam la Bu mesaj size itici gelmiş olabilir ama okuduktan sonra haklı olduğumu göreceksiniz.OKUMAYIN

Hayır sanmıyorum.
    Git kardeşim.
    Hayır sanmıyorum.
    .......
    Hayır sanmıyorum.

• http://forum.donanimhaber.com/m_87738931/key_entrikalar+yalanlar/tm.htm (Bu konudakileri okur musun ?)

Bir çok kişinin başına gelmiş bu.

Demek ki neymiş Türk kızlarına güvenmiyecekmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zealotry

Face şifresi kısmından sonrasını okumadım. Böyle ilişkimi olur

Devamını okumadım ama hep aynı hikaye. Bu kadar vıcık vıcık , bu kadar dolu ilişkilerin sonu hep aynı biter. Benimde bir buçuk senelik bi ilişkim var. Bi kere telefondan mesajlaştığımız yok. Öyle face şifreleri falan çocuk musunuz.

Öpmeye kıyamıyorum demişsin. Öyle kız erkek ilişkisi kardeşliğe döndümü biter zaten.

Edit : Okumaya karar verdim. Kız senden 3 kez ayrılmış hala uğraşmışsın. Biraz saçma bi örnek olucak ama ilişki bina gibidir. Bi kere yıkıldıktan sonra ne kadar toparlayabilirsin ki. Hiç görmedim , duymadım ayrılıp barışan sonrada ilişkileri mutlu mesut devam eden.

kardes kusura bakma da kız seni tanıyor mu? telefondan 1 kere bile mesajlasmadiysan o nasıl bir ilişkidir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II

Yav iki virgül, birkaç ünlem falan koy. Sossuz, yoğurtsuz mantı yemeye benziyor bu.

Onu düşünecek hal mi kaldı hocam ?

Okudum şimdi de pek takılma. Kızların genel huyu bu. Keşke ayrıldığında hiç yalvarmasaydın, karşına çıkman falan ayrı kötü olmuş. Bir taraflarını kaldırıyorsunuz böyle. Daha gençsin (gençsin dediğim, yaşıtız tabii, ama genciz neticede, böyle bakmak lazım) klişe olacak ama ne kızlar çıkacak. Benim de benzer durumlar başıma geldi ama gram takmadım kafama. Şimdi üzülenler kendileri. Boşver hayatına bak. Kızlar böyle, ufak istisnalar harici böyle de olacaklar. Takılmamayı öğrenmen lazım.

• Kızın ağzından da dinlemek lazım.Tek taraflı olmuyor.
  • Bu şekilde devam ettik lise 4 te bitti ve yaz tatili başladı temmuz ayında benden 3 kere ayrıldı fakat ben ikna ettim sürekli yeniden başladık.

şu kalın içine aldığım şeyi yapan erkeklerinin hiç biri mutlu olamamıştır.. ayrılıyorsa ayrılacaksınız arkadaş.. siz onu dünyanızın merkezi yaparsanız size elinde sonunda çakar geçerler..
  • geçmiş olsun
  • Csb mi

• Yazık . Cidden acıdım haline. Bana olsa diye düşündüm de,nasıl dayanılır... Oyuna falan ver kendini. Yeni dizi izlemeye başla...
  • Yapacak birşey yok kardeş dünyada tek kız o değil, illaki yenisi gelir eskisinden daha çok basini döndürür.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.