Bildirim
Piyano Bestem Nasıl Olmuş?____________GÜNCELLENDİ (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çöp -
Güzel belki bir gün çalarım şu aralar besteye yoğunlaşsam da :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily
çöp
Teşekkürler dürüst yorumunuz için -
Güzelmiş eline sağlık.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
How to fake being good at piano diye bir video var YouTube'da. Orada güzel bir teknik veriyor adam ve onu kullanarak sayısız melodi oluşturulabiliyor gerçekten :D İzlemenizi tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen şu 3-4 yaşından beri piyano çalan arkadaş değil misin? Beste güzel olmuş ama bazı yerlerde bazı notalar daha iyi oturtulabilirdi, geliştirilebilir.
Abi başarılı ama çok tekdüze
quote:
Orijinalden alıntı: ZippoCH
How to fake being good at piano diye bir video var YouTube'da. Orada güzel bir teknik veriyor adam ve onu kullanarak sayısız melodi oluşturulabiliyor gerçekten :D İzlemenizi tavsiye ederim.
Ahaha bu acayip videodan haberdar ettiğin için teşekkürler :D Ne işsiz videolar var öyle -
quote:
Orijinalden alıntı: Temuçin Han
Güzelmiş eline sağlık.
Çok teşekkürler rahatladım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Desici09
Abi başarılı ama çok tekdüze
Abi kim -
Eline sağlık çok iyi olmuş. westworld soundtracklerinden birini dinliyorum sandım -
Siradan olmus, cok daha iyisini yapmalisin, baslangic duzeyi.
quote:
Orijinalden alıntı: -piyanist-
Olursa bir bestemde de o gamı da kullanayım :)
Arkadas gam olarak kullanmani degil de direkt parcayi calmani istemis.
Bu arada forumda yalniz degilmisim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinize emeğinize sağlık
Piyanoyu bırakmamanız dileğiyle
Müzik baştan sona başarısız.Duygu sıfır.Piyanoda sol el bu kadar sert vurmaz ve sürekli aynı nota da devam etmez.Piyano,insanın içindeki duygu patlamasını dışarıya vurmaya yardımcı en güzel enstrumanlardan.Bana göre kemandan sonra 2. sırada.
Daha güzel besteler yapmanız dileğiyle. -
Bas gitarla daha duygulu bir beste yapabilirim o derece tekdüze
quote:
Orijinalden alıntı: s_g_m_s
Elinize emeğinize sağlık
Piyanoyu bırakmamanız dileğiyle
Müzik baştan sona başarısız.Duygu sıfır.Piyanoda sol el bu kadar sert vurmaz ve sürekli aynı nota da devam etmez.Piyano,insanın içindeki duygu patlamasını dışarıya vurmaya yardımcı en güzel enstrumanlardan.Bana göre kemandan sonra 2. sırada.
Daha güzel besteler yapmanız dileğiyle.
Sol elin sağ elden daha şiddetli çalındığı hatta sol elde sadece tek bir notanın çalındığı besteler opera bölümleri mevcuttur bunları neye dayanarak söylediniz?? -
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
quote:
C shap minör diye bir parça mı var da arkadaş o parçayı çalmamı istemiş olsun? O bir gam adıdır, beste yaparken o gamı kullan demek istemiş. Tıpkı türk müziğindeki hicaz, rast vb makamlar gibi, bunlar da batı müziğinin makamlarıdır C(do) minör, G(sol) major vs... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
quote:
C shap minör diye bir parça mı var da arkadaş o parçayı çalmamı istemiş olsun? O bir gam adıdır, beste yaparken o gamı kullan demek istemiş. Tıpkı türk müziğindeki hicaz, rast vb makamlar gibi, bunlar da batı müziğinin makamlarıdır C(do) minör, G(sol) major vs...
Bilmiyorsan ben ne yapayım bilader. Gam ayrı bir şey. 4 enstrüman çalıyorum git başkasına anlat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Diğer konuyla ilgili PM attım hocam. Bakar mısın.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X