Şimdi Ara

Piyano Bestem Nasıl Olmuş?____________GÜNCELLENDİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
2.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

quote:

Orijinalden alıntı: -piyanist-

quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

İnsan kulağına güvenirim derken önceden kedi köpeğe çalıyordunuz heralde hanımefendi

Çalmaz olur muyum hayvanlarima da cok caldim. Ölen kusum çıtır'ın muzik egitimi vardi birkac melodiyi ayri ayri seslendiriyordu.

Hiç böyle bi cevap beklemiyodum esprisine yazmıştım:D

Her bir şakada bir gerceklik yatar diye bosuna dememisler o zaman :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni besteniz de güzel hoşuma gitti .Bu kızda iş var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 25 Mart 2018; 16:48:11 >
  • Happy_Returns kullanıcısına yanıt
    Hmm peki siz ne yapiyorsunuz muzisyen misiniz yoksa beat remix tarzi seyler mi yapiuorsunuz eglence amacli

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

Yeni besteniz de güzel hoşuma gitti .Bu kızda iş var

Cok sağolun gururlandım

• -piyanist- kullanıcısına yanıt
    Progresif rock daha çok. Bazen metala döndüğüm de oluyor. Müzisyen sayılmam ama para kazanmıyorum çok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Happy_Returns

Progresif rock daha çok. Bazen metala döndüğüm de oluyor. Müzisyen sayılmam ama para kazanmıyorum çok :D

anladım başarılar dilerim o zaman size
  • Cerndeki yakışıklı bilim adamlarıyla aran nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Cerndeki yakışıklı bilim adamlarıyla aran nasıl?

İnsanların duygularıyla dalga geçemezsiniz... Mesele gerçekliğiyse lisedeyken bir bilimadamına ilgi duyduğum bu sebeple hem onunla hem de CERN'de çalışan 20'ye yakın deneyciyle iletişime geçip mesajlaştığım doğru. Buna mecbur olmasam da ispatlayabilirim de elimde mail uzantıları mevcut.
  • Orgla mı çalıyorsun?

• Gâyet güzel olmuş. İkisini de beğendim. Başarılarınızın devamını dilerim.
  • Bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama hala rahatsız eden bir şeyler var.

Sanki notalar birbiriyle uyumsuz, farklı farklı çalınıp bir araya gelmiş gibi. Ve baskın sesler çok tiz olduğu için piyanodan ziyade org gibi geliyor ses.

• Benim için şaheserlerden biri bu.

Çalışmalarınız başarılı. Böyle çalışmaya devam ederseniz ileride böyle şaheserler ortaya koyabilirsiniz.
  • quote:

Zaten ilk bestelerimden biriydi baslangic gibi. Fakat simdi yeni bestemi yukledim onu daha cok begenirsiniz bence.

Bunu da dinledim, bu daha iyi ama yetersiz. Biraz ezber, biraz duygusuz gidiyor, zorlama olmamasi lazim.

Cok daha iyisini yapmalisin, duygu olmali, hissetmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 26 Mart 2018; 14:25:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaneker

Benim için şaheserlerden biri bu.

Çalışmalarınız başarılı. Böyle çalışmaya devam ederseniz ileride böyle şaheserler ortaya koyabilirsiniz.

Aynen boyle olmali, 10 saniye dinlemem yeterli oldu, o duyguyu hissediyorsunuz, muzik ic sesinize hitap ediyor.

Ama bu muzik cok profesyonelce, bu arkadastan bunu beklemek haksizlik olur, bu artik son nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 26 Mart 2018; 14:28:8 >

• Skywards kullanıcısına yanıt
    Hayir notalari bilgisayara yazip fl studio programiyla yapiyorum kaydi

• quote:

Benim için şaheserlerden biri bu.

Evet gerçekten melodisi zaten çok güzel, bir de türk müziğini batı gibi harmonik yapısıda kullanmışlar ve ben de bu tarz bestelerde gelecek vadettiğini düşünüyorum. Nitekim türk müziğinin makamsal yapısı batı müziğinin ise harmonik yapısı daha zengindir. ben de bestelerimi ilerde bu tarzda yapmayı planlıyordum.

Teknik anlamda çok basit bir parça, ancak önemli olan zorluk değil kalitedir zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: geng

quote:

Zaten ilk bestelerimden biriydi baslangic gibi. Fakat simdi yeni bestemi yukledim onu daha cok begenirsiniz bence.

Bunu da dinledim, bu daha iyi ama yetersiz. Biraz ezber, biraz duygusuz gidiyor, zorlama olmamasi lazim.

Cok daha iyisini yapmalisin, duygu olmali, hissetmelisin.

Beğenip beğenmeme kısmını anlarım ama duygu kısmı garip geldi. Bunlara duygusuz diyorsanız batı klasiklerine muhtemelen robot sesi dersiniz... En hüzünlü gam minörlerden bile daha fazla arıza kullandım. Kaldı ki duygu sadece hüzün değildir korku coşku bunlar da duygudur.
  • quote:

Gâyet güzel olmuş. İkisini de beğendim. Başarılarınızın devamını dilerim.

Çok teşekkür ederim
  • öncelikle tebrikler yılma daha çok çalış ritim çok baskın oluyor asıl melodiyi aşırı bastırıyor ritmi biraz daha düşür bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr. kobayashi

öncelikle tebrikler yılma daha çok çalış ritim çok baskın oluyor asıl melodiyi aşırı bastırıyor ritmi biraz daha düşür bence.

Düşürmüştüm aslında ama biraz daha düşürmeliyim galiba. Her insanın işitme konfigürasyonu farklıdır, benim yüksek frekanslarda işitmem daha iyi olduğundan sanırım sol eli daha güçlü basıyorum bu sebeple işitmesi alçak frekanslarda daha iyi olan çoğunluk tarafından hep kalın seslerin ana melodiyi bastırdığı şeklinde geri dönüşler alıyorum.

Bu analiz de odyoloji okumanın bir avantajı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.