ARKADAŞLAR FORUMDA Bİ KONU AÇILMIŞ YENİ MEZUN ELEKTRONİK MÜH.MAAŞI NE KADAR OLUR DİYE BENDE ELEKTRONİK TEKNİSYENİYİM İŞİM ENDÜSTRİYEL ELEKTRONİK.8 YILDIR BU İŞLERLE UĞRAŞIYORUM. 5 TANE FARKLI FİRMADA ÇALIŞTIM. MAAŞIM 1000 YTL ŞİMDİ MERAK EDİYORUM BU SEKTÖRDE VEYA BAŞKA SEKTÖRLERDE ÇALIŞAN ARKADAŞLAR NE KADAR MAAŞ ALIYOR HERKES DOĞRU YAZARSA SEVİNİRİM.YANİ HEPİMİZ İÇİN ÇÜNKÜ YARIN İŞ DEĞİŞTİREBİLİRİZ DEĞİLMİ? ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER
Ben de elektronik teknikeriyim... 1993 den beri firmalarda çalışıyorum... Bilgi işlemde de yoğunlaştım. Şu an bir tekstil firmasında otomasyon üzerine çalışıyorum ve maaşım 1500 YTL civarı... Maaşımdan memnun değilim 2000 YTL olması için çabalıyorum. :)
20 senelik elektronikçiyim elektroniğin her dalı ile uğraştım toplamda 7 sene ENDÜSTRİYEL ELEKTRONİK ile uğraştım Kar ortaklığı + Prim ile çalıştığımdan sabit bir gelirim yok.