Şimdi Ara

PİYASA DÜŞECEK HEMDE ÇOK YAKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gecelik

Bu bölümün amacı espri yapmak değil bilgi paylaşımıdır. Lütfen gereksiz mesajlar veya sadece gülücük içeren mesajlar atıp mesaj kasmayınız. Yapanlara izin vermeyiniz.

hay allah razı olsun azına sağlık
  • ewt arkadaş haklı 50kuruşa gb alıcaktım gittik bi baktım 2milyon olmuş
  • aynen ya +8 priest paper giysiyi 30m den almıştım en son şimdi 300m fln inşallah düşer piyasa
  • Vahi mi İndi arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: AntiPremiuM

Vahi mi İndi arkadaşım

bana bişi inmedide sana bişiy iner inşallah post kasmaya devam et sen mahalleniniz de çocuk parkı yokmu sizin
  • quote:

Orjinalden alıntı: AntiPremiuM

Vahi mi İndi arkadaşım

git ve kumda oyna

oyunu hakkınla oynamıyorsun belli
  • saol kardess bende +6 sheriıon wardı sılındı onun yerine ne alıyım sızce yardım edermısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrSharpKnife

saol kardess bende +6 sheriıon wardı sılındı onun yerine ne alıyım sızce yardım edermısınız

+7 shard yada +8 md
  • gb ler gecici surelıne pahalandı gecenlerde yine olmustu bu su an 75 kurusdan 2 ytl ye fırladı gb ler ama tahmınımce yine bi yolunu bulup 75 kurusa dusurecekler ıtemlerınızı satıp satmamak sıze kalmıs
  • Oha +8 md mi onu nasıl alıyım 100 gb
  • Ben o zamn itemlerim satıom manesde item alan sölesın rogue
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrSharpKnife

Oha +8 md mi onu nasıl alıyım 100 gb

son sordun ben söledim kusura bakma
  • İNŞALLAH OLUR DEDİĞİN GİBİ KARDEŞ
  • Arkadaşlar Çogu GB satıcılarının BUS dupe ile bi alakası yoktu zaten. Hepimiz biliyoruz dimi Cardinal Jewel Muhabbetini parayı depolayan depoladı zaten. Ama Şu an o Bug fixlendigi için GB fiyatları arttı ve gerisi eminim gelmicek. Onun için benim tawsiyem para depolayın item deiL !
  • katılıyorum
  • zamanında + 7 fp yi 2m den almıştım şimdi 120m
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLL4YoU

Ben zaten yaklaşık 2 aydır piyasanın ucuzlamasını beklemekteyim ucuzlayınca hedef : Dual +8 Mirage Dagger

Aynen ya tüm itemlerimi sattım 80 gb para var boş boş geziyorum bi ucuzlasın

+7 +8 karışık chitin set +8 dual md +1 kekuri ring +9 dex set

vay be hayal gücüm genişmiş Nerde bizde o şans o günler gelir paramız biter

@lewreq

Biliyorum o olayı bizim clanda bayağı bi geçtide benim anlamadığım şey şu sanırım 500 k para veriyordu cardinal jewel i verince 500 k 500k adamlar nasıl bu kadar para yapıyor ? 500k verdiğinden emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 25 Şubat 2007; 17:35:30 >

• cümleten kesin bilgiyi en yakın zamanda vereceğim

aslında bütün olay K2 de bitiyor bekleyip göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatcam -- 25 Şubat 2007; 17:35:32 >
  • Çok çabuk düşmeyecek. O kadar çok banka charları ve paraları var ki herkesin. Herkes parasını bitirene kadar piyasa düşmez buda 3-4 ayı alır. O zamana kadar yeni bir para üretme metodu bulunamazsa +8 MD leri 999m den alacak duruma gelir serverlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orjinalden alıntı: KiLL4YoU

Ben zaten yaklaşık 2 aydır piyasanın ucuzlamasını beklemekteyim ucuzlayınca hedef : Dual +8 Mirage Dagger

Aynen ya tüm itemlerimi sattım 80 gb para var boş boş geziyorum bi ucuzlasın

+7 +8 karışık chitin set +8 dual md +1 kekuri ring +9 dex set

vay be hayal gücüm genişmiş Nerde bizde o şans o günler gelir paramız biter

@lewreq

Biliyorum o olayı bizim clanda bayağı bi geçtide benim anlamadığım şey şu sanırım 500 k para veriyordu cardinal jewel i verince 500 k 500k adamlar nasıl bu kadar para yapıyor ? 500k verdiğinden emin değilim.

1 Jewel 100k. adamlar 2k 3k toplayıp yapıyolardı 2. Pc bulamadım bulsam bende yapcaktım cafeye gidip yapmakta istemedim ark. lap top aldı bug 'i fixlediler.
    10 15 dk da 40gb felan basıyolardı. son zamanlarda farkındaysanız merchantlarda +7 chitin hemen cekiliyodu. alan +8 deniyodu. ama onada geç kaldık işte neyse kısmet.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.