Şimdi Ara

PİYASA DÜŞECEK HEMDE ÇOK YAKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birisi bu müjdeyi verdimi bilmiyorum ama yinede söliyim dedim bazılarınız biliyordur belkide artık illegal yolla yapılan bütün gb ler ve bus - bes vbvbvbv. itemler silindi şuan kara kara düşünüyorlar vatana millete hayırlı olsun artık yeni patch der sonra rahat bir nefes alacağız emin olun. K2 bu tür olayların önüne geçemesede azda olsa daraltmaya başladı.

İLLEGALE SON

değerli olupta kullanmadığınız itemlerinizi elinizden çıkarmaya bakın sonradan keşke zamanında satsaydım diyeceksiniz SAYGILAR!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: hatcam

birisi bu müjdeyi verdimi bilmiyorum ama yinede söliyim dedim bazılarınız biliyordur belkide artık illegal yolla yapılan bütün gb ler ve bus - bes vbvbvbv. itemler silindi şuan kara kara düşünüyorlar vatana millete hayırlı olsun artık yeni patch der sonra rahat bir nefes alacağız emin olun. K2 bu tür olayların önüne geçemesede azda olsa daraltmaya başladı.

İLLEGALE SON

değerli olupta kullanmadığınız itemlerinizi elinizden çıkarmaya bakın sonradan keşke zamanında satsaydım diyeceksiniz SAYGILAR!!!

silindigi icin aksine dahada pahalanir o item piyasda az bulundugu icin

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

birisi bu müjdeyi verdimi bilmiyorum ama yinede söliyim dedim bazılarınız biliyordur belkide artık illegal yolla yapılan bütün gb ler ve bus - bes vbvbvbv. itemler silindi şuan kara kara düşünüyorlar vatana millete hayırlı olsun artık yeni patch der sonra rahat bir nefes alacağız emin olun. K2 bu tür olayların önüne geçemesede azda olsa daraltmaya başladı.

İLLEGALE SON

quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

İLLEGALE SON

unutma ki insanlar gb alamayınca itemde alamıcak o zaman herkesin itemi kendinde kalacak

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

İLLEGALE SON

bende arkadaşa katılıyorum.+7 exp blade axemi +8 glave mim sattım mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyassas -- 25 Şubat 2007; 16:12:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onlyassas

bende arkadaşa katılıyorum.+7 exp blade axemi +8 glave mim sattım mesela

Alıntıları Göster
    peki bu xmas daki bug la raptor fln çıkarmıştık onlar silindimi inş silinmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: __PenTaGraM__

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: __PenTaGraM__

evet xmas ı pek anlamadım ama illegal ile yapılan itemlerin hepsi gitti soğuk sular benden

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4FEE0730-E

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kardeşim Öyle Bir ŞEyin Olması İçin Piyasanın Düşmesi İçin Yılbaşında Çıkan İtemlerin Silinmesi LAzım

İnşallah Düşer Çünkü Bankada 150gb War eğer Piyasa Düşerse Shard +7 500m Olursa Gene Ben Süper Char Dizerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

Bu mesaj silindi.
    eger piyasaya 1 ay boyunca dupe para girmezse en az %50 hatta %100 e varan dususler yasanir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefurkannnnnnnn

eger piyasaya 1 ay boyunca dupe para girmezse en az %50 hatta %100 e varan dususler yasanir

Alıntıları Göster
    Ya Arkadaşlar Piyasa Düşse Bile Herkesde En Dandik Adam +7 Raptorla Gezio

Bu Piyasa Düzelse Bile Yeni Server Shard

• quote:

Orijinalden alıntı: __PenTaGraM__

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    %100 düşücek mi ona göre üstümdeki herşeyi satıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can !

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _WRTR_

yeni patch de gelicek olan kısıtlamalar göz önüne alınırsa bunun yanında K2 sukoyuvermezse kesin
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ya Kardeş Satmayın Ya Piyasa Düşse Bile O Serverda Oynanmaz Adamlarda +7 Shard Olcak

Dupe Kalkınca Sende +7 cLewar
  • quote:

Alıntıları Göster
    bence düşmez daha cafeye gittim millet gb almaya devam ediyor. Keşke düşse... Herşeyimi sattım bi ucuzlasa bekle beni ardream
  • quote:

Alıntıları Göster
    daha pahalanıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunceza

daha pahalanıcak

Alıntıları Göster
    1 ay girmesin dupe bakın nasıl düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunsx

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunsx

bakın işte bu arkadaş bu işin içinde demekki var bi bildiği ki konuşuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bulurlar bi yolunu merak etmeyin
    ama kanımca piyasa dediğin nedir ki bi pac gelir yeni bi gorew eklerler bi item koyarlar piyasa düşer yani kafayı cok takmayın ama dusmesini isterim bu arada fire drakeden önce clawerın ne oldun kim bılıodu
    şimdi herkeseste claver +8 var dediğmi gibi piyasa bi anda cıkar duser belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isbara ALP

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bakın Örnek Olarak Şöyle AÇıklıyayım

KnightEmpire Zamanında Md Si Olan İyi Char Olurdu

FireDrake Geldi +8 Clewar We +7 Md Seni 66-67 Ye kadar İdare Ederdi

Ama Bu X-Mas Laneti Gelince 45 LwL adamda +7 Md ve +8 Clewar-----59 LwL adamda +8 md we +7 Shard----------65+ Adamda İse +8 Shard Ve Dark;Vane +7

Yani Kısaca Eğer İyi Bir Oyun İsteniyorsa Yeni Server Gelcek Veya Xmasta Çıkan Bütün İtemler Silince(Dupe Olsa--Olmasa Bile)

• quote:

Orijinalden alıntı: |Doqan©an|

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Msn imde bulunan Gb satıcıları 50 veya 75 kuruşa satarken 4 ytl - 5 ytl yaptılar fiyatları artık düp olmadıgının bir göstergesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatcam

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben zaten yaklaşık 2 aydır piyasanın ucuzlamasını beklemekteyim ucuzlayınca hedef : Dual +8 Mirage Dagger
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.