Çok çabuk düşmeyecek. O kadar çok banka charları ve paraları var ki herkesin. Herkes parasını bitirene kadar piyasa düşmez buda 3-4 ayı alır. O zamana kadar yeni bir para üretme metodu bulunamazsa +8 MD leri 999m den alacak duruma gelir serverlar.
işte bu benm öss war itemleri satıp..go dersöss den sonrada item alırım bu arada +7 shard ne kdar eder manesde...az önce 13 gb den +8 cleaver sattım kazık yedm herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
Çok çabuk düşmeyecek. O kadar çok banka charları ve paraları var ki herkesin. Herkes parasını bitirene kadar piyasa düşmez buda 3-4 ayı alır. O zamana kadar yeni bir para üretme metodu bulunamazsa +8 MD leri 999m den alacak duruma gelir serverlar.
ama abi bak bide şu yönden düşün millet hep bankada para biriktiriyo para harcamıyo piyasanın düşmesini bekliyo ben para harcamıyayım piyasa düşsün herşeyim tam olsun diyo o zaman kim para harcarki herkez bu anlayışta zaten adamlar para toplamaya çalışıyo günde görüyom ne zaman girsem cleaver görevinde aynı adamlar var düşşün en az 5 saat durmadan gitseler 25'in üstünde cleaver alır basar çatur çutur +8 sat sonra 999'dan al parayı topla admlar taktiği bulmuş zaten kimse para harcamıyoki para harcayanlar var ama genelde harcamıyolar eskisi gibi moradonda item çekenleri görmüyom
kaynak?
quote:
Orjinalden alıntı: Necessa®i
kafa 1500 ?
post kasmaya çalıştığın içn şikayet edildin
yeni pach iyi oldu fakat 31 uprade limit çok kötü oldu
bn acayip sansısız amacım hep +7 shard almaktı 999.999.999 iken shard bende 7 gb wardı biriktiriyodum 13 14 oldu bende 10 gb wardı 15 oldu bende 13 wardı 20 oldu bende 15 wardi 40 oldu bende 40 gb war ama priest actım :D
İnşallah dediğin gibi düşer fiyatlar ama yinede pek inanmayın derim tam terside olabilir
++++ Sakın üstünüzdeki itemleri satamayın derim ya tam tersi olurda piyasa yine yükselir veya aynı kalırsa
Sonuçta düşmeside benim işime gelir bende rogue shell +1 ler vardı sattım onları tane başı 5gb den düşerse daha iyi olur ama yinede düşünceliyim şuanda bile hala çok fazla parası olanlar var mesela 1500 buff scrolar halan daha 700m e gidiyorsa ben piyasaya düşmüş demem çünki çok yüksek fiyat hatta ve hatta attack scrollar bazen beramusta 999 dan gidiyor anlamış değilim mesela trina ben normal chatten yazıyom trina satılır diye pat biri geliyor direk 15gb diyor halan daha bu böyle
Bence kendinizi fazla kaptırmayın item alırken veya satarken temkinli davranın üstünüzdeki eşyaları satmayın derim
quote:
Orjinalden alıntı: hatcam
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunsx
1 ay girmesin dupe bakın nasıl düşüyor
bakın işte bu arkadaş bu işin içinde demekki var bi bildiği ki konuşuyor
İmzadan belli olmuyo mu
Dahada yükselir
[edanada +7 toto +7graham +0 lupus +7 chitin sET +9 takı set(str)
lol bubları nden kımse almio elimde kalacak:S/b]
bence düşmes.hem herkez gb alarak char yapyıo diye bişeyde yok şahsen ben 46levele kadar kasıyom rogue chitnleri alıyom 5tane den bişeler yakarak 3tane çıkıyo edanada tanesi 500m eder 15gb bide md görevi var oda 300m alsana 18gb
arkadaşlar ben ares manes ve edana pazarına baktım herşey düşmüştü fiyatı mesela 2 hafta önce edanada +7 clever 350 m di şimdi 50m civarında en yüksek olarak genel olarak bir düşüş var
ayrıca geçen cuma gb satan adamlar msn ninde satışlar durmuştur diyordu
bilginize
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme