şu sıralar ticaretten anlayanların para kazanma zamanı
Alıntıları Göster
Valla Logos hala dususte ...Dün 4 gb olan shard +7 bugun pazarda 3 gb den gıtmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: .YaVuZ.
Valla Logos hala dususte ...Dün 4 gb olan shard +7 bugun pazarda 3 gb den gıtmıyor
Alıntıları Göster
Paranı elinde tut! Mutlaka bir gün piyasa düşecek.O zmn zengin olursun
boş işler bunlar baktılar piyasa iyice düsüyor gb 0,75 ytl lere inecek işlerine gelmedi hemen gb lı charlar kapatıldı banlandı trasını ortaya attılar gecici bir durum bu hala gb dupe yapılıyor ve düşüş devam edecek fixlenen birsey yok bu arada ellerindeki gb ları yüksekten cıkarmaya calısıyorlar yemezler bu ayakları kışa kadar tırmanış devam kışın ucuzlar...
quote:
Orijinalden alıntı: vLkN!
Paranı elinde tut! Mutlaka bir gün piyasa düşecek.O zmn zengin olursun
Alıntıları Göster
carnac piyasası dususte suan emin olabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: CONQUER.
carnac piyasası dususte suan emin olabilirsin
Alıntıları Göster
2 gün önce claver +9 30 gb iken bugün tezgahda. Server Edana
quote:
Orijinalden alıntı: 4_eVeR_K.O
Alıntıları Göster
arkadasım artık gelmeyın su tufalara dupe fixlenmedi bir ton acık var su an oyunda gb dupleniyor,yan charlara attıklari silseler ne olacak gecici cozum bu basan hala basıyor nasıl satıyorlar hala gb sanıyorsunuz ,satıcı tayfası uyanıktır bu olaydan hemen kendilerine pay cıkarır düsen gb fiyatlarını yükseltir fazlaya satar 10-15 gün 2-3m a degilde 10-15 e satsa bile onun icin kar lardır ve aynı zamanda millet simdi panik yapıp ıtemlerini ucuza tezgaha atacak ve bunlar bu ıtemleri pazarlardan cekip 10-15 gun sonra daha faiş fiyata satacaklar gelmeyın artık su oyunlarada bu oyuna ytl yatırmak zorunda kalmayın...
quote:
Orijinalden alıntı: 4_eVeR_K.O
Alıntıları Göster
Manesde pazarda rol gördüm 10 gb çeksemiydim :?
quote:
Orijinalden alıntı: Stay Away From Me
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR
manesi bilmem ama logosa göre konuşuyorum çok fark olduğunu düşünmüyorum bence çekseydin
quote:
Orijinalden alıntı: E®TAŞ
quote:
Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR
manesi bilmem ama logosa göre konuşuyorum çok fark olduğunu düşünmüyorum bence çekseydin
Alıntıları Göster
Valla ben akaradayım 1 hafta oldu açalım iyi para yapıorum ve piyasa düşüo 8 milyondan aşagı fp yoktu şidmi 4,5 milyon inş daha da düşer
quote:
Orijinalden alıntı: erman123
Valla ben akaradayım 1 hafta oldu açalım iyi para yapıorum ve piyasa düşüo 8 milyondan aşagı fp yoktu şidmi 4,5 milyon inş daha da düşer
Alıntıları Göster
pathosta rol pazarda herşey pazarda ama alıcı yok daha da düşer
quote:
Orijinalden alıntı: erman123
Alıntıları Göster
a benim minim kuşlarım yazık değilmi size bukadar eforu gerçek hayatta sarfetseniz tahtakalade borsacı olursunuz. Bu oyunun dupesi bug'u bitmez yarını düşünmeden oyununuzu oynayın siz. Benden size nacizane abi tavsiyesidir, istiyen dinler istemiyen dinlemez hadi iyi oyunlar
quote:
Orijinalden alıntı: pwner
a benim minim kuşlarım yazık değilmi size bukadar eforu gerçek hayatta sarfetseniz tahtakalade borsacı olursunuz. Bu oyunun dupesi bug'u bitmez yarını düşünmeden oyununuzu oynayın siz. Benden size nacizane abi tavsiyesidir, istiyen dinler istemiyen dinlemez hadi iyi oyunlar
Alıntıları Göster
Her yerde GB fiyatları fırlıyor bizim Altındağ da 4 YTL
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ITheHeavenI