Şimdi Ara

Piyasada Araba Yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.6 dizel 140-150 bg motorlar bir kaç seneye her markanın gamında olacaktır, olmak zorunda
  • opel 1.6 dizel 136bg motoru çıkarttı,yakında insignia vb modellere getirecek.
  • Yeni octavia'ya ne dersiniz? 105 ps tdi motor passat'ta ağır kalabilir ama octavia da fena değil.
    Dün başka bir konuda da aynısını yazdım.

105 ps tdi motorun, 1500 devirde max. torkunu vermesi; max gücünü ( ps olarak) 3000 devirde vermeye başlaması ile
    emsal 1.6 dizel motorlardan performans olarak geri kalmadığını gözlemledim.
    Şöyle ki ; max. torku 250 den fazla ama 1500 devirde değil de 2000 devirde veriyorsa
    Max ps: 3000 devirde değil de 4000 devirde veriyorsa ve biz dizel arabalarınızı alt devirlerde kullanıyorsak;
    bu anlamda yüksek devirde daha yüksek tork ve ps üreten bir motorun artılarını hep hissedemeyiz diye düşünüyorum.
    Nadir de olsa üst devirlere çıktığımız zaman diğer motorların daha güçlü olduklarını hissederiz.
    Hele ağrılığı 102 kg azaltılmış octavia da performans anlamında sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexin

Piyasada iki araba var:

VW ve diğerleri

• Türkiye'de var mı? demişsiniz ama dünyadan örnek verseniz de biz de öğrensek. 1600 cc 150 HP nerede varmış ?
  • Geliyor biraz daha sabredin.1.6 dizel çok önemli bir motor,zaten ben olsam başka motor almam fiyatı hiç önemli değil yeterki 1.6 dizel olsun ekstra otomatik olursa tadından da yenmez bedava verseler başka motora bakılmaz.
  • Megan 130 hp var başka araç yok sanırsam

Beklerseniz opel 140 hp dizel motor ile 2014'de gelecekmiş ..
  • Cruze 2.000cc 163bg araç vardı artık getirmiyorlar sanıyorum. 2. Elde 40-50.000 bandında bulunabilir.

Bilmiyorum sizin için alınabilitesi var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Megan 130 hp var başka araç yok sanırsam

Beklerseniz opel 140 hp dizel motor ile 2014'de gelecekmiş ..

Megana 70 bin lira verilir mi evlat acısı gibi
  • arabandan aşırı memnundun ne oldu ?

tavsiyem cruze 2.0 dizel + chip tuning taş çatlasa 43 bin tl fiyatı var vergisi çok deme araba zaten çok ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

arabandan aşırı memnundun ne oldu ?

tavsiyem cruze 2.0 dizel + chip tuning taş çatlasa 43 bin tl fiyatı var vergisi çok deme araba zaten çok ucuz

yetersiz performansı ve fazla yakıt tüketimi nedeniyle satmaya karar verdi sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

quote:

yetersiz performansı ve fazla yakıt tüketimi nedeniyle satmaya karar verdi sanırım..

yok ya olamaz Porsche gidi giden ankara trafiğin de klima açık performanslı sürüp en fazla 6 lt yakan şahane arabaydı çok üzüldüm bu duruma

• quote:

Artık 128 bg de kesmiyor şu 180 bg dizel BMW leri falan gördükçe.
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Burasi Türkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Benim sayemde artık millet i30 görünce BMW görmüş gibi oluyor. Ankara trafiğinde kontrollü çakallık yaparak ayar veremediğim adam yok dizel i30 sayesinde. 180 bg BMW falan alsam Ankarada ünlü olarum heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Benim sayemde artık millet i30 görünce BMW görmüş gibi oluyor. Ankara trafiğinde kontrollü çakallık yaparak ayar veremediğim adam yok dizel i30 sayesinde. 180 bg BMW falan alsam Ankarada ünlü olarum heralde.

benimle karşılaşmadığın belli..
  • quote:

quote:

benimle karşılaşmadığın belli..

Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış misali, denk geldiğiniz adamlar toyluğunuza verip uğraşmak istememiş olabilir mi acaba, 128ps dizel tork falan filan tamam ama, piyasada ne cengaverler var, boy boy fark yersiniz her yer kamera dikkatli olun ...

• quote:

Orijinalden alıntı: tomiken

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

dizel mi tercihiniz öyleyse yeni insignia 1.6 SIDI dizel motor 170 hp + otomatik şanzuman.

Hemen otomobil forumunu terk et

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

dizel mi tercihiniz öyleyse yeni insignia 1.6 SIDI motor 170 hp + otomatik şanzuman.

• quote:

Arkadaşlar bizim ülkemizde otomobil seçeneği çok az. Ben şöyle 60-80 bin lira arası 140-150 bg 1.6 motorlu dizel bir araba arıyorum yokk. Passat alınabilitesi olan bir araba, 105 bg olması beni caydırıyor. Diğerleri de psa grubu benim almaktan kaçındığım motorları kullanıyor.Nedir bu otomobil piyasası motor geliştirme özürlü?

psa?
    almaktan kaçındığım motor?
    140 150 bg dizel?
    1.6?
    Kardeş yanlış gelmişin sen,ayrancı yolun aşağısında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 5 Kasım 2013; 18:09:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.