Şimdi Ara

Piyasada Araba Yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

her nerede kullanılıyorsa....
  • Ustam sen çok yanlış gelmişsin. İlk sağdan çıkmalısın acilen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış misali, denk geldiğiniz adamlar toyluğunuza verip uğraşmak istememiş olabilir mi acaba, 128ps dizel tork falan filan tamam ama, piyasada ne cengaverler var, boy boy fark yersiniz her yer kamera dikkatli olun ...

edit: yanlış anlama nedeniyle düzelttim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 5 Kasım 2013; 19:25:22 >
  • Ford Kuga 1.6 EcoBoost 180 PS

Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160 PS

Volvo V40
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

quote:

Orijinalden alıntı: baboker

quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

arabandan aşırı memnundun ne oldu ?

tavsiyem cruze 2.0 dizel + chip tuning taş çatlasa 43 bin tl fiyatı var vergisi çok deme araba zaten çok ucuz

yetersiz performansı ve fazla yakıt tüketimi nedeniyle satmaya karar verdi sanırım..

Benim sayemde artık millet i30 görünce BMW görmüş gibi oluyor. Ankara trafiğinde kontrollü çakallık yaparak ayar veremediğim adam yok dizel i30 sayesinde. 180 bg BMW falan alsam Ankarada ünlü olarum heralde.

aracın güzel, performanslı araç ammaaa!!! ankara 3-5 bin nüfuslu kasaba değil :)

bir gün bi bravo yaklaşır yanına fiat lan dersin direksiyonu yersin.

163 lük bir cruze yaklaşır top gibi oynayıverir

Bu arada 2.0 cruze şiddetle tavsiyemdir. Benim de takibimde olan bir araç hele bir denk düşsün!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bbbhdr -- 5 Kasım 2013; 23:02:50 >

• Rakamsal anlamda en iyi dizel motorlar (1.6 hacme kadar)
    1. 1.6 DCİ 130 HP 320 nm
    2. 1.6 CRDI 128 HP 260 nm
    3. 1.6 MULTIJET II 120 HP 300 nm

Aktarım anlamında DSG yardımıyla TDI motor 105 HP 250 nm gayet başarılı. (Passat'ı bile taşıyor performans aranmazsa.)

Opelin yeni motoru da yakında Astra gibi arabalara uygulanır. O zaman "Yaşasın yeni Kral!" deriz belki.
  • ben olsam 42 bin liraya 2012 hitler golf 6 alırım. seneye 45'e satarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexin

ben olsam 42 bin liraya 2012 hitler golf 6 alırım. seneye 45'e satarım.

Hangi vw bayisi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merter V.

quote:

Hangi vw bayisi hocam?

stockholm sendromu hocam. yerdim sövdüm kızdım olmadı. ben de göklere çıkarıyorum artık: NE OLURSA OLSUN VW !

ayrıca mesajımda yazdığım gibi 42'ye alıp 45'e satma olayı, Türkiye şartlarında, muhtemel değil kesin ne yazık ki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Merter V.

quote:

Hangi vw bayisi hocam?

stockholm sendromu hocam. yerdim sövdüm kızdım olmadı. ben de göklere çıkarıyorum artık: NE OLURSA OLSUN VW !

ayrıca mesajımda yazdığım gibi 42'ye alıp 45'e satma olayı, Türkiye şartlarında, muhtemel değil kesin ne yazık ki.

Hahahahahahaha ne deseniz haklisiniz

• quote:

Piyasada iki araba var:

VW ve diğerleri

Tok kapı sesi bile yeter preminyum markamızın.

(The bomb has been planted)

• yeni opel zafira var aradıgınız secenege uygun.

1.6 dizel motor ve 136 beygir. 320 nm tork.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

Rakamsal anlamda en iyi dizel motorlar (1.6 hacme kadar)
    1. 1.6 DCİ 130 HP 320 nm

Aktarım anlamında DSG yardımıyla TDI motor 105 HP 250 nm gayet başarılı. (Passat'ı bile taşıyor performans aranmazsa.)

Opelin yeni motoru da yakında Astra gibi arabalara uygulanır. O zaman "Yaşasın yeni Kral!" deriz belki.

CRDi motorlar çok iyi değil çünkü torku az.. dizelde tork önemlidir..
  • Performanslı olmazsa ne olacak! en azından trafik cezası yemetkten kurtaırırsın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgtforce

Performanslı olmazsa ne olacak! en azından trafik cezası yemetkten kurtaırırsın!

trafik cezası yemek için performansa gerek yok.. şehir içinde 50'yi geçtiğin anda eğer yolda radar varsa anında cezayı yersin..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sgtforce

Performanslı olmazsa ne olacak! en azından trafik cezası yemetkten kurtaırırsın!

trafik cezası yemek için performansa gerek yok.. şehir içinde 50'yi geçtiğin anda eğer yolda radar varsa anında cezayı yersin..

Performanslı bir aracı sakin kullanan pek az insan biliyorum. O yüzden söylemiştim. Ve bende biliyorum cezaların performansa değil hıza verildiğini...
  • quote:

quote:

1. 1.6 DCİ 130 HP 320 nm

Alakası yok 260 nm tork var koltuğa yapıştırıyor. Dci ler 2000 devirden sonra tork mork vermiyor arıza veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Alakası yok 260 nm tork var koltuğa yapıştırıyor. Dci ler 2000 devirden sonra tork mork vermiyor arıza veriyor

hocam senin i30 ile aynı motora sahip ve i30'dan daha hafif accent blue kullandım..

tamam performansı güzel, fena değil ama bir Megane 1.6 DCi, Civic 1.6 Dtec veya 1.6 120 hp mjet kadar değil.. honda boraya git 1.6 dizel civic test aracı var.
    git bir kullan, kendi arabanın performansını beğenmeyeceksin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oneon

140-150 BG araçlarımızın çoğu (nerdeyse hepsi) yabancı ülkelerden ihracat edildiği için çok pahalı oluyorlar.100 Lira falan biriktirince gel derim

kusura bakmayın ama çok yanlış bir yorum bu, biraz daha dikkat lütfen
  • quote:

quote:

1. 1.6 DCİ 130 HP 320 nm

Yanlışınız var. Tork ikincil veridir. Hem ben "rakamsal anlamda" yazdım. Aktarımda daha başarılı araçlar olabilir.
    Şahsen elimden gelse lüks aracımda bile DCI ya da MULTIJET motor opsiyonu olmasını isterdim. Benim için en önemli konu SORUNSUZLUK.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.