Şimdi Ara

Piyasada Araba Yok (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: egelidost

Yanlışınız var. Tork ikincil veridir. Hem ben "rakamsal anlamda" yazdım. Aktarımda daha başarılı araçlar olabilir.
    Şahsen elimden gelse lüks aracımda bile DCI ya da MULTIJET motor opsiyonu olmasını isterdim. Benim için en önemli konu SORUNSUZLUK.

sizin yanlışınız var. dizel arabaları yürüten torktur.. keza CRDi motorların turboları çok hassas, daha çabuk bozuluyor.. modifiyeye fazla dayanıklı değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Alakası yok 260 nm tork var koltuğa yapıştırıyor. Dci ler 2000 devirden sonra tork mork vermiyor arıza veriyor

hocam senin i30 ile aynı motora sahip ve i30'dan daha hafif accent blue kullandım..

tamam performansı güzel, fena değil ama bir Megane 1.6 DCi, Civic 1.6 Dtec veya 1.6 120 hp mjet kadar değil.. honda boraya git 1.6 dizel civic test aracı var.
    git bir kullan, kendi arabanın performansını beğenmeyeceksin..

Onlar maksimum torku 1500 devirde veriyor. Bendeki 1900 devirde. Onlar 3000 devirden sonra güç kaybediyor, bendeki daha da güç üretiyor. Test ettim onayladım

• hocam o zaman sana rica etsem benim bravoyla bir deneme yapalım, çevre yolunda..
    eskiden modifiyeli idi arabam ama şu an tamamen orjinal, yazılım yok.. 120 hp gücünde..
    ben geçeceğime eminim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 7 Kasım 2013; 10:58:38 >
  • quote:

hocam o zaman sana rica etsem benim bravoyla bir deneme yapalım, çevre yolunda..
    eskiden modifiyeli idi arabam ama şu an tamamen orjinal, yazılım yok.. 120 hp gücünde..
    ben geçeceğime eminim..

Bravo da iyidir de ecs falan yoktur onda virajlarda tehlikeli olur 190 la giderken.
  • quote:

quote:

Alakası yok 260 nm tork var koltuğa yapıştırıyor. Dci ler 2000 devirden sonra tork mork vermiyor arıza veriyor

hocam senin i30 ile aynı motora sahip ve i30'dan daha hafif accent blue kullandım..

tamam performansı güzel, fena değil ama bir Megane 1.6 DCi, Civic 1.6 Dtec veya 1.6 120 hp mjet kadar değil.. honda boraya git 1.6 dizel civic test aracı var.
    git bir kullan, kendi arabanın performansını beğenmeyeceksin..

Motor ilk başta tuhaf geliyor kullanana. Ben 1,5 ayda alıştım sonra anladım gücünü. Güç deir aralıkları var herkes kolay kolay süremiyor ilk başta.

• hocam gölbaşına giderken sağa çevre yolu gidiyor ya.. orada deneriz.. düz yolda.. 3.viteste yan yana 50-60 la giderken gaza basarız..
  • quote:

hocam gölbaşına giderken sağa çevre yolu gidiyor ya.. orada deneriz.. düz yolda.. 3.viteste yan yana 50-60 la giderken gaza basarız..

Şu an kırşehirdeyim haftasonu ankaraya gelince haberleşiriz
  • quote:

quote:

hocam gölbaşına giderken sağa çevre yolu gidiyor ya.. orada deneriz.. düz yolda.. 3.viteste yan yana 50-60 la giderken gaza basarız..

Şu an kırşehirdeyim haftasonu ankaraya gelince haberleşiriz

eyvallah...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.