Şimdi Ara

PIYASADA BENZERI YOK : MICROTEK MP500 DIGITALBOX (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
6.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • selam arkadaslar bende de bu aletten war fakat herhangi bir formatta video goruntulemeyi basaramadım su ana kadar italatcı firma basta olmak uzere birçok yere mesaj atmama rağmen herhangi bir sonuca ulaşamadım.artık son umudum sizsiniz:Pşimdiden teşekkürler.
  • cmos sensör at çöpe gitsin
  • Ben konuyu baştan beri takip edemedim hatta gözüme yeni çarptı ama arkadaş ısrarla alacağı cihazı korumaya adamış kendini.Dijital fotoğraf makinelerinde herkes mp. olayına bakar ama hiç alakası yok o tamamen windows resim görüntüleyicisinde zoom yapma vs. ile alakalı.Fotoğraf makineleri için asıl önemli olan şey merceğidir görüntüyü net almasını vs. sağlayan.Ki bu cmos sensör yani kaliteli fotoğraf çekmesini bekleyemezsin.

Birde 1gb. sd kart alsam yeter hafıza problemi yok olur demiş arkadaş.1 gb. senin neyine yetiyor??? Film mi izleyeceksin, resim mi çekeceksin, müzik mi dinleyeceksin? 1 gb. benim müzik ihtiyacımı dahi karşılamazken arkadaş film izlemekten falan bahsetmiş şaşırdım.

Radyosunun olmaması da ayrı bi dezavantaj.(büyük bi problem olmasada)

Ayrıca cihaza 350 YTL diyelim yanına bir tane de 1gb. sd kart al en ucuzu 100 YTL den etti 450. 450 YTL ye bundan çok çok çok daha iyi cihazlar alınabilir inanın bana.Mesela bir psp spot al 360 a bide yanına 1gb. memory stick etti 460.Hem 4,3' ekran hemde bunun yaptığı herşeyi yapıyor(kamera harici) üstüne oyunda oynayabiliyorsun ve de sony farkı var.

Ayrıca maalesef cihaz tam bir tasarım rezaleti, çok basit bir görünümü var.

Benim fikrim pekte alınası bir cihaz değil ama cihaz tabi ki arkadaşımızın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 13 Mart 2006; 20:36:34 >

• arkadaşlar bende bu aletten mevcut....

video olayına açıklık getireyim istersenizzz....

içine attığınız videoları izleyebilmeniz için ilk başta oynatabileceği bir formata çevirmeniz gerekmektedir. Buda avi uzantılı mpeg4 ile kodlanmış videolardır. yani divx4 formatı uygundur. divx5 ve divx6 problem çıkarabilir. bunu yapmak içindeki cd de mevcut olan blaze video magic bu sorunu halletmektedir. her türlü dosyayı o formata çevirir ve siz de atıp izlersiniz...

önemli bişiy daha var Video nun ismi PIC00001 tarzında olmalıdır yoksa player görmez....
  • quote:

.Ki bu cmos sensör yani kaliteli fotoğraf çekmesini bekleyemezsin.

Bu cihazdan kaliteli fotoğraf beklenmez doğru ancak Cmos sensör olduğundan değil,lensinin en ucuz fotoğraf makinesinden bile dandik olmasından ve içindeki cmos sensörün ilk çıkan serilerden dandik ötesi sensörlerden olmalarındandır.Dünyanın en büyük iki fotoğraf makinesi üreticilerinden birisi olan Canon 1.5 milyarlıktan 20 milyarlığa kadar tüm profesyönel fotoğraf makinelerinde cmos sensör kullanıyor,olay cmos-ccd olayı değil,cmos sensörlerin ccd karşısındaki ezilikliği çoktan aşıldı,10 yıl önce ilk dijital fotoğraf makineleri çıktığında yapılan tartışmaları bugün yapmanın gereği yok bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: johnmalkow

quote:

.Ki bu cmos sensör yani kaliteli fotoğraf çekmesini bekleyemezsin.

Bu cihazdan kaliteli fotoğraf beklenmez doğru ancak Cmos sensör olduğundan değil,lensinin en ucuz fotoğraf makinesinden bile dandik olmasından ve içindeki cmos sensörün ilk çıkan serilerden dandik ötesi sensörlerden olmalarındandır.Dünyanın en büyük iki fotoğraf makinesi üreticilerinden birisi olan Canon 1.5 milyarlıktan 20 milyarlığa kadar tüm profesyönel fotoğraf makinelerinde cmos sensör kullanıyor,olay cmos-ccd olayı değil,cmos sensörlerin ccd karşısındaki ezilikliği çoktan aşıldı,10 yıl önce ilk dijital fotoğraf makineleri çıktığında yapılan tartışmaları bugün yapmanın gereği yok bence...

+1

• ben bu aleti kullanıyorum.yeterince memnunum.şarj konusuna gelince çok uzun süre kullanılınca telefonda oldugu gibi cok uzun süre dayanmıyor.benim ikinci yılım.ve şu anda en azından 3 - 3.5 saat dayanıyor.müzik kaliteside çok hoş bence.resim çekerken bazen ışıktan dolayı sorun olabiliyor.onun dışındada bi sorun yok.gayet memnunum.
  • Şu anda indirimde ( 199,39 YTL ) gördüm ve kısaca araştırmak istedim bu konuyu buldum ve konunun başlangıc tarihi eski olması hafıza sorunu günümüze göre çok az olması bu makina hakkında görüşümü olumsuz hale getirdi ( Bence bu fiyata alınmaz )
    Yorumlar için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.