Şimdi Ara

PIYASADA BENZERI YOK : MICROTEK MP500 DIGITALBOX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
6.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haber Merkezi

İnfronic, sayısal kamera, fotoğraf makinesi, oyun konsolu, MP3 çalar, TV’den kayıt, elektronik ajanda gibi pek çok özelliği tek bir kutuda bir araya getiren yeni bir sayısal eğlence aracının daha satışına başladı. Microtek MP500 model çoklu çalıcısı, gömlek cebinde bile rahatlıkla taşınabilecek boyuta pek çok özelliğin sığdırıldığı bir ürün.
    Ses, görüntü ve bilgiyi tek bir kutuda toplayan, tam 15 özelliğin bir arada bulunduğu MP500’ün önemli bazı işlevleri şunlar: Fotoğraf çekmek, MP3 müzik dinlemek, lirik dosya görüntülemek, video klip çekmek, video izlemek, ses kaydetmek, ses kayıtlarını dinlemek, USB disk olarak kullanmak, oyun oynamak, hesap makinesi, takvim, dünya saatleri, para birimi dönüştürücü, alarm, dosya gezgini.
    Microtek MP500’ün üzerinde 2.5 inç renkli ekran bulunuyor. Kolay kullanılan menüleri ile ekranda çekilen fotoğrafları ya da video filmleri izlemek mümkün. 5M piksel çözünürlüğü ile kaliteli fotoğraf çekimine olanak sağlayan MP500, standart bir fotoğraf makinesinde olması gereken tüm özelliklere sahip. Üç adet flaş modu olan ürün ile 2 ve 10 saniyelik zamanlamalı çekim ile kendi fotoğrafınızı da çekebiliyorsunuz.
    MP500 ile aynı zamanda sesli video çekimi de yapılabiliyor. VGA (640x480) ve CIF (352x288) çözünürlükte ve saniyede 20-30 kare çekebilme özelliğine sahip. Video klip çekerken büyütme (8X) yapılabiliyor. Zengin fonksiyonlu video çekim yapabilme yeterliliği olan MP500 ile aynı zamanda 2.5 inç’lik LCD ekranından çekilen fotoğraflar ve filmler rahatlıkla izlenebiliyor. Aynı şekilde cihazın üzerinde bulunan hoparlörlerden filmleri sesli olarak izlemek de mümkün. Cihaza ayrıca kulaklık ya da harici hoparlör de takılabiliyor.
    Microtek MP500’ün önemli bir diğer işlevi de MP3 çalar olarak kullanılabilmesi. Cihaz üzerindeki MP3 düğmesine basarak doğrudan MP3 dosyalarına ulaşılabiliyor ve MP3 formatındaki müzikler dinlenebiliyor.

Sihirli Dijital Kutu
    "10 Parmağında 15 Marifet"
    Urun Ozellikleri:
    Fotoğraf Makinesi
    MP3 Müzik Çalar
    Video Kayıt
    TV Kayıt (zaman ayarlı)
    DivX İzleme
    Ses Kaydı ve Dinleme
    USB Bellek
    SD MMC Kart Okuyucu
    Hesap Makinesi
    Takvim
    Dünya Saatleri
    Para Birimi Dönüştürücü
    Oyunlar
    Alarm
    Dosya Gezgini
    Paket İçeriği:
    Microtek MP500 Dijital Box
    Taşıma Kılıfı
    Lityum Pil
    Lityum Pil Şarj Ünitesi
    Şarj Ünitesi Elektrik Kablosu
    USB Kablo
    Program ve Sürücü CD si
    Hızlı Başlama Rehberi (Eng./Trk.)
    AV-Out Kablosu
    AV-In Kablosu
    Kulaklık
    Çanta Askısı
    Bileklik

Teknik Ozellikler:

Resim Algılayıcı 1/1.8" CMOS
    Çözünürlük 5 Mega Piksel
    Explorated Çözünürlük 12 Mega Piksel
    Deklanşör Hızı 1/6 ~ 1/1000 saniye
    Zoom 8X dijital zoom
    LCD 2.5" TFT
    Dahili Hafıza 128MB
    Desteklenen Medya SD kart
    Resim Formatı Jpeg / Exif 2.1 / DPOF
    Video Formatı AVI(CIF) / Divx / Mov / ASF
    Ses Formatı Wav, MP3
    Bağlantılar USB 2.0
    TV (ses/video) çıkış
    Güç Lityum Batarya
    Boyut 104 x 68 x 18,5 mm
    Ağırlık 123g

PCTECH URUN INCELEME :
    Microtek MP500taşınabilir multimedya player

Microtek MP500 model ürün, fotoğraf ve film çekiminden oyun oynamaya, ses kaydından MP3 dinlemeye, ajanda, hesap makinesine kadar pek çok özelliği taşınabilir tek bir kutuda toplamış.

Başta MP3 çalarlar olmak üzere çok işlevli dijital eğlence araçlarında en son teknolojileri en uygun fiyatlarla Türkiye pazarına sunan İnfronic, dijital kamera, fotoğraf makinesi, oyun konsolu, MP3 çalar, TV’den kayıt, elektronik ajanda gibi pek çok özelliği tek bir kutuda bir araya getiren yeni bir dijital eğlence aracının daha satışına başladı. Microtek MP500 model multimedya player, gömlek cebinde bile rahatlıkla taşınabilecek boyuta pek çok özelliği sığdırmış, özellikle gençlerin ilgi göstereceği bir ürün.
    Ses, görüntü ve bilgiyi tek bir kutuda toplayan, tam 15 özelliğin bir arada bulunduğu MP500’ün önemli bazı işlevleri şunlar: Fotoğraf çekmek, MP3 müzik dinlemek, lirik dosya görüntülemek, video klip çekmek, video izlemek, ses kaydetmek, ses kayıtlarını dinlemek, USB disk olarak kullanmak, oyun oynamak, hesap makinesi, takvim, dünya saatleri, para birimi dönüştürücü, alarm, dosya gezgini.
    Microtek MP500’ün üzerinde 2.5 inç renkli ekran bulunuyor. Son derece kolay kullanılan menüleri ile ekranda çekilen fotoğrafları ya da video filmleri izlemek mümkün. 5M piksel çözünürlüğü ile kaliteli fotoğraf çekimine olanak sağlayan MP500, standart bir fotoğraf makinesinde olması gereken tüm özelliklere sahip. Üç adet flaş modu olan ürün ile 2 ve 10 saniyelik zamanlamalı çekim ile kendi fotoğrafınızı da çekebiliyorsunuz.
    MP500 ile aynı zamanda sesli video çekimi de yapılabiliyor. VGA (640x480) ve CIF (352x288) çözünürlükte ve saniyede 20-30 kare çekebilme özelliğine sahip. Video klip çekerken büyütme (8X) yapılabiliyor. Zengin fonksiyonlu video çekim yapabilme yeterliliği olan MP500 ile aynı zamanda 2.5 inç’lik LCD ekranından çekilen fotoğraflar ve filmler rahatlıkla izlenebiliyor. Aynı şekilde cihazın üzerinde bulunan hoparlörlerden filmleri sesli olarak izlemek de mümkün. Cihaza ayrıca kulaklık ya da harici hoparlör de takılabiliyor.
    Microtek MP500’ün önemli bir diğer işlevi de MP3 çalar olarak kullanılabilmesi. Cihaz üzerindeki MP3 düğmesine basarak doğrudan MP3 dosyalarına ulaşmak ve MP3 formatındaki müzikleri dinlemek mümkün. Dört ekolayzer seçeneği bulunuyor. Tek bir parçayı tekrar dinleme, tüm parçaları tekrar dinleme, sıralı çalma ve rastgele çalma gibi seçenekler de sunuluyor. Cihazın oyun özelliği de önemli. 6 adet oyun yüklü bulunan MP500, bu özelliği ile çocuk ve genç kitlesini hedefliyor.

Microtek MP500’de bu temel özelliklerin yanı sıra ekstra başka işlevler, özellikler de bulunuyor. Cihazın entegre mikrofonu sayesinde ses kaydı yapmak ve Voice menüsünden bu kayıtları dinlemek mümkün. Ayrıca ‘alarm’ özelliği ile ayarlanan saatte cihaz kapalı bile olsa alarm çalıyor. Takvim özelliği sayesinde ay ve günleri görmek mümkün. Dünyanın önemli başkentlerindeki o andaki saati görme olanağı sağlayan Dünya Saati bölümü bulunuyor. Yine önemli bir diğer özellik ise ‘Hesap makinesi’. MP500 hesap makinesi olarak da kullanılabiliyor. Para Birimi özelliği ile farklı para birimlerini birbirine dönüştürmek mümkün. Dosya Gezgini ile cihaz belleğindeki dosyalara göz atmak, SD/MMC karttan belleğe ya da bellekten SD/MMC karta dosya kaydetmek mümkün. MP500’ün USB bellek özelliği sayesinde ise önemli dosya ya da verilerinizi cihaza kopyalayıp yanınızda taşıyabiliyorsunuz. Yine bir başka önemli özellik ise TV-In ve TV-Out. Bu bağlantı sayesinde televizyon izlemek ve izlenen programı kaydetmek mümkün. Ayrıca önceden programlayarak TV kaydı da yapılabiliyor. Kayıtlı dosyalar TV’den izlenebiliyor. TV setinden izlenen bir programı AVI formatında 640x480 çözünürlükte kaydetmek mümkün. Böylece iyi bir görüntü kalitesi elde ediliyor.
    128MB dahili belleği ve 1 GB SD/MMC kart desteği olan MP500, şık tasarımı ile de dikkat çekiyor. Rahat taşınabilen ürün ile birlikte sunulan yazılımlar sayesinde çekilen fotoğraf ve videolarda çeşitli düzenlemeler yapmak mümkün. Microtek MP500, görüntü, ses, bilgi ve eğlenceyi bir araya getiren, uygun fiyatlı, taşınabilir, şık bir ürün. İki yıl garantili olan ürün ile birlikte hem Türkçe hızlı başlama rehberi, hem de İngilizce kullanım kılavuzu veriliyor. Ürünle birlikte sunulan aksesuarlar ise şunlar: Bileklik, USB kablo, TV giriş ve çıkış kabloları, kulaklık, şarj cihazı, seyahat çantası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYBERMANIAC -- 23 Aralık 2005 15:23:43 >

• Fiyatı ne kadar peki??
  • 1 aydır urunu arastırıyorum ve urunle alakalı cok fazla bilgi edindim.Ilk olarak urunun digital fotograf makinesi kısmından bahsedecek olursak tek kelimeyle harika cozunurluk 5MP bana sorarsan normal digital fotograf makinalarından hic farkı yok ayrıca video kayıt cok kaliteli ve tvye baglanması ve goruntu-video alısverisi yapması urunun farkını ortaya koyan ozelliklerden sadece biri.Tek eksigi optik zoom yerine 8x digital zoom kullanılması.Yine de buraya kadar hersey harika.Zaten bana gore bu urunu almam icin yukarıdaki ozellikler yetiyo da artıyo bile. Ikinci kısımda mp3-video player ozelliginden bahsedeyim.Urunun oncelikle diger bi artısı dısarı ses veren cift hoparlor bulundurması boylece film bile izleme imkanımız var ve 2.5 inc buyuklugundeki kaliteli ekran bence film izlemek icin yeterli buyuklukte.Simdi zurnanın zırt dedigi yere gelelim: Microtek MP500 bu kadar fazla islevi yerine getiriyo olmasına ragmen kendi hafızasının boyutu sadece ve sadece 128MB.Onca islevselligin yanında hafıza unsuru buyuk bi handikap tabiki.Ancak urun bu eksigini SD-MMC kart okuyucusu ile cozmeye calısmıs ve 1GB sd kartı destekledigi yazılıyo.BU hafıza sorununa yeteri derecede olmasa da cozum getiriyo diyebiliriz.Yine de beklentileri karsılamıyo tabi.Urunun diger bi eksigi ise radyosunun olmaması.Urunun mp3 dısında sadece wav formatını desteklemesi de bi eksiklik sayılabilir.En azından WMA veya AAC den birini desteklemesi gerekiyodu bence.(Bu arada urun wav formatında ses kayıt yapabiliyo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYBERMANIAC -- 4 Ocak 2006 18:16:37 >

• Beyler 1 aydır bu urun hakkınada bilgi toplamaya calısıyorum.Ancak cevabını hala bulamadıgım 2 konu var hala: 1-Bu aletin tanıtımında ve urun ozelliklerinde mp3 ses kalitesinin nasıl oldugu tam bir muamma bununla ilgili herhangi bir bilgiye rastlamadım.Aslında bir creative veya iriver gibi ses kalitesi beklemiyorum acikcası ama yine de sırf arkada microtek gibi bir firma oldugu icin ses kalitesinin en azından beklentileri karsılayacagını dusunuyorum.Bilmiyorum yanılıyormuyum.2-Ses kalitesi dısında muamma olan diger bir konu ise sarj suresi.Aslında alet guc tuketimi acisindan birbiriyle alakası olmayan pek cok is yapıyo oldugundan ve bir cift hoparloru de barındırdıgından sarj suresi icin kesin birsey soylenemez ancak tahmini kucuk bi bilgi vermeleri lazımdı en azından su kadar saat sadece mp3 calabiliyo diyebilirdi veya su kadar saat video oynatabiliyo falan gibilerinden bilgi vermeleri gerekiyodu Su anda bu aleti elinde bulunduran veya bu konuyla ilgili bilgisi olan dostlarımdan ustteki iki konu hakkında deneyimlerini paylasmalarını bekliyorum.(Ses Kalitesi ve Sarj Suresi)

• DOSTUM EN UYGUN FIYAT IDEEFIXE DE : 217DOLAR+KDV---KDV DAHIL 347 YTL (USTELIK ADVANTAGE 8 TAKSIT IMKANI PESIN FIYATINA)
    quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Fiyatı ne kadar peki??
  • bwcw hafızası bu kadar küçük bir ürün için çok pahalı, piyasada bunun gibi kore malı birçok ürün olmalı. herşeyi vasat yapan bir alet istemezdim
  • Frostbite kardesim bilmiyorum microtek hakkında ne kadar bilgin var ama microtekin digital fotograf makinası ve digital kamera piyasasında hatrısayılır bi yeri oldugunu unutma lutfen.ABD de bile piyasası var firmanın.Zaten mp500 un digital fotograf makinası ozelligine toz konduramazsın.Ancak mp3calarken ses kalitesi nasıl olur onu ben de merak ediyorum eger bilgin varsa paylas bilmiyorsan lutfen laf olsun diye karalama yapma.Bu arada sd kartla hafızayı yukseltebiliyosun zaten ben de 1gb kingston sd vardı. aleti alınca onu takıcam zaten.
    quote:

Orjinalden alıntı: Frostbite

bwcw hafızası bu kadar küçük bir ürün için çok pahalı, piyasada bunun gibi kore malı birçok ürün olmalı. herşeyi vasat yapan bir alet istemezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYBERMANIAC -- 23 Aralık 2005 16:58:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle cmos sensörlü bir alet öyle güzel foto çekemez CCD olması lazım , 5mp enterpolasyonla ulaşılan bir rakamdır (yani windowsta yaptığın zoom olayı gibi büyütmeyle yapılan) . İkincisi ses kalitesi kolay elde edilen birşey değildir , insanlar boşuna hi-fi sistemlere dünyanın parasını ödemiyor , bazı markaların ürünlerini pahalı satmalarının sebebi %50 marka değerini katmaları olsa da kalan %50 si de kaliteli ses tercihidir . Tercih senin , zevk senin satın alabilirsin ama fotoğraf ve ses konusunda bana kaliteli bir ürün görüntüsü vermedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: civilcivil

öncelikle cmos sensörlü bir alet öyle güzel foto çekemez CCD olması lazım , 5mp enterpolasyonla ulaşılan bir rakamdır (yani windowsta yaptığın zoom olayı gibi büyütmeyle yapılan) . İkincisi ses kalitesi kolay elde edilen birşey değildir , insanlar boşuna hi-fi sistemlere dünyanın parasını ödemiyor , bazı markaların ürünlerini pahalı satmalarının sebebi %50 marka değerini katmaları olsa da kalan %50 si de kaliteli ses tercihidir . Tercih senin , zevk senin satın alabilirsin ama fotoğraf ve ses konusunda bana kaliteli bir ürün görüntüsü vermedi

%100 Katılıyorum.
    Bende Bunu demeye çalışıyorum.

Kalitesinden Şüphem var bu aletin, ve Frostbite'ın dediği gibi Hafıza az (fiyat için) ve standart kore malına benziyor... bakıcaz.

• Beyler hala ısrar ediyosunuz koru korune karalamakta.Kardesim 1. si bu alet o bildigin kore mallarından falan deil.Microteki icinizden kimse duymamıs galiba ben buraya extra bilgi geciyorum:Tayvanın koklu bilgi teknolojisi sirketlerinden biri olan microtek 1980 yılında kuruldu.Su anda 1.100 calısanı bulunan sirketinkendi adına 100 un uzerinde patenti bulunuyor.AR-Ge ye onem veren ve yatırım yapan Microtek ilk OCR yazılımlı tarayıcı gibi pek cok ilke imza atmıs bi sirket .Goruntuleme urunleri konusunda UZMANLASMIS olan sirket ;dijital kamera,tarayıcı,ekran,projektor,DVD player urunlerinin hem tasarımını hem de uretimini gerceklestiriyor.OZELLIKLE dijital kamera ve tarayıcı urun grubunda cok genis urun yelpazesi bulunan microtekin ABD,Cin ve Singapurda da ofisleri bulunuyor.2.si Yine haberiniz varmı bilmiyorum ama Microtekin turkiyedeki distributoru INFRONIC.Yani urunun dagıtımı infronicden yapılıyo ve su anda cogu sanal magazada mevcut.3.su Urunu alanlar veya deneme sansı bulanların tumu sunu soyluyo goruntu kalitesi ve ekran netligi ve video kayıt kalitesi mukemmel.4.su bi arkadas cmos ve ccd den bahsetmis:Fakat yeni gelismelerden haberi yok galiba.Artık Canon,Microtek,Sony gibi soz sahibi firmalar cmos sensorunu bazı teknolojilerle oyle gelistirdilerki bazı ccd sensorlerini geride bırakmayı basardılar.Dediginiz gibi piyasada dandik cmos sensorlerin kullanımı da fazla aslında size bu konuda hak veriyorum.Ancak microtek bu konuda yılların deneyimine sahip ve uzmanlasmıs bi firma.Dikkatli olalım lutfen.Canon zaten cmos dan sasmıyor ve sony de yeni urunlerinde cmos sensorunu kullanıyor.Ancak yine de genel olarak dusundugumuzde ccd cmosdan iyi.Ancak yakın gelecekte bu degisecek gibi duruyor.Daha dogrusu isin uzmanları boyle diyo.
    quote:

Orjinalden alıntı: Melik

quote:

öncelikle cmos sensörlü bir alet öyle güzel foto çekemez CCD olması lazım , 5mp enterpolasyonla ulaşılan bir rakamdır (yani windowsta yaptığın zoom olayı gibi büyütmeyle yapılan) . İkincisi ses kalitesi kolay elde edilen birşey değildir , insanlar boşuna hi-fi sistemlere dünyanın parasını ödemiyor , bazı markaların ürünlerini pahalı satmalarının sebebi %50 marka değerini katmaları olsa da kalan %50 si de kaliteli ses tercihidir . Tercih senin , zevk senin satın alabilirsin ama fotoğraf ve ses konusunda bana kaliteli bir ürün görüntüsü vermedi

%100 Katılıyorum.
    Bende Bunu demeye çalışıyorum.

Kalitesinden Şüphem var bu aletin, ve Frostbite'ın dediği gibi Hafıza az (fiyat için) ve standart kore malına benziyor... bakıcaz.

• Ayrıca sunu belirtmeden gecemiyecem bazı arkadaslarımız hafızasından yakınıyo.Aslında buna ben de isyan ediyorum.Ama daha once dedigim gibi elimde 1GB kingston SD var.Boylece hafıza sorunu da ortadan kalkmıs oluyo.Ayrıca bildiginiz gibi divx formatındaki filmler 1gb ı gecmiyor.Yani artık film de izleyebilirim.Sunu belirtmeliyim ekran film seyretmek icin yeterli ozelliklere sahip.2.5 inc ve goruntu baya net.Ayrıca sn de 25-30 kare (30 fps) biciminde video kaydediyor bu da yeterli ve gayet iyi.MP3 playerını ise alet elime ulasınca anlatırım.Ancak urunun mp3player ından cok fazla sey beklemiyorum.Bu konuda size katılıyorum bana da pek kaliteli mp3 dinleyemeyecem gibi geliyo.Gelince ses kalitesi nasılmııs bakıp size iletirim.Siparisi 1 haftaya kadar veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYBERMANIAC -- 23 Aralık 2005 19:48:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CYBERMANIAC
    Canon zaten cmos dan sasmıyor

acaba aşağıdaki ürünlerin kaç tanesinde canon cmos sensör kullanmış bana bir söyleyebilir misin ?

http://www.erkayalar.com.tr/urunler.aspx?scat=3

kendi tercihin , satın alıp almaman bizi ilgilendirmez ama öyle bir anlatmışsın ki yeryüzündeki en muhteşem alet sanki , biz burda ürünleri tartışırken iyisini kötüsünü anlatarak tartışıyoruz . şahsi fikrim eğer böyle bir ürün alacak olsam yeni çıkan cep telefonlarından birini alırdım .

• Yeni cıkan telefon derken nasıl bisey kastediyosun anlamadım.Ornek verirmisin.Cunku yeni cıkan iddialı telefonların cogu 600-700 den asagı dusmuyor da hem hangi biri divx oynatıyo hangi birinde 5MP kamera var hangi biri 30 fps 640- 480 video kaydı yapıyo dahapiyasaya cıkmamıs SONYERICSON W900 bu dediklerimi yapıyo ama (KAMERA 2MP) su anda piyasadaki w800 bile 900 ytl lerden asgı dusmuyo.Bu arada canonun ccd sensor kullanmadıgını soylemedim.Ama sunu belirtmeliyimki cmos kullandıgı onemli modelleri mevcut istersen asgıdaki linke tıkla.Yalnız canon cmosdan sasmıyo derken biraz abartmısım.
    CMOS avantajı: (BU HABER senin verdigin siteden alınmıstır)
    EOS-1Ds Mark II' nin CMOS sensörü diğer dijital kameralarda ve kamera arkalarında bulunan sensörlere göre daha düşük parazit seviyesi ve daha bir dinamik alan (renk, ton ve belirgin alanlardaki ince ton farklarını yakalayacak kapasitede) sunmaktadır. Canon görüntü sensörlerinde önemli bir araştırma ve geliştirme yatırımı yapan tek kamera imalatçısıdır. Bunun sonucu yaratılan ve SRL serisinde bulunan CMOS sensör teknolojisi şirketin rekabet avantajının sırrıdır. CMOS sensörleri EOS-1Ds, EOS-1D ve EOS 10D dahil ödül kazanmış kameraların esasını teşkil etmektedir. Canon'un bu yıl piyasaya sürdüğü üçüncü yeni CMOS sensörü olarak Canon'un sensör geliştirmedeki gücünü göstermektedir. Canon'un ilk ticari sensör teknolojisi 1987 yılında EOS otomatik odaklı sistemin temelini oluşturmuştur. CMOS teknolojisi 2000 yılında EOS D30 da bir görüntü sensörü olarak ilk defa ortaya çıkmıştır.

Iste Senin Verdigin Siteden Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYBERMANIAC -- 23 Aralık 2005 20:51:37 >

• Ya su burslar ne zaman cıkıyo acaba sabırsızlanıyom aleti almak icin.Ocak 16 deniyo ama geciktirmelerinden korkuyorum.Bu arada Microtek MP500 un kullanım kılavuzu asagıdaki linkte merak eden bakabilir.Ayrıntılara kadar inilmis.MICROTEK MP500 KULLANIM KILAVUZU

• quote:

quote:

acaba aşağıdaki ürünlerin kaç tanesinde canon cmos sensör kullanmış bana bir söyleyebilir misin ?

kendi tercihin , satın alıp almaman bizi ilgilendirmez ama öyle bir anlatmışsın ki yeryüzündeki en muhteşem alet sanki , biz burda ürünleri tartışırken iyisini kötüsünü anlatarak tartışıyoruz . şahsi fikrim eğer böyle bir ürün alacak olsam yeni çıkan cep telefonlarından birini alırdım .

ben de pek aman aman bişey göremedim bu alette...

• quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

quote:

ben de pek aman aman bişey göremedim bu alette...

Beyler urunde bulunmayan ozellik yok.Yok yok yani.5MP digital kamera,30 fps kaliteli Video kayıt,Divx izleme,TVye baglanma ve TV den zaman ayarlı kayıt yapabilme,SD/MMC kard slotu (1gb sd destekliyo),MP3 calar,Dahili hoparlor,Ses Kaydı,Alarm.DAHA NE OLSUN.

• Selam. Bende bu cihazdan var. Cihazı uzun süre kullanmadım. Kendi üstündeki hoparlörden ses biraz hırıltılı geliyor. Ama MP3 leri kulaklıka dinlerken sağlam ve kaliteli ses veriyor. Fotoğraf çekme olayına gelince 5-10cm gibi yakın plan çekimlerinde biraz buğulu çekiyor ama uzak mesafe çekimleri kaliteli.
  • Ben de bu aleti kullanan birini arıyodum forumda.Sana bikac sorum olacak.1-sarj suresi ne kadar gidiyo ve batarya kac saatte sarj oluyo. 1-Diger kullanıcılar Video kayit kaliteli diyo ama bi de senden duymak istiyorum 3-Ekran kalitesi renkler ve parlaklık acısından degerlendirdigimizde nasıl biraz anlatırmısın 4-Beraberinde gelen kulaklıgın kalitesi nasıl ayrıca aletin ses kalitesi hakkında bikac bilgi daha verirmisin ornegin sesi cok acınca kulaklıkda ses bugulu geliyomu acaba.Simdiden tesekkur ederim verecein cevaplara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYBERMANIAC -- 28 Aralık 2005 16:41:46 >

• ya kardes sana bı sözüm var urun hakkında yorum yapmıyım cunku ben pek bısı anlmadım bıde bı olay var bundan bı ıkı sene once sony ının pansonıc ın vs markalrın dıscman leririnin bazılarında caldıgı dosya formatı sadece audıo cd ama premıer asahı gıbı kıytırık markalrın dıscmanleri daha ucuzu olmasına ragmen onlarda her turlu özellik var ama onların kalıtelı oldugu manaınsa gelmez kendımden bılıyorum
    bende vısıon dıscman vardı sımdı adı vısıonıc olmus alet herseyı
    yapıyo(DU) vcd oynatıyo vs ama ıkı yadan sonra salaklasmaya basladı
    demek istedıgım öyle her özellık var dıye alınmaz bence görunusundende kalıtelı bıseye benzemıyo
    hem bu aletı sony falan yapsa 1000ytl olurdu nıye cunku adamın yaptıgı urun ıkı gunde bozulmaz ama yınede para senın keyf senın ben kendı basımdan gecenı söliyim
  • şu ana kadar bu tür aletler o kadar şeyi içinde düzgün barındıramadı, zaten barındırması da zordur çünkü ses kalitesi elektrik dalgalarının üstüste binmesi yüzünden düşecektir.. ancak nispeten kaliteli ve biraz daha büyükçene ürünlerde şu anlık düzgün sonuç alınıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.