Şimdi Ara

Piyasada düzgün tablet yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8.1 li bir tablet arayışına girdim.

İstanbul forum Marmara forumda çok gezdim.
    casper ekranı çamur gibi vede 8" lik tabletleri 1 gb ramli. 10" liği o parayı haketçek malzemede değil.
    reeder 10" o malzeme kalitesiyle 600 TL haketmiyor.
    aniol 8" şuan aradığım bir tablete yakın 500 tl ve servisi konusunda endişelerim var kötü yorumlar var.
    HOMETECH servis konusunda berbatmış. 10" lik modeli aşırı kalitesiz. ekranı ve özellikleri güzel. biri deseki servisinden yana sıkıntı yaşamazsın direk 10" i alıcam.
    HOMETECH in 8" i çok hoşuma gitti ama 1 gb ramli. 400 TL riske girebilirdim.
    toshiba ve asus hem pahallı hemde ek ac giriş varsada hdmi yok.

gittigiyordan bilinmedik markadalara bozulmaya karşı gözümü karartmam gerekecek sanırım.
    gittigidiyordan 2. el baktığımda bir önceki nesil atom işlemcili modeller bar. yenilerine 0 fiyatı gibi fiyat çekmişler.

aradığım : 2gb ram, Adaptor girişi, hdmi çıkışı, min 6000 batarya, en az 64gb sd kart desteği, min 32 gb hafıza ve iyi kalitede ekran. hometech in 8" ekranını beğendim.

• MetalWave kullanıcısına yanıt
    Özetle "Ben kusursuzu istiyorum, ıvırı zıvırıyla uğraşacak halim yok." diyorsun. O halde Microsoft Surface al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaresenturk

Özetle "Ben kusursuzu istiyorum, ıvırı zıvırıyla uğraşacak halim yok." diyorsun. O halde Microsoft Surface al.

yok arkadaşım kusursuzlukla alakası yok.
    garanti konusunu görmezden gelebilirim.
    2gb ram 32 gb hafıza var hdmi yok
    hdmi çıkışı var ama cihazda 1 gb ram var.
    markayı at kenara
    hdmi, 2gb ram, dc girişi, 32 gb hafıza, 4000 batarya. bunları bünyesinde bulunduran 8" tablet yok. bunlar çok şey değil gepsini bulundurup 3500 batarya koymuş adam. yada 400 lik batarya koyup 1 gb ram e düşürmüş. rami 2 tutan hdmi koymamış.
    10" lik cihazlar 600 700 TL vede malzemesi gerçekten berbat.
    Bak bu konuda haklısın. İnsanlar ihtiyaca göre tablet almıyor, tablete göre ihtiyaç oluşturuyorlar. Burda da tek sorumlu üretici. Hakkı yenmeyecek belli başlı modeller var fakat çok nadirler.
  • hometech w835 kullaniyorum. ilk basta gercekten cok suphelendim. almakla almamak arasinda kaldim suan iyiki almisim diyorum elimden dusurmuyorum. laptop masaustu kullanamz oldum. servis hakkinda bir sey soyleyemem daha deneme firsatim olmadi insallah olmaz :)

ustelik parasi 189 tl :)

4000mah batarya var 3.5-4 saat kullanma suresi var. 2 saatte kapali halde fulleniyor.

hdmi olmamasi kotu ama zaten hdmi kullancak tv monitorum yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda reeder a8is aldım memnun kaldımda. 1 gb ram bu Cihaza yeterli onu anladım. hiç bir kasma yok kNİght online I bile açıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 4 Haziran 2015; 10:21:06 >
  • Eger yurt disini dusunur isen secenekler cok artiyor . 3735F islemciler arasinda en yavas olani, E,G veya D olacak. hdmi cikisi ve usb 3.0 destegi de .

http://www.banggood.com/Ainol-inovo8-Intel-Z3735D-Quad-Core-1_8GHz-8-Inch-Win8-Tablet-p-941700.html

mesela bu cihaz . site guvenilirdir, paypal in 6 aylik alisveris korumasi da eklenince dusunulebilir. su anki kur ile 290 a geliyor . tr de 500 e satiyorlar.

ek: ilk davet ceki 10 dolardir , onunla birlikte 100 dolar ediyor. ama dusuk de olsa takilma riski var, o zaman da 22 dolar vergi odersin. totalde max 122 dolara gelir. yine TR den daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 4 Haziran 2015; 13:43:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam piyasada düzgün tablet yok diye başlık açıp gözlemlediklerin arasından Hometech'i beğenip servisi iyi değil diyorsun. Tableti beğendiysen al gitsin, artık eskisi gibi değil forumlar var google var elinin altında. Büyük bir sorun yaşamadığın sürece sıkıntı yok. Hem teknoloji mağazasından satın alacaksan seni ilk olarak orası ilgilendirecek.
  • amer4a kullanıcısına yanıt
    hometech i beğendim ama servis konusunda çok geri dönüş oluyormuş. aynı özellikte redder'ın modelleri de var ve ben reederın 8" tabletlerini daha çok beğendim. aldığım tablette 1 yerine 2 gb ram olsaydı belki daha iyi olabilirdi ama 1 gb ında kullandığım şeylere yettiğini gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

Eger yurt disini dusunur isen secenekler cok artiyor . 3735G islemciler arasinda en yavas olani, F veya D olacak. hdmi cikisi ve usb 3.0 destegi de .

http://www.banggood.com/Ainol-inovo8-Intel-Z3735D-Quad-Core-1_8GHz-8-Inch-Win8-Tablet-p-941700.html

mesela bu cihaz . site guvenilirdir, paypal in 6 aylik alisveris korumasi da eklenince dusunulebilir. su anki kur ile 290 a geliyor . tr de 500 e satiyorlar.

ek: ilk davet ceki 10 dolardir , onunla birlikte 100 dolar ediyor. ama dusuk de olsa takilma riski var, o zaman da 22 dolar vergi odersin. totalde max 122 dolara gelir. yine TR den daha ucuz.

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Atom-Z3735G-vs-Intel-Atom-Z3735F

sanırım yanlışın var

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

Orijinalden alıntı: zengier

Eger yurt disini dusunur isen secenekler cok artiyor . 3735G islemciler arasinda en yavas olani, F veya D olacak. hdmi cikisi ve usb 3.0 destegi de .

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Atom-Z3735G-vs-Intel-Atom-Z3735F

sanırım yanlışın var

Haklisin, en yavas olani F Z3735 lerde .. yanlis hatirliyorum .. daha dun tekrar bi arastirmistim halbuki . :)

• acer switch 10 varken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

acer switch 10 varken...

aradaki 450 TL farkı kim ödeyecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

acer switch 10 varken...

aradaki 450 TL farkı kim ödeyecek?

ne kadar ekmek o kadar köfte.
  • Apple tablette çığır açtıktan sonra piyasada çok ciddi pazar oluştu. Özellikleri düşük tablettin belki yüzüne bakmazsın ama dar gelirli vatandaşlara bi çözüm oldu. Bütçene göre artık tablet seçebilir durumdasın. İhtiyacın ne ise birçok yerde uygun fiyatlara bulabilirsin. Online pazarı da deneyebilirsin.
  • yazım yanlış anlaşılmış ona üzüldüm.
    aldığım tablete örnek vereyim. reeder a8is 8" tablet hdmi çıkışlı 3g li 4400 bataryalı tablet. malzemesi yeterli 440 TL
    şimdi bu cihazın diğer özellikleri aynı sadece 2 gb ram yapması ne gibi bir sıkıntı olabilir ve üstüne ne kadar koyabilir ki? bu cihazın 2 gb ramli olması bir keşif mi? dünya üstü bir özellik mi?

biri köfte demiş biri parana göre demiş biri çok şey istiyorsun demiş. saçmalamayın arkadaşlar lütfen.
  • asus t100 al. ben kullanıyorum gayet memnunum. işlemcisi diğerlerinden bir üst sürüm. 2 gb ram. 32 ssd. hdmi, sd desteği var. isteğe bağlı klavyesinde 500gb hdd li gelebiliyor. ekranı 10" di sanırım. fiyatları ne durumda bilmiyorum. ben ilk çıktığında 1200 liraya almıştım 500 gb modelini. şimdi yarı yarıya düşmüş olmalı 2 yıl geçti nerdeyse.
    Microsoft Surface çok çok iyi,ama fiyat işte,bilinmedik markalarda uzak dur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Casperden uzak dur beş para etmez tabletleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.