Şimdi Ara

Piyasada focus yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu otv indirimi iyi oldu ama hiçbiryerde aradığım arabayı bulamıyorum.
    Çok yeri aradım hepsi elimizde yok dediler.
    Ben Biyarbakırda öğretmenim buradaki bayii bir yere mail atıı sanırım tüm bayilerin satın aldığı yer.
    stokta yok dediler.
    Benim aradığım araba 1.6 focus dizel 90hp trend bu arabayı bulmak gerçekten bu kadar zor mu.
    ötv indirimi süresi içinde piyasaya yeni araçlar girmeyecek mi.

• sizin araç çok tutulmayan versiyon sanırım nasıl esp li focus zor bulunuyorsa sizinkide o hesap başlığı görünce dedim türkiyede stoklar bir haftada mı eridi :D
  • bence firmalar ve taksiciler topladı
  • 1,500 lira biryerlerden bulsanız süper olur aslında..109luk alırdınız...bulamazsanız ayrı tabi..ellerinde yoksa sipariş verin o zmn..veya Çevre illerle görüşün ama yukarda dendiği gibi 90 lık bulmak biraz zor olabilir.
  • Merhaba,

Focus Trend 5K 1.6 109PS TDCi + Metalik Boya + Trend Stil Paketi için 32600 TL nasıl bir fiyat sizce? Dizel olması (yakıt tüketim değerlerinin düşüklüğü) ve fiyatının ötv öncesine göre düşüklüğü benim baya aklımı çeldi.

Ne dersiniz?

Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mercury79

Merhaba,

Focus Trend 5K 1.6 109PS TDCi + Metalik Boya + Trend Stil Paketi için 32600 TL nasıl bir fiyat sizce? Dizel olması (yakıt tüketim değerlerinin düşüklüğü) ve fiyatının ötv öncesine göre düşüklüğü benim baya aklımı çeldi.

Ne dersiniz?

Teşekkürler

Liste fiyatı 16 Mart ta Metalik Boya + Trend Stil Paketi olmadan 33.435 TL idi. 17 Mart ta ise bu fiyatı 33.770 TL yaptılar. Bunun üstüne bu 2 ilaveyi yaptığınızda 35 gibi bir fiyat olur. 2.400 TL civarında indirim yapılmış, bence oldukça uygun bir fiyat. 32.000 olmadı 32.500 e almaya çalışın..
    Aynı 2.400 TL lik indirimi titanyum da yaptırabilirseniz 35.500 e alabilirsiniz ama bence bu zor..

• Mercury arakdaşın aldığı fiyat şirket çalışanlarına özel fiyatmış bizi bağlamıyor yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SLm. Bu araç listede yer alıyor ama tedarik edilmiyormuş. Bilgilerinize.
    quote:

Orjinalden alıntı: KastoR

merhaba arkadaşlar bu otv indirimi iyi oldu ama hiçbiryerde aradığım arabayı bulamıyorum.
    Çok yeri aradım hepsi elimizde yok dediler.
    Ben Biyarbakırda öğretmenim buradaki bayii bir yere mail atıı sanırım tüm bayilerin satın aldığı yer.
    stokta yok dediler.
    Benim aradığım araba 1.6 focus dizel 90hp trend bu arabayı bulmak gerçekten bu kadar zor mu.
    ötv indirimi süresi içinde piyasaya yeni araçlar girmeyecek mi.
  • Teşekkür ederim bende farkı tercihler üzerinde düşünmeye devam ediyorum.Bundan sonra hayırlısı artık çok yoruldum düşünmekten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.