Şimdi Ara

piyasada orjinal olmayan dual shock 4 varmıdır?varsa bunu nasıl anlarız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bunu nasıl ayırt edebilir yada anlarız bazı sitelerde 154 lira bazılarında ise 250. yani arada baya fark var ve bu farkın sebebi nedir sizce?kimi kullanıcılar 154 liraya sipariş ettikleri kolun orjinal olmadığını savunmuş ancak aynı ürünü kullanan diğer kullanıcılarda ürünün orjinal olduğu görüşünde.aydınlatabilirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: terimci

arkadaşlar bunu nasıl ayırt edebilir yada anlarız bazı sitelerde 154 lira bazılarında ise 250. yani arada baya fark var ve bu farkın sebebi nedir sizce?kimi kullanıcılar 154 liraya sipariş ettikleri kolun orjinal olmadığını savunmuş ancak aynı ürünü kullanan diğer kullanıcılarda ürünün orjinal olduğu görüşünde.aydınlatabilirseniz sevinirim

Sony dualshock 4 ü 250 den satıyor ve internette satılan 150 tl civarındaki ürünlerde sony nin sattığıyla aynı ürün. 150 tl lik olanlar genelde spotçuların yurdışından getirip sattıkları ürünler.(Bu olay oyunlar içinde geçerli) Spotçular daha ucuz , güvenilir bir tanesini bulduğun zaman istediğin gibi alışveriş yapabilirsin fakat spotçularında kötü yanı garantilerinin olmaması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: terimci

arkadaşlar bunu nasıl ayırt edebilir yada anlarız bazı sitelerde 154 lira bazılarında ise 250. yani arada baya fark var ve bu farkın sebebi nedir sizce?kimi kullanıcılar 154 liraya sipariş ettikleri kolun orjinal olmadığını savunmuş ancak aynı ürünü kullanan diğer kullanıcılarda ürünün orjinal olduğu görüşünde.aydınlatabilirseniz sevinirim

Şuan için ayırt etmek biraz güç. Aradaki fark garantiden kaynaklanıyor. 150 liraya aldığını spot ürünün garantisi satıncaya kadardır. Bir sorun olursa rica minnet değiştirmeye uğraşırsınız. Diğer türlü yenisi ile değiştirilir. 46 lira için bu riske girmeyin.http://www.hepsisony.com/?urun-6865-sony-ps4-dualshock-4-|-siyah

• Çakmasını bulursan düşünmeden al. Orijinalinden daha kaliteli olacağı garanti
  • aradaki tek fark , ötv tarzı vergilerin olmaması...
    ikisi de orjinal
  • ancak dualshock 4 ün en kötü yanı , L3 kauçuğunun çok çabuk aşınıp zedelenmesi
    koruyucu silikon ile bu sorunu çözebilirsiniz..
    benim ds4 daha çok taze , alalı 7 ay oldu toplasanız 5-6 saat oynamamışımdır vaktim olmadığından
    sol L3 te anormal bi zedelenme var , biraz sert oyanasam hemen yırtılıcak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: luxury_fashion

ancak dualshock 4 ün en kötü yanı , L3 kauçuğunun çok çabuk aşınıp zedelenmesi
    benim ds4 daha çok taze , alalı 7 ay oldu toplasanız 5-6 saat oynamamışımdır vaktim olmadığından

o ilk çıkan modellerde öyleydi, benimde sonradan kutulu olarak aldığım üründe hiç bir sıkıntı çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Orijinalden alıntı: luxury_fashion

ancak dualshock 4 ün en kötü yanı , L3 kauçuğunun çok çabuk aşınıp zedelenmesi

o ilk çıkan modellerde öyleydi, benimde sonradan kutulu olarak aldığım üründe hiç bir sıkıntı çıkmadı.

ben en iyisi 2 tane kutulu alayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.