Şimdi Ara

Piyasada Oyun mu kalmadi bizmi zor beğeniyoruz arkadaş :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler öncelikle son günlerdir mmorpg ariyorum ama yok allah yok beğenemiyorum skyforge denedim bugün class sistemi karışık geldi sci fi olusuda çok sarmadi açikcasi öncelikle oynayipda sevdigim 3-5 oyunu yazicam ordan yola çıkarap tavsiyelerinizi almak istiyorum

RaiderZ - Raiderzi baya oynayip bi ara vermişdim lvl kasma olayi bayiyordu benim oynadigim lvl maks 30mu neydi ara verdim sanirim o yükselmiş flan bişeyler olmuş ama dungeon sistemi falan boss sistemi çok süper hani craft sistemi var boss üzerine kurulu gibiydi ara verince geri kaldim birakiyim dedim

Yulgang2 - TR serveri açilinca baya oynamışlıgım var 51 oldummu biraktim oyunun zindanini çok zevkli buluyordum fakat lvl kasmak falan işgence 30 lvlde diyelim ari var normal 40 a geliyosun ayni mobun mavisini kestiriyor insanida bayiyor doğal olarak sonra serverlar kapandi zaten e bidaha açıldı bi giriyim dedim uf anam herkez 60 a dayanmiş artik sevgi kalmamiş adamlar hirs yapmış yariş her oyunda olur ama hirs yapmış adamlar sövüyorlar birbirlerine neyse oyunda şuan taş çatlasa 3000 adam var zaten :D

R.O.D.E - açikcasi 3 ünün arasinda en sevdigim çok sevdim buda kapandi talihsizim ne emeklerle büyütmüşdüm o ejderhayi :(

• Ne garip oyunlar oynamışsın 30 a yakın mmorpg denedim ama bu oyunları oynamak hiç aklıma gelmedi. Sana ne önersekki
  • Bence sen mmo oynama, sana ters bunlar. Level kasma, emek verme zor geliyorsa ne diye mmo o oynuyorsun ki değil mi ?
    CS:GO, HS , HotS tam senlik.
  • Archeage gel başlarda hiç ağaç kesme maden falan toplama bir puan var o biriksin. Archeage hoşuna giderse oynadığım server'ı yazarım ben fazla gelişmiş durumda değilim ama 1-2 türkün olduğu bir guild deydim bi süre girmediğim için çıkarmışlar ama tekrar gireceğim sende gelirsin oynarız beraber adamlar herşeyde yardımcı oluyorlar o yüzden oynarken sıkıntı olmuyor ayrıca oyundaki parayla patron alabiliyorsun 30 gün için ( premium gibi düşün ) Benim sınıfım pve'de güçsüz olduğu için 2 defa falan sınıf değiştirdim ben o yüzden şu an skill'lerim gitti ama o kadarda güçsüz sayılmam. oyunda ben genelde ticaret yaptığım için lvl'imde fazla yüksek değil ama 3-5 günde 100 gold yaptım Soyulma deniz canavarları tarafından öldürülme gibi sıkıntılarım olmasa rahat daha fazla olurdu Gelirsen ticaret falan öğretirim. Gemi yapacak param falanda var guild'den yardım alıp ilk gemimi yapacağım beraber açılırız.

Amma çok yazdım yav kısacası oynamayı düşünürsen bana pm at Bence oyun gerçekten hakiki bir yapım olmuş. Tek başına quest yaparken bile sıkılmıyorsun. Tabii arkadaşlarla çok daha keyifli oluyor sonra tek başına oynarsan sıkar ama gel oynayalım beraber.

• Akk normalde donunce archeage deniyicem ama dostum dier bir soruya gelicem haci neden ben mmo oynamiyim emek vermek zor geliyor diye birsey yok Rode dedigim oyunda o ejderi buyutcem diye neler cekdm oyun maks 50 mi 60 mi ne 35 de alabiliyosun ve sadece item yiyor bu canavar :DD emek le alakali deil oynanisla alakali dungeonı zevk vermeli benim icin sabahdan aksama kadar slotmu keseyim ve gorevmi yapayim benim aradigim oyunda her lvlin bi zevki olmali once end game ol ondan sonra zevk al olayi cok sacma maks 50 diyelim sen 49 a kadar zevk alamassan49 da bayiyor 50 yi goremiyosun mesela eski ve bok gibi grafikleri olsada Karos Returns u cok seviyorum ama ezberledik artik oyunu ha bak onun dungeondaki yaraticiligi hicbi oyunda yok 2 takim giriyor boss u en fazla puan alan taraf kazanabiliyor ayni anda heyecan var fps leride ben sevmiyorum zaten fps olarak bf cod serisi oynanir ama hepsini oynadim ve artik baydi ondan sonrada gidip phantomersin cs gonun yuzune bakasin gelmiyor dogal olarak fpslerde genel olarak bi p2w oluyor bide cocuk kitle bolsa wt gibi bir oyun cikiyor ortaya neyse isde ArcheAge e bakicam bi dragons p da turkce olucakmis bide ona karos oynuyorum suan bakalim

• yakında dragons prophetın tr serverı acılcak tam sana gore bence
  • Tr serveri daha iyi tabiiki inanin yabancilarla oynamakda sikiyor olay dil deil kendi dilini kullanamayip 2. bir dili yanlis konusmanin verdigi kusku yani adama arkana gelicem yerine geldim arkandayim demek istemem cok daha hos olur Turk kitle her acidan iyi benim icin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.