Şimdi Ara

Piyasadaki En Ağır Oyun Hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem gereksinimleri bakımından en ağır oyun hangisi bilen arkadaşlar yazabilir mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptran -- 19 Haziran 2017; 23:22:0 >

• en yeni çıkan oyun
  • Optimizasyonu en kötü oyun.
  • her yeni çıkan oyun en ağırı olmayabilir
  • VR oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartı karşılaştırmalarında şu an genelde bf1 ölçüt olarak kullanılıyor
  • Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bf1

• Battlefield 1. Ayrıca "Unreal Engine 4" de son teknoloji için üretildi. Yani o motoru kullanan oyunlarda son teknoloji.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palaturk -- 25 Haziran 2017; 15:3:53 >
  • Teşekkürler

• Steam ID : KapitanWho (PP De Simspsons resmi var.) Ekleyin PUBG, GTA 5 , BF 1 , CS , R6' da Gireriz
  • Şu an için ekran kartını en çok kullanan oyunlar, yani benim gözlemlediğim kadarıyla; Sniper ghost warrior 3 gibi. Çünkü diğer oyunları ultra herşey açık oynadığım halde 60 FPS altına inmiyordu, fakat sniper ghost warrior ile 40'ı gördüm :)
  • Sniper ghost warrior 3 aslında ağır olduğundan değilde optimizasyonu pek iyi değil sanırım. En yüksek ayarla en düşük ayarda fps farkı olmuyor.
  • Fus Ro Dah kullanıcısına yanıt
    Belkide oyun grafik motoru ekran kartını çok yiyen birşeydir. Söylediğine kısmen katılıyorum, fakat low ve high ayarları arasında bir fark var :p

Edit : Aynı kareye bakarak low ayarlarda 78 FPS, ultra high ayarda 38 fps alıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 26 Haziran 2017; 14:20:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.