Şimdi Ara

Piyasadaki En iyi 1050 ti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttim bütçem kısıtlı ama 1050ti nin herhangi bir modelinden almak istiyorum. Şuan piyasada hangi markanın 1050'ti si en iyi derecede? Teşekkürler.

• En iyi 1050Ti, en ucuz 1050Ti.
  • En ucuzunu alın aradaki farklara değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi ayni b.kun laciverti. Zatem bu kartlar piyasaya girene kadar bir sürü test yapılıyor.

Ha çift fandır tek fandır dersin. 4-5 derece için 30-40 lira vermeye gerek yok. Zaten adamlar yapıyor onun testlerini. Çok ısınan bi kartı piyasaya sürmezler, ona göre fanı fixleyip sunarlar.

En ucuzu hangisi ise onu al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisi en uzun olan.Ben olsam gigabyte modelini alırdım hem arkasında backplate var.
  • Zotac GTX1050 Ti OC EDITION GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 bu kartı düşünüyorum 5 yıl garanti süreside var.
  • Hocam MSİ kullandığı ekran kartı boruları oldukca güzel beyazlar ama bi süre sonra kararıyolar yani msi oldukca bilinen bir marka biraz pahalı olabilir ama değer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4.5G

Garantisi en uzun olan.Ben olsam gigabyte modelini alırdım hem arkasında backplate var.

Gigabyteın garantisi hakkında pek hoş şeyler duymak zor forumda. Özellikle deneyenlerden. Kaç kere garanti hakkında sıkıntı çıktıysa bay gigabyte yetkilisi(gigabyte türkiye isimli kullanıcı) otomatik mesaj yazıp kaçtı.
  • Gigabyte Gtx 1050 Ti (GV-N105TOC-4GD) ekran kartı ve Gigabyte GA-F2A88X-D3H anakart kullanıyorum. En ufak bir sorun çıkarmadı. Anakartı 2 senedir kullanıyorum, ekran kartı da 1.5 ay oldu. Memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REISTE

Zotac GTX1050 Ti OC EDITION GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 bu kartı düşünüyorum 5 yıl garanti süreside var.

Soğutması hoşunuza gideni alın gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabyte anakarti saphire nin ekran karti iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.