Şimdi Ara

Piyasadaki en iyi araba yarışı hangisi:: sizce (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
25.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bekiro

Test Drive Unlimited bu oyun similasyon mu?

similasyon ise sarmaz bana yana, aracı kullanmak bi hayli zor oluyor
    zevk vermiyor bana.
    Ne arcade, ne de simülasyon. İkisinin tam ortası.
  • 1-TDU
    2-NFS MW

Carbon'u sallayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

Sistemi canavar gibi olanlara TDU
    sistemi ortahalli olanlarada NFS UG2 yi tavsiye ederim

carbon varken ug2 yi önermen saçma olmuş.ug2 nin tek +sı modifiye çeşitleri bence

carbon un arcade likte sürüş kolaylığı demiyeceğim sürüş zevksizliği basitliğinden ötürü benim için pul kadar değeri yoktur gözümde

UG2 on basar tüm nfs serilerine

• test drive ve flatout2
  • ne similasyon ne de arcade demişsin. o zaman sana göre olan oyun bence carbon. ama bana göre şimdiye kadar oynadığım en gerçekçi ve en zor yarış oyunu richard burns rally oldu. bir haftada okulu bitirebildim. rallylerde hiç iyi derece yapamadım. belkide bir formula 1 üstadının rally de işi olamaz.
  • underground 2 carbondan birkaç gömlek üstündür gerek müzikler olsun gerek oyanınış olsun.kıyaslamak yanlış derim zaten getirdiği bi kanyon olayı var gerisi fos yani serinin tekarı bi yenilik yok.
    TDU ile NFS serilerini de karşılaştırmak yanlış olur çünkü TDU arcade bir oyun değil 300 km le ile viraja girilemez bu oyunda.bilmem anlatabildim mi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juggernaut -- 4 Nisan 2007; 10:49:20 >
  • evet tdu simulasyona daha yakın bir oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: [topal]solucan

NFS serisinden şaşmam yenilerden oynamak istiosan Carbon u oyna ama ben serinin içinde en çok Underground 2 yi seviyorum hıı bide Test drive çıkmış daha denemek kısmet olmadı ama biras araştırma yaptım oda güsele benziyor

carbon oynamada ne oynuyosan oyna ama carbon oynayanlara saygım sonsuz
  • TDU
  • Ben de TDU desem ayıp mı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: PongoLLe

Ben de TDU desem ayıp mı olur

ayıp olmaz da ; aga sen konuyu nerden buldunda hortlattın
  • dostum 2 side guzel bence bi carbon bi tdu derim..
  • tüm platformlarda en güzeli wrc:Evolved en eğlencelisi burnout revenge derim.tdu,carbon,flatout bunların tırnağı olamaz..
  • F1 Challenge 99-02 üzerine 2007-tr yaması kurun hocam.
    Gerçek yarış f1 pistlerinde.
    Tabii düzgün bi wheel ister bu türden simülasyonlar.
    Gerek yarış için TDU diyen arkadaşlar saçmalıyor. Bir yere kadar. Simülasyon değil ki. GTR ve benzerleri ne o zaman, eşşek hoşafı mı? Gerçek yarış arayanların adresi bellidir. Bir kaçtane ciddi simülasyon var zaten piyasada, o kadar.
    Gerisi de anca gelişmiş atari oyunları benim için. Hele hele NFS.. 90' lık sert viraja 300' le girip 320' yle çıkılan tek yarış oyunu. Fren kullanmıoydum ben oynarken M.W' ı filan. Hala öyleyse Carbon' da da yazık. Bişey yapmaya gerek yok. Basıyosun yol döndükçe sağ döndükçe sol. Ne anladım ben? Öyle olunca 2 hafta bile çok tabii yarış oyunları için. Biraz çabalıycaksın, viraja girerken vitesi düşürmenin zevkine varıcaksın. Geç frenaj neymiş iyice tadacaksın.. Ne deniyodu unuttum NFS türüne. Ama herneyse, NFS türünden oyunlara 2 gün yeter. Yok ki farklı bişey.

• tdu oynamıyom ama grafikler süper test drive unlimited
  • FLATOUT 2 8 kişilik online derby oynada zevk neymiş gör. hatta 1-2 haftaya yeni oyunu çıkacak onuda bekleyebilirsin.sistemide hiç kasmıyor. bende de 9550 var. TDU yu oynamadım bu sistemle denememde
    FLATOUT 2
  • kesinlikle test drive unlimited ben bu oyunu oynamadan once nfs ye cok baglıydım ama bu oyundan sonra nfs ne ya
  • Aynen Test Drive Unlimited Derim Başka Bişey Demem
  • tdu diyorum
    sonrasında benim için similasyonlar geliyo zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderer_utku

quote:

Orjinalden alıntı: PongoLLe

Ben de TDU desem ayıp mı olur

ayıp olmaz da ; aga sen konuyu nerden buldunda hortlattın

aga hiç dikkat etmedim valla tarihe forumda gezerken öle denk gelmiş (belki arama falan yaparken bulmusumdur). Ama gençlerde aldırmamış hiç dökmüş TDU sevgisini foruma

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.