Şimdi Ara

Piyasadaki en iyi telefon ne .. ACİL ..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en geç 3 haftaya telefon alcam ancak tam karar veremedim yardım edin bir sürü parayı çöpe atmak istemiyorum . Sağlam kullanışlı aşırı ısınmayan parasınıın hakkını veren hızlı , kasma olmayan kamerası ii ve ekran kalitesi ii olan bi telefona ihtiyacım var kafam hala çok karışık z2 düşünüyorum şuan ama emin değilim z2 hakkında ve başka telefonlar hakkkında bilgi sahibi olanlar acil yardım lütfen kesin bişe söleyin en iyisi hangisi ise onu söleyin ....

• En iti kisiye hore degisir aslinda ve hepsinin kucuk yada buyuk zaafi var..

Bence Z3 ve digerleri diye ayrilir telefonlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 biraz geç gelecek gibi görünüyor başka bi öneriniz var mı yada z3 ne zaman gelecek bilginiz ?
  • Z3 - Note 4 - Z2 - G3 32GB - M8 - iPhone 6 Plus - iPhone 6
    Özelik sırasına diye böyle gidiyor. Ama kişiden kişiye göre değişir. Mesela ben telefon alacak olsam iPhone 6 , M8 veya Z3 alırdım.
  • Butcenizde sıkınti yoksa z3 veya m8 derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 Gayet iyi cihaz çok para vermek istemiyorsanız G3 de güzel
  • z2 al
  • Bende para olsa telefon alcak olsam Note serisi düşünebilirim. Ama biraz büyük tabi.
    HTC m8 almanı tavsiye ederim. Telefon elde harika duruyor. Akıyor. İyi güzel telefon.
    Alternatif olarak z2 daha çok paran varsa z3 alınabilir.
  • Genco6161 G kullanıcısına yanıt
    bu hafta sony centerlar egıtımını aldı yanı cıhaz geldı z3compact ana konusunda ankara sony mudurude yazıyor,muhtemelen onumuzdekı hafta bulunabılır olacaktır.
  • en iyi telefon henüz çıkmamış telefondur.o da z3 oluyor

yakın zamanda en iyi z2 iddiaları vardı.fiyasko oldu.

z1 de tft ekran kullanması sony hakkında soru işaretleri doğurdu.

onunçün sony alırken çok düşünmekte fayda var.

bütçe sorun değilse şu anda en alınası telefon iphone 6 kesinlikle.iphone un ara nesil telefonu değil bidefa.köklü değişikliklere gittiler.özellikle kamera ve ekran boyutu .
  • Z2 al

• Iphone 6

• Çıkarsa z3, şimdilik note 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçan tekme

en iyi telefon henüz çıkmamış telefondur.o da z3 oluyor

yakın zamanda en iyi z2 iddiaları vardı.fiyasko oldu.

z1 de tft ekran kullanması sony hakkında soru işaretleri doğurdu.

onunçün sony alırken çok düşünmekte fayda var.

bütçe sorun değilse şu anda en alınası telefon iphone 6 kesinlikle.iphone un ara nesil telefonu değil bidefa.köklü değişikliklere gittiler.özellikle kamera ve ekran boyutu .

oısdfghasuıgfaoıus dha :D

1- Sony Z1'de TFT ekran kullandı. gizli saklı değil az sarj götürüyor diye bilerek TFT kullandı. Millet tepki gösterdi, Z2 ve Z3'de ise IPS kullanıyor. Soru işareti nerede?
    2- En iyi Z2 iddiaları vardı. ve evet en iyilerden birisi de Z2. Nereye fiyasko oldu? Note 4'den sonra en iyi tel hala Z2.
    3- En alınası telefon Iphone 6? neyse yoruma bile gerek yok :D 1gb ram, 1,4ghz, 8mp kamera bataryayı hiç konuşmuyorum:D :D
    4- Telefon piyasasını bilen bilir: IPHONE'un ara modelleri her zaman daha çok tutmuştur. bknz: 4s, 5s. yani 6s de 6'dan daha fazla tutacak. ara model olması daha iyi.
    5- Köklü değişiklikler denen kamerada hemen hemen hiçbir köklü dğeişiklik yok :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.