Şimdi Ara

Piyasanın şişme sebebi bunlar ve benzerleridir. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: colt1905

Fiyatların yükselmesinin tek sebebi filoların ve araç kiralama şirketlerinin eski arabalarının yerine yeni araçlar koyamaması yani piyasaya 2. El araç düşmüyor. Bende al topla sat yapıyorum ve diyorum ki keske bu kadar uğraşıp 2 3 bin araba başı kazanacağıma 1 sene önce 2010 üstü bir araba alsam daha fazla para kazanırdım
    öte taraftan rent a car şirketleri araçları sıfırladıkları zaman da sıfır araçların fiyatlarında düşme olmuyor çünkü potansiyel ve kolay alıcı oluyor pazarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcnd

hala fiyatları ikinci ele bağlayanlar oldukça bu fiyatlar düşmez. önce kimden hesap soracağını bilmek lazım.
    yağmur yağıyor sel oluyor, evi su altında kalıyor hala suçu yağmurda bulanlar var. bu da aynı hesap
    Hocam cok iyi orneklemissin valla aynen oyle.
    Hatta bir adim otesine goturen var, evim olmasaydi daha iyiydi evimi su basmazdi deyip ev sahibi olmasinda suc buluyor adam ve devlet onlem alsaydi bana ev aldirmasaydi diyor:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 1 Temmuz 2020; 17:4:28 >
  • 2018 de 45-55 arasiydi 100 bin km ve altı olan C5 Ler vayki vay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna neden olan devlettir. Sigara ve içki gibi, vergi ekledikçe yan kanallara rant sağlar, belkide kasıtlı yapıyor?
    Bu araba üzerinden alınan vergiler cüzzi miktarlara inmeden bu piyasadaki saçma rant bitmez. Belkide işsiz ayaklanmasın diye işi gücü olandan işsize gizli ödenek yapıyorlar.
  • Donanımhaber'e bir haftadır resimlerin görüntülenme sıkıntısını çözmedikleri için teşekkürlerimi sunarım.

Piyasanın şişme sebebi bunlar ve benzerleridir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.