arkadaşlar bildiğiniz gibi pk iken öldüğünüzde exp,sp,item herşey gidebilir. ama benim merak ettiğim şu silkle satın alınabilen kıyafetler düşebilir mi? düşebilirse çok iyi olur benim için :))
fikirlerinizi ve bilgilerinizi yazarsanız sevinirim
Düşmez, zaten onu başkasına veremiyorsun 1 ikincisi gercek para ile aldığın için Jm öle bi hata yapmaz
quote:
Orjinalden alıntı: SinanOz
Düşmez, zaten onu başkasına veremiyorsun 1 ikincisi gercek para ile aldığın için Jm öle bi hata yapmaz
işte ben de zaten onun için soruyorum ya :)) exchange veya stalldan verilmiyo ama üzerinden düşebilir belki?
quote:
Orjinalden alıntı: SmAcKDoWn
quote:
Orjinalden alıntı: SinanOz
işte ben de zaten onun için soruyorum ya :)) exchange veya stalldan verilmiyo ama üzerinden düşebilir belki?
Tek diyebileceğim şey
bu bence açgözlülük
ya bırak bence düşmez eger düşerse jangandaki itemle alınan şeyleri olanların hepsine pk yaparım teker teker:D:D:D dw de olur farketmez
öyle olsa yeni char açar 40 lvl yapıp honor point alır sonra pk yapar üzerindeki ticketleri alırdım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme