Şimdi Ara

Pkk baş destekçisi almanyanın VW sini ne çok seven varmış.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pkknın baş destekçisi almanyanın VW sini ne çok seven varmış. ülkemizin gelişmesinin önünde en büyük engel pkk ve terör belasıdır bu lanet örgütü almanya kadar destekleyen başka ülke var mı bilmiyorum. abd , almanya işide karşı yeterli desteği vermediği için almanyaya karşı düğmeye bastı. katalog tüketim verileri %40a kadar düşük gösterilmesi, ülkemizde dsg nin kullanıcı hatası sayılması, nox co2 değerlerinin yanlış gösterilmesi sizin için önemsizse konuya birde stratejik açıdan bakın istedim. nedir bu forumda bitmeyen vw aşkı anlamıyorum.

kürtlerin şu anda dünya üzerinde en rahat yaşadıkları ülke türkiyedir çok isteyen kobani veya kuzey ıraka gidip görebilir.

kürdüde türküde öldüren bu lanet bir an önce biter umarım...

edit, bu forumda vw ye laf söylenmez arkadaş , zengin züppelerle doluşmuş burası. tabi siz gidip oralarda savaşmıyorsunuz ölenler sizin umrunuzda mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 27 Eylül 2015; 21:26:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Keşke araç seçeneğinden
    i kaldırıp konu açsaydın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 27 Eylül 2015; 21:21:04 >
  • profilinde opel logosu var.O marka kime çalışıyor.
  • Yani karalayabilecek başka birsey kalmadi en son buna geldiniz ha

Türk halki Vw yi diger orta sinif araclardan daha kaliteli oldugu icin tercih ediyor. Alman milletine aşık olduklari icin filan degil. Vw ingiliz mali olsa durum degismezdi. O yuzden bu ülke muhabbetlerini birakalim cahil muhabbetleri bunlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profilinde Opel tercihi olup Alman markalarını eleştirmek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ototube

profilinde opel logosu var.O marka kime çalışıyor.

aynen dostum bende çok pişmanım inan bana opel aldığıma keşke japon alsaymışım ama ben bu arabayı imkanım nispetinde çok ucuza almıştım. 2012 aralık ayında 32750ye almıştım. vw ucuz bir arava değil aksine insanlarımızı kandıran ve enayi yerine koyan bir araba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz Esad a karsi birilerini desteklerken oradaki insanlari dusunmediniz . İc savas cabucak bitecekken bu savasi koruklediniz . Eeee almanya da baska ulke de ayni seyi yapar .

Once siz kendinize bakin .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burayı yıkarlar.

• Yok artık ali sami...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Siz Esad a karsi birilerini desteklerken oradaki insanlari dusunmediniz . İc savas cabucak bitecekken bu savasi koruklediniz . Eeee almanya da baska ulke de ayni seyi yapar .

Once siz kendinize bakin .

biz kim .

almanyanın işi türkiyeye karşı pkk yı yemlemek mi. komşusu olsa anlarım bunkarın alayı mason uşağı.

ülke çıkarları için almanyanın batması bulunmaz hazine.

• Cidden artık saçmalamaya başladınız bir şeyin bokunu çıkarmadan rahat edemiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

Cidden artık saçmalamaya başladınız bir şeyin bokunu çıkarmadan rahat edemiyorsunuz

bu kadar şehit varken konuyu anlayamamak, bu kadar mı bağlısınız vw ye.

• Terorun en buyuk destekcisi mevcut siyasal rejimken bence boykota dogru bir noktadan baslamamissiniz. (vw'dan hoşlanmam)

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

aynen dostum bende çok pişmanım inan bana opel aldığıma keşke japon alsaymışım ama ben bu arabayı imkanım nispetinde çok ucuza almıştım. 2012 aralık ayında 32750ye almıştım. vw ucuz bir arava değil aksine insanlarımızı kandıran ve enayi yerine koyan bir araba.

boşver böyle konulara girme.İstediğin sonuca ulaşamazsın.Bu ülkede insanlar gereken bilince ulaşmış olsaydı şimdiye dünyaya hükmediyorduk ve malum biz dünyaya hükmedersek mazlumları ezenler inlerinden çıkamazdı.
  • quote:

quote:

quote:

boşver böyle konulara girme.İstediğin sonuca ulaşamazsın.Bu ülkede insanlar gereken bilince ulaşmış olsaydı şimdiye dünyaya hükmediyorduk ve malum biz dünyaya hükmedersek mazlumları ezenler inlerinden çıkamazdı.

bende bunu anlamıyorum herşeye sempatizan bir toplum nasıl yetişir aklım almıyor hiç mi görmüyorlar hiç mi okumuyorlar. herkes birşeye sempatizan bu toplumda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

Cidden artık saçmalamaya başladınız bir şeyin bokunu çıkarmadan rahat edemiyorsunuz

bu kadar şehit varken konuyu anlayamamak, bu kadar mı bağlısınız vw ye.

Altındaki araba japon arabasımı zeka kapsülü ? alman arabasına binip pkk ya yardım eden sensin gelmiş burada Almanyayı boykot ediyorsun cidden komiksin. vw ile uzaktan yakından alakam yok vw fanboyları ve vw karşıtlarından bu forumun bokunu çıkardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niirvana -- 27 Eylül 2015; 21:29:30 >
  • nato kafa nato mermer sence araç satışları bunları göstermiyor mu ?
  • Volkswagen 'in kısaltılmış halini (VW) nasıl okuyorsunuz ya?

• kendi ülkesini soyanların destekçisi varken hiçbirşeye şaşırmıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.